-
RE: آدم های پر توقع
با سلام
خوشبختانه جناب سنگ تراشان آنقدر کارشناسانه و مسلط به همه ی جوانب ، مشکل شما و دیگران پاسخ می دهند که جایی برای اظهار نظر نمی ماند . و اما چیزی که من می خواستم متذکر شوم این است که کمی بیشتر به نقاط مثبت همسرتان توجه کنید ایشان مسلمأ دارای نقاط مثبتی هم هستند و اینکه گفتید سعی می کنید چیزی ازش درخواست نکنید ، تا به حال فکر کردید باید برای درخواست چیزی یا طرح مطلبی ، زمان مناسب آن را شناسایی کنید ؟
-
آقای سنگتراشان عزیز سلام
تکالیفی را که برای من معین کرده بودید را انجام دادم منتظر تکلایف بعدی هستم و امیدوارم که با کمک شما در رفع مشکلم بیشتر از پیش پیشرفت حاصل کنم.
با تشکر فراوان از شما
-
آفای سنگتراشان
شرمنده فکر می کنم دیگه صبرم داره تموم می شه :302:
-
سلام nadiya166
میدونم که صبوری ، وگرنه یه تکلیف صبوری بهتون می دادم.
اجازه بده، من با دقت یک بررسی بکنم... چشم
-
آفای سنگتراشان سلام
با اینکه گفتید صبورم ولی فکر می کنم در مورد انجام تکالیفی که به من کمک کنه زودتر به خوشبختی برسم کمی بی صبرم.
اگه می شه لطف کنید گوشۀ چشمی به تکالیف قبلی بنده بندازید مخصوصا در مورد افزایش اعتماد به نفس ...
البته تو این مدت کمی تونستم به استعداد ها و توانایی های خودم یقین پیدا کنم ولی نیاز بیشتری به راهنمایی های شما دارم.
در مورد موضوع کمال طلبی هم مطلب خاصی پیدا نکردم اگه می شه لطف کنید آدرس پست این موضوع را به من بدید.
-
سلام مقاله ای که در مورد افراد کمالگرا هست عنوانش اینه:
«آنها که از خودشون راضی نیستند، بخوانند» ... لطفا کلیک کنید
در مورد تکالیف به نظرم پیشرفتتون عالی بوده...
فکر کنم همراهی با جو عمومی تالار به خصوص تعامل با سایر اعضاء در انجمن هایی که سئوال مطرح می کنند و دادن نظر، می تواند شیوه ارتباطی شما را بهبود بخشد.
-
سلام
مقاله( آنهایی که از خودشون راضی نیستند) شما رو خوندم خیلی از مواردش در مورد من صدق می کنه مخصوصا تأیید و نظر دیگران در مورد خودم و کارهام.
حالا متوجه شدم چرا اینقدر تو زندگیم ناموفقم چون با هر شکست کوچک در کارهام و یا انتقاد دیگران به سرعت خودم رو می بازم و فکر می کنم توانایی درست انجام دادن کاری رو ندارم من برای هر کاری که انجام می دم منتظر نظر دیگران هستم و به جای اینکه دنبال علایق و خواسته های خودم باشم سعی کردم رضایت دیگران را جلب کنم و میزان ارزش و بهای خودم رو با نظرات دیگران سنجیدم .شاید خیلی از فعالیتهام واقعا باارزش بوده ولی چون بازخورد مثبتی از دیگران ندیدم برای خودم هم بی ارزش شده باشه.
حالا نمی دونم برای رهایی از کمال گرایی چه باید کرد؟
-
سلام
بیا خودت رو ببین....
بیا شروع کن به اندازه گرفتن خودت....
همه صفات ، همه توانایی ها، همه افکار، همه آرزوها و.....