-
RE: چه کنم با غم دل ؟
سلام دوست عزیز
همه ی تاپیک هاتون رو خوندم .خوشحالم از اینکه روحیه ات بهتر شده ...فقط اگر برای ازدواج می خوای ادامه بدی خیلی به رفتارها و عمل کردهای دختره دقت کن ...(مخصوصا" شمایی که تا به حال رابطه ای نداشتی)
ولی در دنیای واقعی یه سری وقایع برای آدم زودتر روشن می شه تا اینترنت...
امیدوارم هر چیزی که به صلاحتون هست به خوبی پیش بره...موفق و شاد باشید.
-
برایتان آرزوهای بهترین ها را دارم. اما دوست من خواهرانه عرض می کنم شما که از پاسخ ایمیل او تا به این حد به وجد آمدید این مسئله می تواند آسیب به همراه داشته باشد . به سلامتی خود فکر کنید و احساسات خود را کنترل کنید . انشالله آن چیز ی که خیر است پیش بیاید ولی دقت و کنترل و مدیریت نباید فراموش شود .
-
ممنون از سارا و بانوی عشق و ani
حتما به توصیه های شما دوستان عمل خواهم کرد .
-
-
:72::72::72::72:
تبریک عرض میکنم به سلامتی انشاءالله.مبارکه:227:
بهترین بهترینها را برایت آرزومندم.:123:
:72::72::72::72:
-
به به مبارکه :73::227:
تا باشه از این خبرای خوب باشه . انشاالله به سلامتی :227::227:
-
تبریک تبریک تبریک :72::227:
مبارکه ایشالله:72::227:
:16::123::16:
منتظریم.آقا داماد خبر بده چی شد:43::72:
-
سلام
اولا بهتون تبریک میگم برای شروع دوباره ی ارتباطتون
digital man عزیز یکم باید تو رابطه صبور باشین تا یه سری چیزها خود به خود بوجود بیاد دنبال حس های مختلف تو رابطه نگردین این حس ها باید خودش بوجود بیاد مثل حس اعتماد به طرف مقابل حس راحت بودنو رسمی نبودن حس همراه هم بودن خودتون کم کم به به این نتیجه می رسین که مکمل هم هستین یا نه با یک ماه هم نمی شه به شخصیت طرف پی برد
هر رفتاری تو موقعیت خودش نشون داده می شه یه نصیحت خواهرانه هم این دنبال اون فرشته ای که تو ذهنتون ساختین تو شخصیت این دختر نباشین همیشه همون به یک سری تناقضات می رسیم که برامون نا خوشاینده یا باهاشون کنار می یاییم یا اینکه نه
موفق باشین
-
ببخشيدشما خودتون منو راهنمايي كرديد شايد من شايستگي گفتن مطلبي را به شما نداشته باشم
اما واقعا چقدر از اون خانم شناخت داشتيد و چقدر علاقه ... چقدر خودتون را مي شناسيد ... معمولا براي شناخت ديگران اول بايد خودتون را بشناسيد باز هم ببخشيد كه من با وجود مشكلاتي كه خودم دارم به خودم جسارت دادم و مطلبي نوشتم البته من امروز مشكل شما را خوندم نمي دونم الان با مشكلات خودتون كنار اومديد يا نه ولي هيچ وقت بعد از تصميمي كه مي گيريد احساس پشيماني نكنيد اما جالبه كه آدم ديگران را از كاري منع مي كنه ولي خودش دست به همان كارها مي زنه ... مثل خود من مثل شما حالا چي درسته و چي غلط با اين تغييراتي كه در جهان از نوع و نحوه ارتباطات پيش اومده واقعا چي درسته و چطور رفتاري بايد داشته باشيم
نه دگرباره باز گردد زمان، نه تيري كه بيرون جهد از كمان
-
امیدوارم زندگیه خوبی رو آغاز کنین