RE: فراموش نکردن عشق گذشته و ناکامی در زندگی جدید
شاد عزیز پیش مشاور هم رفتم ، یعنی از ابتدای موضوع و قبل از جدایی مشاوره می شدم . دکتر هم میگفت به هیچ قیمتی ازش جدا نشم چون خودم از بین میرم ، ولی هر چی تلاش کردم نشد. الان هم میگه باید صبر کنی همین ، اون حتی معتقده نباید بذاری همسر جدیدت تو این قضیه درگیر بشه.به پیشنهاد اون دارم تمام خاطرات و لحظه هایی که با همسر قبلم داشتم و جاهایی که با هم رفتیم رو یادداشت می کنم و سعی می کنم هر جایی که قبلا رفتم تو همون شرایط با همسر جدیدم برم و همچنین برعکس به جای اینکه سعی کنم خاطراتم رو فراموش کنم اون ها رو یادداشت کنم و هر روز بخونم ، این باعث می شه به طور فشرده اون رو فراموش کنم. روش خیلی جالبی هم هست. البته در کنارش خاطرات خوب رو هم با همسر جدیدم تجربه کنم. ولی حيف که همسر جدیدم اینارو نمی بینه چون انقدر که مهربونه من واقعا شرمنده روح بزرگشم.شاید یکی از دلایلی که به صورت فشرده دارم از گذشتم جدا می شم ، وجود همین فرشتست. اگه نظری دارید ممنون می شم بگید.
آیا من می تونم برای همیشه فراموش کنم ؟ چقدر زمان می بره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aseespiro
آیا من می تونم برای همیشه فراموش کنم ؟ چقدر زمان می بره؟
چرا نتونی دوست من . بنظر من چون همسر خوبی داری و خودت هم میخوای شش ماهه میتونی فراموش کنی .
بعضی وقت ها ناخود آگاه به یاد همسر قبلیم می افتم. به یاد تنهایی اون و اینکه حالا دیگه هیچ کس رو نداره که همدردش باشه. یاد اینکه از کرده های گذشتش پشیمونه و الان داره همش با خودش کلنجار می ره . خبردارم چند روزی هم تو بیمارستان بوده و خون ریزی معده کرده. واقعا حالش بده. شنیدم غذا نمی تونه بخوره و از کارشم برکنار شده. تو شرایط خیلی بدیه. با همه بدی که اون به من کرده باز دلم پیش اونه و براش می سوزه.اینه که عذابم می ده. چطور می تونم کمکش کنم؟
سلام دوستان. همسر گذشته ام با من تماس گرفته ، جوابشو ندادم چی کار کنم ؟ فکر می کنم می خواد با من در ارتباط باشه.
آقای محترم شما که تازه از همسری که به قول خودتان عاشقش بودید، جدا شده اید، هنوز با سردرگمی های خود کنار نیامده، چرا دوباره ازدواج کردید؟
به نظر من زمانی که همسرتان از شما جدا میشدند کسی را زیر سر داشتند، اما پس از طلاق و نا امید شدن از آن شخص به دلیل فرار از تنهایی دوباره به شما پناه آورده اند.
آزموده را دوباره آزمودن خطاست.