RE: بعد از 7 ماه وقتی 2 نفر هیچ چ چ چ تماسی با هم نگرفتن، امید برگشت وج
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
ببین ! یک دختر رابطه رو قطع نمی کنه معمولا مگر دلش جای دیگریی گرم باشه!
سلام. سلام. ممنون از همه ی دوستان. من زیاد برام مهم نیست که اون بر گرده یا بر نگرده. یا اینکه الان زانوی غم بغل بگیرم که چرا...الان هفت ماااااه گذشته. من به دلیل شرایط سخت خانوادگی که داشتم خیلی تنها بودم. یعنی یه جورایی رو پای خودم بودم... این برام تو دو سه هفته ی اول مثه شوک بود. نه مثه شوکی که همه ازش میگن. (به خاطر مشکلات قبلیم تحمل این یکی برام خیلی ی ی ی سخت بود) کلی اون روزای آخر گریه و زاری و ...( فقط همون 2 3 روز آخر) از در منطق و احساسُ... اما دیگه حرفام اثر نداشت، هیچی اثر نداشت. از اون موقع تا الان هم هیچ چ چ چ تماسی نبوده. حالا اگه سرش جایی گرمه یا فکر می کنه که خیلی بهتره که من لیاقتشو ندارم یا هر چیز دیگه ای... برام اصلا مهم نیست. من همین الانش تو محیط کارم و اجتماع اونقدر وجهه و شخصیت مثبت دارم که بتونم یه رابطه ی جدیدُ راحت شروع کنم. اما الان واقعا در وضعیتی نیستم که مطمئن باشم که چرا می خوام چنین کاری بکنم...آیا برا پر کردن جای خالی هست؟ آیا به خاطر انتقام جوییه؟ آیا به خاطر حرفای اینو اونه؟ تا اون موقعیه که جواب این سوالا برام معلوم نشه، دست نگه میدارم. یه چیز دیگه هم هست... من اون روزای آخر گفتم منتظرت میمونم... اون گفت امیدوار نباشُ از این حرفا...که احتمالش ممکنه باشه اما خیلی پایینُ از این چیزا... حالا به فرض هم اس ام اس بدم... ممکنه پیش خودش فکر کنه که چقدر مهمه که من هنوز...یا فکر کنه من عجب خریم یا هر فکر دیگه ای...اینا هیچ کدوم بازم برام مهم نیس. شخصیت یه آدم با این چیزا خورد نمیشه. من هنوز با خودم مشکل دارم و جواب سوالای ذهنم حل نشده س. پس تا وقتی که این جوابا برا من روشن بشه، اون می تونه هر کاری دلش بخواد بکنه... منم دارم روند عادی زندگیمو ادامه میدم... مثه همه آدما. شاید از قبل هم آدم بهتری شدم و به قول شما آبدیده تر از قبل. من نمی دونم 2 فردا دیگه چی قراره بشه و چی میخواد پیش باید. ممکنه 2 فردای دیگه، اون بخواد برگرده اما من دیگه سوالای ذهنم حل شده باشه و روند زندگیم عوض شده باشه، ممکنه هم نه! الان هیچ چیز نمی تونم بگم. من آزادش گذاشتم. بهش زمان و مکان دادم. خودمم زمان و مکان دارم. منم دارم زندگی می کنم. پس شرایط ما مساویه.(حداقل از لحاظ کمی) حالا از این مسابقه ی مکان و زمان باید ببینیم من چه جوری استفاده می کنم و اون چه جوری... در هر صورت گمونم این مسابقه بازنده نداشته باشه. اگه هم داشته باشه من اون نفر بازنده نیستم مطمئنا. ممنون از کسایی که نظر دادن و دارن نظر میدن. از همه ممنون:72:
نقل قول:
یا دل طرفشو جای دیگه ای گرم ببینه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
نقل قول:
یا دل طرفشو جای دیگه ای گرم ببینه !
اگه منظورتون من هستم، من سرم جای دیگه گرم نبوده و نیس. اگه هم کلی گفتین، نمی دونم...بهتره یه دور پستا رو بخونین.
slimslim دوست عزيز
درسته كه معلوم نيست توي فردا چه اتفاقي مي افته ولي يه موردي هست كه اگر بخواي فكر كني چون به خودت و اون زمان دادي خوب مي شه گفت يه جور توجيه هست كه واسه دلتنگي ها يا نداشتن به قول خودت جوابهات مي دي واقعا تا كي مي خواي منتظر باشي بعضي وقتها دنبال جواب نبايد بگردي چون آخرش هيچي نيست و از الان برنامه آينده ات را مشخص كني تا بتوني آينده خوبي داشته باشي مطمئنا اينقدر عاقله مرد و آبديده هستي كه نيازي به حرفها و صحبتهاي ما نداري اين كاملا مشخص هست ولي قضيه اينجاست كه ممكنه فكر كني كه شخصيتي خرد نمي شه يا كسي كوچيك نمي شه اما همانطور كه خودت مي دوني اگر واقع بين باشي و سعي نكني دنبال بعضي جوابها بگردي من نرسيدم به جوابهايي كه مي خواستم و مطمئن باش كه تو هم جز از دست دادن زمانت و آرامش ذهنت براي يافتن اون جوابها به هيچ چيز ديگه نمي رسي اينو واقعا از روي تجربه خودم مي گم اگر بخواي مي توني خودت امتحان كني و بعد از چند سال به اين نتيجه برسي كه كاش همان موقع ديگه همه چيز برات صفر شده بود و برنامه اصلي ات را مي رفتي و دنبال جواب سوالي كه اشتباه نوشته شده نمي گشتي ولي خوب اون وقت عمرت كه حدر رفته ديگر برنمي گرده ذهنت را خالي از هر كينه و بدي كن و دلت را از دوستي و مهر لبريز كن به خدا توكل داشته باش كه در هر زمان حتي سختترين شرايط فراموشت نمي كنه تو هرگز فكر نكن كه تو لياقت اونو نداشتي چون اين چيزي نيست كه آدمها تعيين كنند لياقت تو را خدا از روي اعمال و رفتارت در نظر مي گيره و تعيين مي كنه پس لايق همه اون چيزهايي بودي كه خدا بهت داده و البته تقديرت اون چيزي است كه درش دخالتي نمي توني بكني پس اگر چيزي را خواستي وبهش نرسيدي نگو لايقش نبودي بدون كه تقديرت و سرنوشتت در داشتن اون نبوده برادر خوبم آينده از آن تو خواهد بود با بهترين آرزوها از طرف خواهرت براي تو آرزوي خوشبختي دارم
سلام. ممنون از اینکه جواب دادین.:72: والا من خودم نمیگم که لایق هستم یا نیستم. به قول شما لیاقت رو آدما تعیین نمی کنن. گفتم اونه که ممکنه اینجوری فکر کنه. من دارم وقتمو هدر نمیدم. من تازه 24 سالمه. برنامه ی زندگیم هم مشخصه. عجله ای هم ندارم. خودمم دارم گول نمی زنم. من می خوام زندگی کنم و بزرگتر بشم... از همه لحاظ. هر چند الانش هم خیلی از هم سن و سالای خودم بیشتر تجربه دارم. اما بازم کمه. من آدم بهتری شدم. این قطع رابطه اگه خداییش بخوایم در نظر بگیریم، تغییرات مثبتش کم نبود برای من. خوب، سخت بود، اما باید نیمه ی پر لیوان رو دید. یه جورایی مثه تلنگر بود! من ممکنه همینطور که دارم بزرگ میشم، مسیر زندگی، شریک آینده، هر چی که شما اسمشو میذارینُ پیدا کنم... میگم از آینده کسی خبر نداره... می خوام فقط ادامه بدم، ببینم به کجا میرسم. مطمئناً نا کجا آباد نیست. خیالم از این بابت جَمعه.
سلام دوست عزيز
خوشحالم كه همه جوره مثبت هستي و آرزو مي كنم كه به تجربياتي كه مي خواي برسي ، از اينكه مي شنوم اينقدر لايق و شايسته هستي خوشحالم واقعا مي گم بعنوان يه عضو اين گروه بزرگ وقتي توي راه و مسير درست قرار گرفته باشي مطمئنا انتهاش ناكجا آباد نيست
مي گن اگه آرزويي نداشته باشي و رويايي كه براي رسيدن بهش تلاش كني اميد به زندگي را از دست مي دي و براي داشتن اميد آرزوهاي خودت را دنبال كن موفق و پيروز هستي اميدوارم كه سرافراز باشي و سبز
سلام دوستان عزیز. تقریبا یک سال از اون روزی که این پست رو ارسال کردم میگذره. rقبل از هر چیز جا داره از تک تک کسایی که منو راهنمایی کردن تشکر کنم. دست همتون رو می بوسم. یه سلام مخصوص هم خدمت sayehaye_mah عزیز. امیدوارم مشکلاتی که داشتی همه شون حل شده باشه. دوستان من تغییرات مثبتی تو زندگیم ایجاد شد. کسی که می خواستم رو پیدا کردم یا اون منو پیدا کرد... هر چی شما اسمشو بذارین... خیلی به هم نزدیکتریم... از قبلی خیلی بهتره...(واقعاً) واقعا حالا که بعد از یه سال با دیدی باز تر این نوشته ها رو می خونم می بینم حق با شما بوده، البته خدا خیلی کمک کرد و خودمم موثر بودم. فقط اومدم بگم که دوستانی که به مشکل بر می خورن با یه کم صبر و توکل، ایمان و اعتماد به نفس می تونن به هر چی که می خوان تو زندگیشون برسن. برا همه آرزوی خوشبختی می کنم. ما رو هم دعا کنید. مخلص همگی هستیم. :227:
http://www.jellymuffin.com/images/th...u/images/1.gif
خوش بحالتون که بالاخره اوضاع بر وفق مراد شد:310::227:
من هم الان یه هفته است از دوستم مهلت خواستم تا درمورد رابطه مون فکر کنم. اونم میگه سرش شلوغه و خواستهای ابتدایی منو برآورده نمیکنه. البته پسر خیلی خوبیه و خیلی کمکم کرده ولی من منتظرم که یه تغییری در خودش ایجاد کنه و به من بیشتر اهمیت بده. توروخدا قدر دوستی رو بدونین. خانمها خیلی شکننده هستند. نمی گم زیادی مایه بذارید ولی بی توجهی هم نکنین!:302:
دعا کنین کار من هم درست شه.
برای همه آرزوی خوشبختی می کنم.:323:
آخر سر همه چی درست میشه، اگه هنوز درست نشده، بدون به "آخر سر" نرسیدین :305:
مشکلتونو با حرف زدن حل کنین...
RE: بعد از 7 ماه وقتی 2 نفر هیچ تماسی با هم نگرفتن، امید برگشت وجود
سلام
از اینکه شما رو شاد و سرزنده میبینم خیلی خوشحالم.
انشالله با تجربه ای که بدست آورده اید زندگی خوب و شیرینی را تجربه کنید.
موفق باشید.