RE: تورا به خدا كمكم كنيد اينجا دارم كبود ميشم راهنمايييم كنيد...
سلام بر دوست عزیز و گرامی.
خسته نباشی . نوشته هاتونو خوندم هم شیرین بود هم تلخ. شیرین به این دلیل که واقعا دست به قلمتون خوبه و به خواستگاری شماره پنچ کلی خندیدم و تلخ به این علت که دوست عزیز انتخاب همسر چیزی نیست که به خاله و مادر سپرد و چیزی نیست که در یک کافی شاپ و خوردن چند لیتر قهوه بدست بی یاد.
خوب دخترهایی که برای شما انتخاب کرده بودند شاید مناسب ترین دخترها بودند اما چرا وقتی نظر آنها را در مورد خودت و نحوی زندگی شنیدی نا امید شدی "خوب مشخصه یک جوان تحصیل کرده که از قضا در خارج هم زندگی می کنه و از قضا هم قیافه اش بد نیست" می تواند جوان خوب و عالی باشد.
دختران قبل صحبت با شما در ذهن خود از شما فردی خوش تیپ و عشق خارج ولارجی را تصور کردند و بنا به این ساخته ذهنی باید نظرات و در خواست هایی از شما می کردند که کلاسشان از شما پایین نیاید و خود را والا ببینند تا مبادا شما فکر کنید که آنها چیزی از شما کم دارند و دختران را نپسندید.
بظاهر تصور خوبی بود تا دل شما را بدست آورند اما حیف که نمی دانستند طرف آنها به دنبال دختری برای تشکیل خانواده آمده نه به دنبال دیدن اجناس مختلف و انتخاب گران ترین
و زیباترین آنها.
دوست عزیز اگر می خواهی تشکیل خانواده دهی و انهم با یک دختر ایرانی راهش تها ماندن مدتی در ایران و در بین افراد جامعه زندگی کردن است وگرنه کمی دشوار خواهد بود. به امید موفقیت روز افزون دوست عزیز. البته این نظر منه شاید هم راه حل های بهتری باشه.
با درود.
عضو ارجمند:sayehhaye_mah شما فرموده اید:*
براي شما كه هنوز دير نيست و درست اون زمان كه لازم باشه با يكم دقت بيشتر نه اينكه بدون تحقيق درباره خانواده و نحوه تربيت خانوادگي مي تونيد شخصي را كه با شما هماهنگي را داره پيدا كنيد ... جايي كه معيارهاي اصلي زندگي مثل عشق و محبت و شناخت متقابل و فهم و گذشت و ... باشه *
امکان دارد به بنده و دیگر دوستان بفرمایید که براستی چگونه می توان به این چیزها پی برد؟مگر اصلاً ممکن است!؟شما یا باید دوربین در خانه مردم کار گذاشته و شبانه روز دختر را تعقیب کنید یا اینکه هیچ . . .
این حرفهاتی شما درست است،اما به شما اطمینان کامل می دهم که با تحقیق از در و همسایه و زیر نظر گرفتن رفتار دختر و مادرش و خانواده اش یا حرفهای مردم بیکار امکان دستیابی به حداقل آگاهی هم نیست.
بدرود./
يه سوال....
چه اصراري داري حتما دختر ايراني پيدا كني!!!؟؟؟؟؟
چون فكرميكنم فرهنگ دختر ايراني فقط وتنها فقط در مقوله ازدواج بينظر ترين بود يه زماني!
شايد هم الان باشد يا كساني كه حفظش كردن
سلام صدرای عزیز هنوز خیلی از اون دخترا پیدا می شن اما انگاری دیگه دیده نمی شن. هنوز هستن دخترای نجیب و صبور و همه چی تموم... من خیلی هاشونو تو دوستای نازنینم سراغ دارم شاید شما دنبال اونها نبودین. اما خدا بزرگه اگه ازش بخواید نصیب شما هم می کنه، و می دونید هنوزم در ایران واسه آقایون فرصت های خوب راحت تر بدست می یاد.پس بازم سعی کنید ...
حالا منم خیلی از حرفهای قشنگ شما رو در مورد پسرای ایرونی دارم اون مردای باغیرت ایرونی که امروز دیگه ... اما می خوام فراموش کنم...بگذریم. امیدوارم خوشبخت شید.
مگه نگفتي دوست داري با دختر ايروني ازدواج كني؟
مطمئني ميتوني با يه روس همونطور كه با يه ايراني ارتباط برقرار ميكني ارتباط برقرار كني؟
من كه نميتونم حتي به اين فكر كنم كه يه همسر خارجي داشته باشم (اصلا) !!!!!!!!!!!!!!!
sahra.sh جان ، چرا ديدي بد نسبت به خارجي ها دارين ؟
باور كن خيلي از اونها ، اخلاقهايي صد البته بهتر نسبت به ما ايراني ها دارن و شايد حتي از ايراني ها هم به ما نزديك تر باشن!!
