دوستان عزیزم ممنونم
فعلا که همه چیز در ابهام است
من صبر میکنم همان طور که ماهها صبر کرده ام...
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیزم ممنونم
فعلا که همه چیز در ابهام است
من صبر میکنم همان طور که ماهها صبر کرده ام...
سلام دوسته خوبم.به نظر من هیچ توجه ای به حرفهاش نکن.درسته که هنوز دوستش داری ولی این دلیل نمیشه که به خاطر این دوستاشتن زندگیت و سیاه کنی.تو باید خوشحال باشی که قبل از اینکه با هاش ازدواج بکنی شناختیش.و از خدا تشکر کنی که شعله ی عشق رو توی وجودت روشن کرده تو میتونی این عشق رو به کس دیگه ای هدیه بدی اون پسر لیاقت این دوست داشتن رو نداشت.مهم اینه که تو چیزی به نام عشق توی وجودت داری.به خدا توکل کن واز تهدیدا ها هم نترس چون وقتی خدا باهات باشه یه جوری کارت حل میشه که خودت هم تعجب میکنی.امیدوارم که همیشه عاشق باشی و کسی پیدا بشه که لیاقت این عشق رو داشته باشه که مطمئنم اگه با خدا باشی حتما پیدا ممیشه.
كاترين احساس ميكنم اين خودت هستي كه نمي خواي قضيه رو تموم كني مثل آدمايي كه ترديد دارند كه چه كار كنن
ببين اين مسئله اصلا نياز به فكر زياد نداره افراد معتاد به هيچ عنوان قابل اعتماد نيستن،يك روز خوبن يك روز بد،تعادل رفتاري ندارند،نسبت به خانوادشون بعد از مدت زمان كمي بي تفاوت ميشن،در بيشتر اوقات در عالم هپروت به سر ميبرن،اگر زماني مواد بهشون نرسه براي هيچ چيزي ارزش قائل نيستند حتي براي بچه هاشون و ..ديگه بازم بگم!!
حالا باز انتخاب با خودته مي خواي به اين وضعيت ادامه بدي يا نه،چون اصلا قبول ندارم كه دختر نمي تونه يك رابطه رو اگر خودش بخواد تموم كنه مگه اينكه هنوز مايل باشه و يا هنوز داره در موردش فكر ميكنه