رویا جون نمی خوای به من کمک کنی؟؟؟؟؟؟تو رو خدا یکی به من ایمیل بزنه...خیلی سوال دارم....خواهش می کنم کمکم کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
رویا جون نمی خوای به من کمک کنی؟؟؟؟؟؟تو رو خدا یکی به من ایمیل بزنه...خیلی سوال دارم....خواهش می کنم کمکم کنید
رويا جان
انتخاب درست وبه جايي داشتي. بدان كه اگر روي تصميم خود پا برجاباشي و به درست بودن اون يقيين داشته باشي مي تواني بهتر غم دوري و جدايي را تحمل كني. سختي اش چند ماه اول است. بعد كم كم نبودنش در زندگيت تبديل به عادت مي شود گر چه ممكن است گاهي جاي خالي او را حس كني اما اگر اينطور شد سريع نرو سراغش. بگذار بتواني عادت كني
mosalas جان بهت ايميل دادم
ببخشيد كه دير شد ....
دانه جان ممنونم ، دارم سعي ميكنم و تا حدي تونستم اين كار رو بكنم ( البته تا حدي ) ، وابستگيم داره كمتر ميشه
رویا جان وقتی به این مشکلات بر میخوری و وقتی باهاشون مقابله میکنی برای محکم شدن خودت ،میتونی به ظرفیت خودت پی ببری.
اون وقته که میفهمی چقدر خدا بهت کمک میکنه که محکم بشی.:203::203::203:تو میتونی عزیزم.
دوست من تو هم با برداشتایی که از این موضوع داری میتونی درست ترین تصمیمو بگیری.:228:من نمیگم چی کار کن خودت میدونی درست ترین کار چیه.:228:
یه جا گفتی تنهایی!!!!!!!!!این حرفو نزن .اول از همه خدا رو داری وبعد خانوادت که سایشون بالاسرته و بعدم همه بچه های تالار همدردی.
نبینم بگی تنهایی.
تو هیچ وقت تنها نیستی.:72::72::72:
خودت با خودت باش و خودتو تنها نذار
رویا جان کاملا درکت میکنم چون خودمم دقیقا حس و حال تورو دارم وبا گذشته 5 ماه هنوز نتونستم باهاش کنار بیام .
عزیزم خیلی تصمیم خوب و به جایی شما وعشقتون گرفتین اینجور واسه هر دوتون بهتره .پس تو هم همه چیزو به خدا واگذار کن که اگه خیرو صلاحتون باشه مطمئن باش به هم میرسین .سعی کن با شورو نشاط به کارات برسی . اگه بگی خدایا همه چیزو به تو واگذار میکنم ولی در عمل بشینی و به هیچ کاریت نرسی و بازم منتظره بنده خدا باشی یعنی عملا به خدا اعتماد نداری .رویا جان بیا همگی فقط به خدا توکل کنیم تو مسیر درستو پیدا کردی وبقیه راهو تو مسافر باشو خدا سکان دار.
موفق باشی گلم.
سلام دوستان
ميخواستم يه خبري رو بهتون بدم .
رابطه ي من و عرفان امروز به طور كامل تموم شد .
يه چيزي رو ميدونستم ولي امروز كاملا مطمئن شدم ، اينكه اون :
نه جرئت گفتن حقيقت رو داشت و نه توانايي و تحمل شنيدن حقيقت رو ، اونقدر ضعيف بود كه اصلا توانايي مواجه شدن با حقيقت رو نداشت !!!
يك آدم دورو و ضعيف كه فقط دروغ ميگفت و زماني ميتونست حقيقتي رو كه بهش ميگي تحمل كنه كه به نفعش باشه و چيز خوبي باشه !!!
واسم سخت بود كه فكر كنم ، كسي كه تمام زندگيم بود ، همچين آدميه ! ولي امروز كاملا مطمئن شدم !! شايد يه كم از گفتن حقيقت ترسش ريخته بود ولي امروز فهميدم كه تحمل نداره كه حقيقت رو بشنوه !!! حقيقتي رو كه خودش بهم گفته بود ، ولي وقتي من تحويل خودش دادم ، چيزي نشنيدم به جز توهين به خودم!!!
نميدونم چي بايد بگم ، فقط واسه خودم متاسفم كه بهترين سالهاي عمرم رو به پاش ريختم و عاشقانه و با صداقت دوستش داشتم ، غافل از اينكه اون ذره اي لياقت نداشت !!
متاسفم !واسه اينكه اميد واهي به درست شدنش داشتم !
متاسفم كه چرا اينهمه خودم رو گول زدم !!
متاسفم ، متاسفم ، متاسفم ، متاسفم .......
رویا جان
شکست مقدمه ای است برای پیروزی.
ببین از این رابطه چه تجربه هایی رو به دست آوردی؟؟
عزیزم من دیر تایپیکتو خوندم ولی به این فهمو شعورت تبریک میگم عزیزم بهترین تصمیمو گرفتی کار درستی کردی ولی یه نصیحت میکنم دیگه با هیچ کس ارتباط عاطفی پیدانکن چون معمولا بیشتر این نوع ارتباطات به همینجا که تو الان رسیدی ختم میشه و دوباره روز از نو روزی از نو ................میدونم برات خیلی سخته .
زجر هجری کشیده ام که مپرس ............
حالا برای از یاد بردنش بهترین راه تو جمع شلوغ بودن و وقت گذرونی و مهمونی رفتن و مهمونی دادن میدونم شاید حوصلشو نداشته باشی اما برو یواش یواش حوصلشم پیدا میکنی
(یا حق)
السلام یا رویا
احوالکت چطوره؟
حقته! چقد گفتم بیخیاله این پسره شو؟ از اون تاپیک اولت تا امروز من هوار کشیدم بابا این ... کرده! نمی گیری!
حالا اشکال نداره زندگی همینه دیگه! گهی ... پشتو گهی ... زین!
دعا کن دیگه سرت کلاه نره! چیزی که زیاده پسر!(جون خودم!!!) این نشد (بابا واستا خواستگار بیاد) یکی دیگه اونم نشد برو ...! دیگه دیگه.
فقط خودتو اذیت نکن اینوقتا رگ بیخیالی و همچنین پوست کلفتی خیلی موثره!
یاعلی:72: