ماندگار خوبی؟ چه خبر؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ماندگار خوبی؟ چه خبر؟
ممنونم عزيزم ، زياد تعريف ندارم ، دو روزه كلافگي همسرمو مي بينم ، كلافه تر ميشم !!!! نمي دونم شايد به خاطر حساس شدنم رو اين موضوعه ، نمي دونم !!! ولي هر چي كه هست ، منو داره بدبين ميكنه ، قبلنا شايد اگه اين جوري ميديدمش ، خوب خيلي زود سعي ميكردم رفعش كنم و هر جور شده از اون حال و هوا درش بيارم ،
ديشب موقع خواب پتو رو كشيده بود سرش وبه يه موسيقي عاشقونه و غم انگيز كه حكايت از جدايي دو عاشق و معشوق دلباخته رو داشت ، گوش ميداد و منو مبيني ، دود داشت از تو گوشامم ميزد بيرون !!!!! به حالت اعتراض پاشدم از اتاق برم بيرون ، اما حتي يه تكون ساده هم نخورد ، با اينكه متوجه رفتن من از اتاق شد !!!!
نمي دونم شايد من زيادي حساس شدم ، حالا من ميگم اگه قبلنا اينطور ديده بودمش ، زياد جايه بحث نداشت ، اما با اين تغيير رفتارش داره كارو برايه من خيلي سخت ميكنه !!!
هر چي هم مي پرسم چته ؟ چيزي نميكه و مي گه خوبم ، چيزيم نيس ....
شايد لازم باشه يه مدت به حال خودش بذارمش ، تا خودمم از اين حساسيتها دور بشم . نم دونم ...
ماندگار جان یه مدت ولش کن هرچی هی بهش گیر بدی بگی چته چته بدتر می کنه ولی اگه بی تفاوت باشی و طوری رفتار کنی که انگار اون موضوع برات تموم شده
اونم از این دست پاچگی در می یاد سعی کن همون ماندگار قبلی باشی براش می دونم سخته ولی سعی خودتو بکن
خدا لعنت کنه این آدمایی که با زندگیه مردم بازی میکنن
ماندگار عزيز يه بار ديگه تايپيك شاد رو بخون، سعي مثل شاد رفتار كني. تازه وضع اون خيلي بدتر از شما بود.
مگه شاد هم مشكل اس ام و اس و مزاحم و اين حرفا رو داشت ؟؟ ///
راستي از شاد عزيز خبري نشد ؟
واقعا نگران حالشم .:203:
تفاوت من و شاد فقط در صبوريه ، شاد عزيز كه اينقدر خوبي به خرج داد اون شد جوابش ، ديگه تكليف من كه معلومه !!!! :47:
بله
بانوی عزیز شما فقط سعی کنید. فقط سعی کنید به تدریج به حساسیتتون غلبه کنید. اگر همسر شما انسان مشکل داری نباشه که نیست اگر محیط آرومی رو بارش فراهم کنید و اینقدر رو اعصابش راه نرید هیچ وقت خیانت بهتون نخواهد کرد. نترسید از چیزی خانوم مهندس:72:
راستي سورنا جان
شما خودت به عنوان يك مرد ، اگه همچين مشكلي براتون پيش ميومد ، و با توجه به شناخت احساساتي كه تو اين مدت از من پيدا كرديد و در همسرتون ميديديد ، چه طور اين موضوع رو برايه همسرتون شرح ميدادي و اون و كه شايد در ظاهر زياد ناراحتيشو بروز نميده ، چه طور اين مسئله رو كه در هاله اي از ابهام فرو رفته رو براش مسجل ميكرديد ؟؟ ممنونم
وای از این موجود دو پا!
..................
آره واقعا صد واي از اين موجود دو پا
نمي دونم ، شايد منم خيلي در روابط پيش آمده همسرم مقصرم ، مگر نه اين است كه زن و شوهر آينه يكديگرند.
امروز ظهر خيلي گريه كردم ، برايه خودم برايه زندگيم ، حتي برايه شاد عزيز !! بغض عجيبي راه گلومو بسته بود
چقدر برايه داشتن يه زندگي سرشار از عشق آرزوها داشتم ، چقدر دوست داشتم شوهري داشتم كه وقتي بهش فكر ميكنم ، تمتم غمهام فراموش ميشد ، نه اينكه الان وقتي بهش فكر ميكنم ، پايانه شاديهامه !!!! افسوس كه همه چيز برخلاف آرزوهايم گذشت و ...