RE: خانومم رو دوست دارم چی کار کنم دوسم داشته باشه؟؟؟؟ازش خیلی دلگی
به هر حال من فکر می کنم خانم شما نه تنهابا فرهنگ دوست داشتن آشنایی نداره و حتی رفتار متقابل در برابر محبت شما رو بلد نیست. داره از ابراز محبت شما به عنوان نقطه ضعفتون استفاده می کنه چون متاسفانه(و واقعا متاسفانه) اونو وظیفه ی شما میدونه!!!!! تو پست قبلیم نخواستم بگم ولی من فکر می کنم داره با شخصیت شما بازی می کنه متاسفانه رابطه ی دو طرفه دوست داشتن و عشق ورزیدنو بلد نیست در واقع تفکرش اشتباس
سلام دوستان
این هم از بی محلی
امروز 4 روزی که خانومم رفته خونه پدرش...امروز تصمیم گرفتم زنگ نزنم این کارم کردم اما چه فایده از صبح تا الان که من تماس نگرفتم ایشون هم حتی یک تک زنگ نزده!!!!
دارم باور میکنم وجود من براش هیچ ارزشی نداره خیلیییییییییییییییییییییی یی بی تفاوته خیلیییییییییییی...بهش اینو گفتم چندین بار که چرا میخوای اینجوری نشون بدی که هیچی برات مهم نیست؟چرا میخوای به من ثابت کنی وجودم برات مهم نیست؟چرا میخوای اینجوری نشون بدی که بود و نبود من برات بی تفاوته؟ ازش بار ها پرسیدم مگه بدی از من دیدی؟
من که براش چیزی کم نذاشتم!بگید چی کار کنم؟زنگ نزنم؟دلم براش تنگه اما خیلی دلگیرم خیلییییییییییییییییییییی
میخواد به من ثابت کنه براش مهم نیستم بود و نبودم در زندگیش هیچ تاثیری نداره نمیدونم چرا؟بارها بهش گفتم اگر برای تو فرقی نداره اما برای من داره وجود تو برای من مهمه اگر من برای تو مهم نیستم............
poune خانوم اگر ابراز محبتو وظیفه من میدونه چرا بارها به من گفته ""تو خیلی مهربونی""؟؟؟؟پس معلومه محبت رو میفهمه...درست نمیگم؟؟چه طور بهش یاد بدم که اونم ابراز کنه؟شما میگید یادش بده ولی چه طوریشو هیچکی اینجا نمیگه!چرا میگن!میگن بی محلی کن!!!!!!
sade begam گریه کردن مخالفم...خدا رو شکر(بر خلاف من)خانومم اخلاق گریه کردنو نداره..اوایل وقتی ناراحت بود قهر میکرد ولی با هم صحبت میکردیم! به تازگی این جوری شده قهر میکنه دیگه هیچی هم نمیگه! داد هم نمیزنه بر عکس سکوت میکنه من با داد زدن و گریه کردن مخلالفم...دوست دارم خانومم حرف دلشو راحت بیان کنه دیگه چه نیازی هست به گریه و داد زدن وقتی من امادم تا صحبتاشو بشنوم و دلایل نراحتیشو بدونم!فکر میکنم اون موارد برای کسی باشه که میخواد به وسیله داد زدن . گریه کردن توجه طرفشو جلب کنه ...نه برای خانوم من که من سراپا توجهم!به التماس میخوام که حرف بزنه و بگه...
mohat...kimiakhaton..شادزی...آزده فروزش...merdad24..sahel2008...nini_bj از همه شما مننونم...Nini_bj برعکس! خهنومم در دامن مادری بزرگ شده که بسیار هم ابراز علاقه میکنه...قربون صدقش میره....خانومم رو بارها دیدم بغلش میکنه....بوسش میکنه...نوازشش میکنه...خیلی خیلی گرم و با محبته...
ولی با رودر بایستی موافقم...خانومم خجالتی هستش!و البته مغرورم هست... ایشون اتفاقا خیلی هم خوب بلده در رابطه با مادرش و دوسته صمیمیش و برادرش اینو به وضوح دیدم! فقط در رابطه با من بلد نیس! یا نمیخواد!یا ............................. نمیدونم!
خانم فروزش باور کنید همین طور هم بوده...از خانومم ناز بوده و از من نیاز...یک بار خودم بهش گفتم اگر ناز نکنی ناراحت میشم من از ناز کشیدن ناراحت نیستم اما قهر!! خیلی تفاوت داره...البته هم خانومم همیشه ناز کردنو من نازشو با جونو دل خریدم و بحثی هم درش نیست ولی این با کم محلی خیلی فرق داره...با بی تفاوتی خیلی فرق داره...من از این ناراحتم نه از ناز کردن خانومم...که به دیده منت نازشو میخرم و میپذیرم...باورکنید از ته دلم میگم...هیچ ابای هم ندارم ..در حضور خودش هم بار ها و بارها گفتم و صد البته باز هم میگم تا اخر عمر نازشو میکشم از او ناز از منم نیاز...اما بی محلی و بی تقاوتی نباشه...این خواسته زیادیه به نظر شما؟؟؟؟؟
ببخشین محسن جان یه سوال!
رابطه ی جنسی شما با خانمتون چطوره؟آیا ارتباط خوبی دارین باهم؟ اونقدر با هم نزدیک هستین؟ایشون به شما مسایل و تمایلات جنسیشون رو میگه؟؟؟
آقا محسن بیخیال عشق و عاشقی.... که چی بشه ابراز محبت کنه؟ امروز میکنه فردا فراموشت میکنه ..... چشمه باید خودش بجوشه با آب ریختن آب دار نمیشه! خودش نخواد به شما ابراز علاقه بکنه خودتونم بکشید نمیکنه می فهمید چی میگم نمیکنه...
امروز مادرم با نامزدم تماس گرفت که همه چیز تموم شد طلاق..... نامرد نکرده یه مسیج بده بد و بیراه بگه چه برسه به زنگ زدن و ناز منو خریدن..... اونم مثل نامزد شما که شما رو نمیبینه من رو نمیبینه ..... نمیبینه که چطور دارم خورد میشم داغون میشم ..... مطمئنم الان راحت گرفته خوابیده اون خوابه او من دارم با اشکام شب رو به صبح میرسونم
تنها کاری که می تونید بکنید بپذیرید که همسرتون اینجوریه نمیشه عوضش کنید!
یکی از دوستان بهم گفت معتاد وقتی می تونه ترک کنه که خودش بخواد حالا هم اگه همسرت نخواد بهت محبت کنه گفتن و خواستن محبت فقط باعث آذردگی خاطر شما میشه و بس
من حالم اصلا خوب نیست دارم میترکم از دست این بقض
چی میشد عمرمون دست خودمون بود
توبه کردم دیگه از هیچکسی محبت نخوام و به هیچ کسی دل نبندم که اون آخر آخر آخرش فقط پشیمونیه سرکوفته له شدنه خفه شدنه
نمیتونم نفس بکشم
هزار دشمنم ار می کنند قصد هلاک
گرم تو دوستی از دشمنان ندارم باک
دوست گرامی
گاهی محبت بیش از اندازه طرف مقابل را پر توقع میکنه
بهتره که کمی هم اعتدال رو رعایت کنی و خودتو با چیزهای دیگه سرگرم کنی اون نقطه ضعف شما رو فهمیده و این برای شما خوب نیست
ابراز محبت خودتو رو محدود کنید 2-3 روزی یه بار
و نتیجه اش را ببین