من يكي از دوستانم ( البته دوست خانوادگي ، الان نزديك چهل و خورده اي سالشه ) دكتراي ويروس شناسي داره ! در اون زمان كه ايشون ميخواستن روي پايان نامه ي دكتري كار كنن ، يه دانشمندي كه نميدونم براي كدوم كشور بود روي يه موضوعي مشابه كار كرده بود ، اين دوست ما مقاله ي ايشون رو ميخونه و به ايشون ميل ميزنه كه من ميخوام كاري مشابه كار شما انجام بدم و لطف كنين مراحل كار رو به من بگين و بعد از گفتن ، اين دوست ما گفتن كه ما يك سري از مواد و وسايل رو اينجا توي ايران نداريم !! اين دانشمند خارجي هم حدود يك هفته بعد همه ي وسايل و مواد رو براي دوست ما فرستادن ! اون هم بدون گرفتن حتي ذره اي پول !! و اين دوست ما هم رفت و از فرودگاه اين وسايل و مواد رو تحويل گرفت!!
شايد از اين موارد كم پيش بياد !! ولي اگرم پيش بياد من مطمئنم تقريبا كه يك ايراني اين كارها رو نميكنه !! اصلا فرهنگ ايران اصلا فرهنگ درستي نيست !!
همه ي مردم جهان ، آدم هايي هستن مثل خودمون و شايد صد پله بهتر ، تنها فرقشون اينه كه زبانشون با ما فرق داره !!
در تاييد گفته هاي رومينا بگم من اينجا دوستي دارم به نام توماس كه مادر اين پسر كه اصلا ايران را نديده محبتهايي به من ميكنه در حد يك مادر نمي دانم از كجاي محبتهايش بگم ولي با اينكه
در شهري ديگر نزديك من هست وقتي احساس نياز به كمك مي كنم اون قبل از اينكه به زبان بيارم خونه من است حتي به ياد دارم كه به دليل زخم معده من بستري شدم 4 روز بيمارستان
و 3ماه طول كشيد تا سفارت المان در تهران ويزا به مادرم بده تا بيد پيشم اين زن هر 4 روز گنار تختم بود وجالب اين كه با يك سختي و تلاشي چند كلمه فارسي پيدا ميكرد و هر روز به
مادرم در ايران كه به شدت نگران بود زنگ ميزد و گزارش حالم را ميداد و وقتي مي گفتم نيازي نيست من خودم با پدر ومادرم در تماس هستم مي گفت نه من يك مادرم و احساس مادرت
را الان من ميدانم و فكر مي كنم صحبتهاي من بهتر جواب بده و كلي لطف ديگر
نه اين باورها در باره اينوريها اشتباه ولي خوب من ميفهمم سليقه ايي است
منم در تائید حرفهای رومینا جون بگم. آره من و خیلی از دوستام از این پژوهشگرای خارجی استفاده کردیم. و بدون هیچ چشمداشتی هر گونه کمکی تونستن کردن. پس درست نیست ناحق قضاوت کنیم.
و چه بسا ایرانی های زیادی رو می بینیم که با خارجی ها خیلی خوشبخت زندگی کردن و می کنن. به عنوان مثال دایی خودم که 30 سال پیش آمریکا رفتن و با یه خانم فوق العاده و گل آمریکایی ازدواج کردن که همیشه از ایشون به عنوان زن واقعی و سنبل انسانیت و گذشت یاد می کنن.
ولی رومینا جون ایرانی های خوب و بافرهنگم کم نیستند...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط estar7
ولی رومینا جون ایرانی های خوب و بافرهنگم کم نیستند...
استار جان سلام
نميگم نيستيم ، ولي اين فكر كه فكر كنيم ، ايران يه چيز ديگه است و خودمون رو جدا از ديگران بدونيم به نظرم يه خود بزرگ بيني محضه !!
يعني يه فكر اشتباهه ، مگه خونه ما رنگين تره ؟ من نه از ايراني ها بد ميگم و نه خوب ميگم ! ميگم ما انسانيم مثل همه ي انسانها ، حالا اينكه بيايم بين خودمون و ديگران فرق بذاريم و بگيم ما يه چيز ديگه ايم و ... يه باور كاملا غلط و اشتباهه و چيزي به جز خود بزرگ بيني نيست !!!
من هميشه از تبعيض بدم ميومده !! مخصوصا در مورد چيزهايي كه اصلا هم درست نيست !!!
در آخر از شما صدرا جان عذر ميخوام كه تاپيكتون رو با پست هايي كه چندان ربطي به موضوعتون نداره اشغال كردم ، شرمنده :72:
شاد باشين :72: