RE: به فکر ازدواج باشم یا نه؟
من گفتم نظر کلی نباید داد
بله حتما چنین مردهایی وجود دارند ولی ایا باید قطعا گفت این مردها و خانم ها حتما با هم ازدواج میکنند
در هر صورت همانطور که خودتان میدانید در ریاضی مثالی به نام مثال نقض وجود دارد که اگر در مورد یک فرضیه که گفته میشود ما مثال نقضش را پیدا کنیم ان وقت ان فرضیه به طور کامل رد میشود
در این مورد خاص هم شاید به هر حال شما قبول نفرمایید ولی بنده به شخصه مثالهی نقض فراوانی دیدم پس میتوانم ان را اینگونه بپذیرم که خدا گفته اینطوری بهتره ولی همش که ان بهتر در زندگی وجود ندارد
در هر حال به نظرم کمی از ایده ال نگری باید کاهید
به هر حال من نمیتوانم کل جامعه را بشناسم . پس از روی همین مشت درباره خروار نظر میدهم ( در علوم اجتماعی معمولا همین کار را میکنند )
خانم کارترین عزیز ؛ خدا به ما عقل داده و همینطور راهنمایی کرده . بنظر من میتوان با کمک گرفتن از این ها به آن بهترین دست یافت .
به امید خوشبختی همه جوونهای خوب
موفق باشید .
میدونید چیزی که ازدواج رو سختتر میکنه عدم قطعیت شناخت طرفین هست. ما معیارهای درست رو میدونیم. اما نمیدونیم که طرف مقابلمون آیا واقعا همونی هست که نشون میده یا نه؟ که اکثرا اونی نیستند که واقعا هستند.
ساحل عزیز در مورد اینکه میگی ادامه تحصیل بدهم یا نه من یک پیشنهاد خوب دارم و اون اینکه تا سر کار نرفتی همین الان برای ارشد شروع کن اگر خوب بخونی آزاد قبولی،بعد از اینکه قبول شدی حتما بازم تکرار می کنم حتما به فکر ازدواج باش مطمئن باش ضرر نمی کنی چون اینطوری هر دو کار رو با هم جلو بردی
ضمنا دیگه نگران بالا رفتن سنت نیستی و این رو هم بدون در این دوره زمونه سن دختر برای ازدواج خیلی مهمه اگر یکم زیادی بالا بره قدرت انتخابت کم میشه پی سعی کن یک بعدی به زندگی نگاه نکنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رامتين
ساحل عزیز در مورد اینکه میگی ادامه تحصیل بدهم یا نه من یک پیشنهاد خوب دارم و اون اینکه تا سر کار نرفتی همین الان برای ارشد شروع کن اگر خوب بخونی آزاد قبولی،بعد از اینکه قبول شدی حتما بازم تکرار می کنم حتما به فکر ازدواج باش مطمئن باش ضرر نمی کنی چون اینطوری هر دو کار رو با هم جلو بردی
ضمنا دیگه نگران بالا رفتن سنت نیستی و این رو هم بدون در این دوره زمونه سن دختر برای ازدواج خیلی مهمه اگر یکم زیادی بالا بره قدرت انتخابت کم میشه پی سعی کن یک بعدی به زندگی نگاه نکنی
خیلی متشکرم از راهنمایی شما
میدونید من یک مشکلی که دارم اینه که یه مقدار از درس خوندن خسته شده ام. و مثل سابق انگیزه ای واسه درس خوندن ندارم. خودم هم از این بابت خیلی ناراحتم. نمیدونم چیکار کنم تا بتونم شوق درس خوندن رو در خودم ایجاد کنم؟
خواهش میکنم اشتباه من رو تکرار نکن من با اینکه درسم تو دانشگاه خوب بود بعد از لیسانسم با چند نفر مشورت کردم گفتند کار نیست برو دنبال کار بعدش ادامه تحصیل بده منم همین کار رو کردم به سرعت کار پیدا کردم و موقعیتم خوبه ولی بازم به شدت پشیمونم چرا همون موقع ادامه تحصیل ندادم الان دیگه خیلی سخته اگر بخوام درس بخونم باید کارم رو کنار بذارم
کسی اون موقع این چیزا رو بهم نگفت ولی من به همه میگم تا نخوان خودشون اون رو تجربه کنن
درسته یکم سخته ولی چون وقتت آزاده می تونی این چند ماه رو وقت بذاری و نتیجه بگیری بعدش با خیال راحت هر تصمیمی خواستی بگیر
سلام ساحل جان
به نظر من اگرانگیزه ای برای درس خوندن نداری ادامه تحصیل نده.شما میتونی با خواسته هات روبرو بشی تا اینکه بدون انگیزه کاری رو شروع کن.
در ضمن من 2 تا دوست دارم که فوق لیسانس هستند و 28-9 سال سن دارند وشاغل ، به نظر من خیلی دختران شایسته ای هستند.خودشون به من گفته اند که واقعا دوست دارند ازدواج کنند ولی اصلا خواستگار ندارند.پس نمیشه گفت ادامه تحصیل به امر ازدواج در خانم ها کمک میکنه.
در مورد آگاهی از روابط گذشته طرفمون بایدبگم واقعا نمیشه مطمئن شد.به قول جناب مدیر ما باید تمام سعی خودمونو برای شناخت بکنیم و بعد همه چیز رو بسپاریم دست خدا(مثال:یک فردی برای کنکور یک سال درس میخونه ولی ممکنه شب کنکور مریض بشه و اصلا نتونه سر کنکور بره)
ساحل عزیز به نظر من تو جامع ای که ماداریم و با این فرهنگی که هست حتما به ازدواج فکر کن چون با بالا رفتنه سنت گزینه های انتخابت کمتر میشه اگرم علاقه ای به ادامه تحصیل نداری پیشنهاد نمیکنم ادامه بدی میتونی دنبال یه کار مناسب باشی و در کنارش به ازدواجم فکر کنی سعی کم طرفتو نه از روی احساس بلکه عاقلانه بشناس وقتی شناخت از روی عقل باشه مطمئن باش موفق میشی ولی به شرطی که کاملا براش وقت بذاری و بهش فکر کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lمریم
سلام ساحل جان
به نظر من اگرانگیزه ای برای درس خوندن نداری ادامه تحصیل نده.شما میتونی با خواسته هات روبرو بشی تا اینکه بدون انگیزه کاری رو شروع کن.
در ضمن من 2 تا دوست دارم که فوق لیسانس هستند و 28-9 سال سن دارند وشاغل ، به نظر من خیلی دختران شایسته ای هستند.خودشون به من گفته اند که واقعا دوست دارند ازدواج کنند ولی اصلا خواستگار ندارند.پس نمیشه گفت ادامه تحصیل به امر ازدواج در خانم ها کمک میکنه.
در مورد آگاهی از روابط گذشته طرفمون بایدبگم واقعا نمیشه مطمئن شد.به قول جناب مدیر ما باید تمام سعی خودمونو برای شناخت بکنیم و بعد همه چیز رو بسپاریم دست خدا(مثال:یک فردی برای کنکور یک سال درس میخونه ولی ممکنه شب کنکور مریض بشه و اصلا نتونه سر کنکور بره)
ممنونم دوست خوبم. متاسفانه منم همچین دوستانی دارم که با اینکه شایستگی زیادی داشتند اما موقعی که خواستند ازدواج بکنند با افرادی که زیاد شایسته خودشون نبود ازدواج کردند. از طرفی جناب رامتین هم حرف درستی میزنند. می ترسم بعدا پشیمون بشم که چرا خودم رو مجبور به ادامه تحصیل نکردم!
در هر صورت حرف من اینه که در این جور مواقع انسان نباید برای انتخاب گزینه هایی که پیش روی داره زیاد وقت رو تلف کنه
ساحل عزیز باید تا وقت رو از دست ندادی سریع تصمیمت رو بگیری چون برای دو گزینه کار و ازدواج وقت زیادتره و برای کنکور زیاد وقت نداری،ولی اگر میبینی واقعا نمیتونی درس بخونی سعی کن ازدواج و پیدا کردن کار رو با هم جلو ببری یعنی روی خواستگارات فکر کن هم زمان دنبال کار هم باش چون یک دختر اگر از نظر مالی مستقل باشه خیلی عالیه چون دیگه محتاج پول شوهرش نیست