سلام.فقط بسپار بخدا.مطمئن باش یه حکمتی توی کاره.سعی نکن که خود نمایی کنی و جلب توجه کنی که به هدفت برسی.خدا یه جوری واست جورش میکنه که بعد خودت توش میمونی.فقط خدا.موفق باشی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.فقط بسپار بخدا.مطمئن باش یه حکمتی توی کاره.سعی نکن که خود نمایی کنی و جلب توجه کنی که به هدفت برسی.خدا یه جوری واست جورش میکنه که بعد خودت توش میمونی.فقط خدا.موفق باشی
درود
کاترین عزیز در شرایط یکسان از لحاظ خونوادگی و تربیت اصلا بدیهیه که عمده دختران تحصیل کرده متوقعترند. البته من نظر شخصیمو گفتم که اصلا دوست ندارم با یه نفر متوقع زندگی کنم. سواد یه نفر چقدر می ارزه مگه؟!! اون سواد بیشتر به درد خودش می خوره تا من. مهمتر آرامشیه که با این توقعات سلب می شه.(نظر شخصی)
آقای سورنا به نظر من تحصیلات یک خانم به در دهمهی اعضای خانواده میخوره،مخصوصا بچه ها
حلا ممکنه که خانم سر کار نره وبااون علمی که داره پول در نیاره ولی نمیگید که چقدر فرق هست بین یک مادر تحصیل کرده و تحصیل نکرده
مثلا خواهر من لیسانس روانشناسی داره ولی خانه داره.اصلا صلب آرامش شما هیچ ربطی به تحصیلات خانمتون نداره
ممکنه دیپلم باشه ولی خیلی متوقع و بیفکر
با امریم موافقم، حداقل در مورد دوستانم می تونم بگم که سواد بیشتر حتی باعث می شه درک بالاتر بره و توقعات بیجا پایین تر...
البته نمی دونم منظور آقای سورنا از توقعات بالا، فقط مادیاته یا نه، اما اگر بین طرفین عشق و تفاهم وجود داشته باشه و مرد وضعیت مالی خوبی نداشته باشه، فکر نمی کنم زن بیکار بشینه و فقط به جون شوهرش غر بزنه! خصوصا در مورد زنان شرقی که برای حفظ و تداوم زندگیشون و خونوادشون هر کاری می کنن. خب، حالا اگه زن هم تحصیلات خوب و در نتیجه یه کار خوب داشته باشه که بتونه درآمد خوبی کسب کنه، حتما با شوهرش همکاری می کنه و زندگی رو 2 نفره میسازن. دیگه دوره دوره ای نیست که فقط مرد نون آور باشه...
مهتاب عزیز، توی این مدت، تو هم فرد مناسبی ندیدی که ازش خوشت بیاد؟ شاید مشکلت این باشه که منفعلی و فقط منتظری پسرا بیان طرفت. مشکلی که اکثر دخترای خوب و ساده دارن... خب، درسته که معمولا پسرا پیشنهاد دهنده هستن، اما دخترا هم دورادور در انتخاب اونا نقش دارن...
ببینید خانوم تک بعدی این عشق و تفاهم و... فقط یک قسمت قضیه است. فقط یک قسمت!! خانومهای محترم جمیعا اگر توقعاتی که از زندگی دارند برطرف نشه یاشروع به اظهار دردنامه های فراوان می کنند یا احساس ایثار سراسر وجودشون رو دربرمی گیره و هر کاری رو نشونه این ایثز و از خودگذشتگی خودشون می دونند. در حالت دوم به مرور خودشون رو کسی می بینن که خیلی از حقوقشون(= توقعاتشون) گذشتند و بنابراین نسبت به زندگی سرد می شن. سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندند. در شرایط مساوی یک خانوم تحصیل نکرده توقعات کمتری رو به طور متوسط داره .
سلام، میشه بفرمایید منظور از خواسته مردانه تون چیه؟!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
اگرم گرگ پاره پارش هم بکنه حکمت خدا توشه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط teke.yakh
آقای سورنا، مشکل اینجاست که خیلی نسبت به احساسات خانم ها ماشینی برخورد می کنید. البته خانم ها هم باید احساساتشون رو کنترل کنن و منطقی تر تو زندگی عمل کنن تا به قول شما ایثار و فداکاری نکنن یا اگه می کنن، بی منت باشه و به حساب بدبختیشون نزارن.
خب، من که به زور نمی تونم چیزی رو به کسی بفهمونم.
شما می تونید برید یه دختر سیکل یا دیپلمه بگیرید، معلومه که هرکس هرجور دوست داره می تونه انتخاب کنه، همون چیزی که قبلا خود شما به من گفتید.
الان اینجا بحث چیز دیگه ای هست که بهش پرداخته نشد و انگار شروع کننده این موضوع رو دلسرد کرد...
سلام متوجه این نشدم
"
مشکل اینجاست که خیلی نسبت به احساسات خانم ها ماشینی برخورد می کنید."
. یه مصداق براش لطف می کنید ذکر کنید.
اتفاقا الان داره در مورد این بحث می شه که چرا ایشون با وجود مزایای بالا هنوز ازدواج نتونستند بکنند. من به عنوان یک مرد دلایل خودم رو ذکر کردم. همین قضیه که به طور مثال من دکترا داشته باشم و همسرم دیپلم باشه شاید مشکلزا باشه ولی به هرحال در شرایط فعلی که به دلایل نامعلومی افزایش توقعات رابطه یک به یکی با افزایش سطح تحصیلی داره برای خانومها خیلی نکته کلیدی و تعیین کننده ای هست.اگر حل بشه این موضوع من به نوبه خودم واقعا به یک همسر تحصیل کرده خودم رو بیشتر نیازمند می بینم تا یک نفر با تحصیلات کمتر.
خیلی مشکلات وجود داره
1-عمده خانومهای تحصیل کرده خودشون رو وقف تحصیلات کردند و از خیلی از باورهایی که نیاز زندگی مشترک به عنوان یک زن هست چشمپوشی کردند.
2-توقعات که عرض کردم
3-خواسته های مرد رو بهش وقعی نمی گذارند. مثال: خواسته قائل شدن احترام برای شخصیت ، غیرت و حضور یک مرد در خونه. شاید همردیف خواسته یک زن برای کسب محبت، علاقه و درک شدن از سوی همسرش. با افزایش سطح تحصیلات مرد (به نسبت عرض می کنم ) تلاش اون و اهمیتی که اون به احساسات زنش می ذاره نسبت به یک مرد تحصیل نکرده افزایش پیدا می کنه. معمولا مردهای تحصیل کرده بیشتر بر نیاز محبت همسرشون واقفند و در این زمینه تلاش می کنند. باز هم عرض می کنم نسبت به مردهای تحصیل نکرده دارم صحبت می کنم.
اما در زنان تحصیل کرده بالعکس!!! هرچقدر که سطح تحصیلات بیشتر می شه به طور معمول و متوسط( ونه کلی و مطلق) احترام کمتری رو به شااخصه های طبیعی یک مرد مثل غیرت اون و نیاز اون به حضور یک زن عاطفی می ذارن.
این نقد من بود.
موافقم سورنا. در شرایط یکسان و یرابر معمولاً خانم هر چه میزان تحصیلاتش بالاتر باشه خواسته هاش بیشتر شده و در عوض داده هاش ( از قبیل مهر و محبت و احترام و قدر شناسی و تحسین و ...) به همسرش کاهش پیدا می کنه . البته گفتم معمولاً اینطوره نه همیشه.