سلام
من هم با حرف دل موافقم,
مردها این جوری تا آخر وابسته زنان میشوند...توقعشان هم بالا میرود.:shy::72::72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من هم با حرف دل موافقم,
مردها این جوری تا آخر وابسته زنان میشوند...توقعشان هم بالا میرود.:shy::72::72::72:
عزیزیم می دونی منم که کارمندم چکار می کنم نصف شوهرم استراحت می کنم در عوض مثل فرفره هر روز همه جا رو مرتب نگه می دارم حتی وسایل شوهرمو مرتب می کنم که اگه مهمون سرزده اومد آبروم نره... می بخشین سلامتی رو میذارم در کوزه!
بعدش هم غذا می پزم و ....فقط بچه ندارم که اونم داشته باشم کاراش اضافه می شه
ولی در عوض اعصابم راحته... بدنم داغونه اونم که چند ساعت خواب درستش می کنه
صالحه دوست عزیز باید فکر میکنم شما خونه داری در این صورت نباید اجازه بدی کارها روی هم جمع بشه چون اگر با این وضعیت باشه وبچه دار شی دیگه به هیچ کار نمی رسی عزیزم وقتی شوهرت کار میکنه یک سطل کوچک کنار دستش بذلر تا زباله هاشو آنجا بریزه یا وقتی از راه میرسه یک رخت آویز بهش بده تا لیاسشو توی اون بذاره وخودت ازش بگیر و سر جاش بذار کم کم میتونی هم به اون انضباط یاد بدی هم خودت کارهات جمع نشه
سلام عزیزان
ولی به نظر من فاطیما جان اشتباه فکر میکنی همسر صالحه یه فرد بالغ است اینجوری وابسته میشیه درست نمیشه
وقتی کمتر به کاراهای همسرش اهمیت بده منظورم نظیر این کارهاست...خودش خسته میشیه از شلوغی.
وظایف زن تا یه حدیه...ما در کارها باید مشترک باشیم...
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
فرمایش شما متین آقای سورنا، اما یک نکته را فراموش نکنیم با توصیفی که خانم صالحه از رفتار شوهرشان نموده، گویا ایشان با رعایت نکردن نظم و انضباط در قرار ندادن وسایل مورد استفاده شان در محل خود، باری بیشتر به مسئولیت های خانم اضافه می کند. این درست مثل این می ماند که خانم با عدم رعایت نظم و دقت، باعث شکسته شدن ظروف و یا استهلاک زودتر از موعد وسایل منزل شود و نتیجه این می شود که آقا باید هزینه بیشتری صرف خرید این وسایل بکند و لذا اینبار خانم بار بیشتری به مسئولیت های آقا اضافه کرده است.
چرا وقتی می توانیم به راحتی باری از دوش یکدیگر برداریم، به آن بیافزاییم؟!
سلام دوست عزیز
به نظرم این مساله چیزی نیست که اینقدر نگرانش باشی و نتونی حلش کنی. به نظرم برای مرتب بودن خونه باید روح نظم در خونه حاکم باشه و به صورت یک قانون نانوشته در بیاد. بعضی از دوستان راههای خوبی گفتن:کنار میز کامپیوتر شوهرت یه سطل زباله ی شیک و کوچک بذار تا آشغالاشو اونجا بریزه، رخت آویز جلوی در نصب کن تا لباسهاشو همونجا آویزون کنه، یا وقتی داره جایی رو به هم میریزه تا چیزی پیدا کنه، با مهربونی و خنده برو پیشش هم اونجارو تمیز کن هم کمکش کن تا کارش زودتر تموم بشه....
سعی نکن به خاطر این مساله با شوهرت جر و بحث کنی. هیچ صفت و لقبی هم به شوهرت نده. سعی کن همیشه با احترام و محبت تمام با شوهرت رفتار کنی چون این کار احترام به خودته.
به نظر من یه کمی با طنز و شوخی رفتار کنی بد نیست البته تا جایی که به بی احترامی تبدیل نشه. مثلا یه روز که خیلی همه جا به هم ریخته شده، یه لباس نارنجی بپوش و با جارو دستی خونه رو تمیز کن و با خنده و شوخی از شوهرت کمک بخواه . مثلا بگو که "بیا و به این مامور شهرداری کمک کن!ماهیانه و عیدی هم یادت نره!" یا اینکه وقتی جایی رو به هم ریخت بگو"لطفا اشغالاتونو راس ساعت نه شب بریزید بیرون نه زودتر!!"
