RE: جملات كوتاه و نغز در خصوص مهارتهای زندگی
* آنان که بر خود مسلط نیستند در پی سلطه بر دیگرانند
* همه دنیای ترا تصویری می سازد که از خود داری .
بنگر که در سینمای ذهنت چگونه نقشی و چه تصویری داری .
می توانی بهترین فیلمنامه ها را برای زندگیت بنویسی و به سینمای ذهنت بسپاری ، و
در واقعیت همان تصویری شوی ، که خواسته و ساخته ای .
هیچ می دانی که تا کجا می توانی !!!
از آسمان اندیشه در 81/8/13 بر دفتر دریافتها فرود آمد
اگر دو نفر با روش اشتباه روبروي هم بحث كنند ، درگيري هايشان مثل تصوير دو آينه روبروي هم ، ميل به بي نهايت مي كند و البته بيهوده و بي اثر
اگر دو نفر با روش اشتباه روبروي هم بحث كنند ، درگيري هايشان مثل تصوير دو آينه روبروي هم ، ميل به بي نهايت مي كند و البته بيهوده و بي اثر
یادمه وقتی بچه بودم ، هر وقت خیلی عرصه بر من تنگ می شد ، طوری که واقعاً حس می کردم در بن بست قرار گرفتم و راهی برای خروج از بحران روحی ندارم ، یه لحظه به خودم می گفتم :
مگه شب روز نمیشه ، و روز هم بالاخره شب میشه ، پس اینم تموم میشه .
و همین چند جمله که در این وقتا مونسم می شد ، گویی آبی بود بر آتش ، و آرام آرام می شدم .
عمری گذشته و من خیلی وقتا ،بخصوص وقتی خیلی ناراحتم ،دلم می خواد با همان احساس کودکی این جملات را بگم و آرام شوم .
کاش یک بار تو این سن و سال، بتونم دقیقاً اون حس و اون حالت را درک کنم.
"مگر شب ، روز نمیشه ؟!، مگر روز شب نمیشه ،؟!
پس اینم تموم میشه "
و بعد از اون دنیایی از آرامش .
آیا این اعجاز بود ؟
جادویی در این کلمات بود ؟ و...؟؟؟.
نمی دونم . فقط می دونم که وقتی این کلمات را می گفتم از بار هر غمی آزاد می شدم، بی آنکه کسی از آدمیان اینرا به من آموخته باشد ...و بدانم که چطور چنین معجزه می کند .( موهبتی بود ، موهبت )
دوست داشتن از عشق برتر است
و من هرگز خود را
تا سطح بلند ترین قله عشق های بلند ، پایین نخواهم آورد
دکترشریعتی
[color]در ازدواج صحت و مراقبت در احساسات زناشويي وقتي گل مي كند, كه زن و شوهر احتياج به پرورش روزانه عشق را درك كنند [/color]:73::227::228:
هر قدر سطح ارزش فردي ما بالاتر باشد ,كمتر به قوانين عيني اي كه از همسر خود انتظار داريم وابسته خواهيم بود . [/b] [b]
توی زندگی منتظر باش اما معطل نباش ،
تحمل کن اما توقف نکن ،
قاطع باش اما لجباز نباش ،
صریح باش اما گستاخ نباش ،
بگو آره اما نگو حتماً ،
بگو نه اما نگو هرگز
*
در اندیشه آنچه کرده ای نباش ؛در اندیشه آنچه نکرده ای باش.!
توی زندگی اشخاصی هستند که مثل قطار شهر بازی میمونن از بودن با آنها لذت میبری اما به هیچ جای نمیرسی.
يك چوب كبريت محقر سر دارد، ولي مغز ندارد ! بنابراين با كوچكترين اصطكاك فورا آتش مي گيرد.
همه انسانهاي بزرگ هم سر و هم مغز دارند، بنابراين بياييم عكس العمل فوري انجام ندهيم .
کاش بياموزيم: وقتي کسي ما را آزارمي دهد،آن را روي شنهاي صحرا بنويسيم تا بادهاي بخشش،آن را پاک کند ولي وقتي کسي محبتي درحق ما مي کند بايدآن را روي سنگ حک کنيم تا هيچ بادي نتواندآن را از ياد ببرد