وقتی هم کمکت کرد ازش تشکر کن.
هر چی باشه از قدیم گفتن: زبون خوش مار رو از لونه ش بیرون میاره.
به قول دانی کسی در مقابل کسی وظیفه ای نداره و ما هر کاری که می کنیم در درجه اول برای خودمونه و در درجه دوم هم ابراز محبت به طرفمونه که بازهم تابعی از همون حالت اوله!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
اگر خانمی از شوهرش انتظار و توقع خرید سرویس جواهر 60-70 میلیونی داشت و شوهرش اجابت کرد پس بی درنگ حق این مرد هست که از همسرش بخواد تمامیه کارهای خونه رو دقیق و بی عیب و نقص به تنهایی انجام بده
خواسته عظیم تاوان گرانبهایی داره هر مرد یا زنی که توانایی پرداخت چنین توانی رو داره می تونه خواسته هاش رو به صورت وظیفه از شریک زندگیش بخواد(البته شریک زندگی برای زندگی نه ارباب و نوکری و جنگ و دعوا!فک کنم لغت اشتباهی رو بکار بردم!!!!)
سخت نگير صالحه جان . شايدهمه اينها از خستگي تو باشه گاهي خستگي از كار روزانه نياز به خوابي راحت و بدون استرس و نظر به اينكه چي مي شد يكي به دادم مي رسيد كوهي ميشه بر دوش كه هر كاري رو ولو سادگي دشوار مي كنه
من به شخصه مردان زيادي رو ديده ام كه اينچنين و البته از همسرشون هم توقع آراستگي تام منزل رو ندارن اصلا سليقه براشون مهم نيست تميزي به چشمشون نميياد . سخته اما اغلب قابل كنترله
سعي كن با شوخي و خنده اين مسئله رو كه هنوز رنگ مشكل به خودش نگرفته حل كني و يه موضوع ديگه شايد خستگي كار همسرت زياده و واقعاً نمي تونه كمكت باشه
دوست خوبم اگر بتوني در طول ماه حتي يك بار از شركت هاي خدماتي مستخدم بگيري هزينه زيادي برات به وجود نمي ياره اما بار بزرگي رو از رو دوشت بر مي داره يك بار امتحان كن فكر نكنم ضرر كني
مردان همینجوری هم توقعاشان بالا هست...منکه خیلی منظم بودم همکارام می گفتن شوهرت عادت می کنه واقعا هم عادت کرده
خوب حالا اگه من مریض شم نمی تونه تحمل کنه خودش مرتب می کنه ظرف می شوره
حتی از من یاد گرفته لباساشو روهم روهم رو جالباسی نذاره
یا واسه برگه هاش پوشه درست کنه
حتی تو محل کارش زونکن های پاپکو خریده
اما اگه قانون بذاری بیشتر تو ذهنش می ره
ده بار که سویچ برداشتی و گفتی جای سویچ روی جاسویچی(ما ازین رخت آویز دیواریها خریدیم) بار یازدهم خودش اونجا می ذاره
ده بار که لباساشو نشسته گذاشتی و گفتی جمعه ها روز ماشین لباسشویی جمعه ها لباس کثیفاشو می ذاره تو سبد لباس کثیف
هر روز ظهر بعد غذا که ظرفا رو شستی روز یازدهم خودش می شوره
من هیچ وقت سفره جمع نمی کنم بدم میاد یه بار سه روز سفره پهن بود هیچی هم نداشت برش داشت شستس حالا زود تمیزش می کنه
ده بار که میزو گردگیری کنی در روز دیگه روش نمی شه پاشو بذاره رو میز
و...........مگه مامانای ما چجوری به ما نظم یاد دادن؟
تصور می کنم خانومها ید طولایی در فرافکنی دارند"مردان همینجوری هم توقعاشان بالا هست" کلا از خودتون هم بپرسید متوجه میشید خانوما متوقعترند در حالت کلی یا آقایون!!!
من هم تصور می کنم می شه مرد تو خونه بگیره بخوابه تا خانوم عادت کنه خودش بره خرج زندگیشو در بیاره!! بی تفاوتی بد چیزی نیستا!!