آفرین الهه نشون دادی دانش آموز باهوشی هستی
http://www.hamdardi.net/imgup/6743760c9119e315d5.gif
تو گوگل سرچ کنی آپلود عکس همون صفحه اول آدرس سایت آپلود میاد.
نمایش نسخه قابل چاپ
آفرین الهه نشون دادی دانش آموز باهوشی هستی
http://www.hamdardi.net/imgup/6743760c9119e315d5.gif
تو گوگل سرچ کنی آپلود عکس همون صفحه اول آدرس سایت آپلود میاد.
ممنون طنین, حالا بیا برخی از جواب سؤالاتت رو با هم بخونیم.
........................................
۱. بهمون چند تا منطقه ی بکر و زیبا در ایران معرفی کن که انشالله بعد از ایام کرونا بریم و انرژی بگیریم.
جنگل های هیرکانی _ مسیر اسالم به خلخال _ دریاچه طالقان _ ارسباران _ جنگل ابر _ تالاب چغاخور _ اشتران کوه _ گنبد نمکی جاشک _ جنگل حرا و ... ( برخی از اینها مثل جنگل های هیرکانی جزو میراث جهانی هستن و از این نظر بکر هستن که طبیعت محافظت شده ای دارن و دسترسی انسانها به اون مناطق کمتر بوده یا اینکه سازهای انسانی کمتری وجود داره. از این نظر بکر و زیبا که تنوع زیستی منطقه ، اکوسیستم اون قابل توجه هست )
۲. جمله زیر رو کامل کن و سپس یک یا چند جمله در موردش بنویس.
شما یک نفر از ۷.۶۷۴ میلیارد انسان، بر روی یک سیاره از .۸ سیاره، در مدار ۱ ستاره از ۳۰۰ میلیارد ستاره، در یک کهکشان از ۲۰۰۰ میلیارد کهکشان کیهان هستید.
من بهت گفتم جمله یا جملاتی بنویس. صندلی داغ همینه باید کامل جواب بدی ، روش فکر کن و تو یه فرصت برام پشت صحنه بنویس.
در درد شکی نیست که درمانی هست
با عشق یقینست که جانانی هست
احوال جهان چو دم به دم میگردد
شک نیست در این که حالگردانی هست
۳. بیت بعدی رو هم با مضمونی عاشقانه، با حرف ( د ) شروع کن ؛
«عشق یعنی در میان صد هزاران مثنوی»
«بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند»
بیتت خوب بود ولی من مضمون عاشقانه ی زمینی میخواستم.
«دل گر ره عشق او نپوید چه کند
جان دولت وصل او نجوید چه کند»
۵. این جملات از کدام افتخار آفرین ایرانی در جهان هست؟ ( اگه بخوام کمکت کنم این تکه مصاحبشون بصورت تصویری در آپارات هست (◠‿・) )
من یه فرد بسیار معمولی هستم...
این جمله از پروفسور مجید سمیعی پزشک و جراح مغز و اعصاب ایرانی هست و اینم لینک گفتگوشون در آپاراته.
:72:
سلام سحر جان ، ای وای همه رو غلط غلوط جواب دادم که خیلی هم فکر کرده بودما:311:
چه خوب نوشتین ممنون:72::43: خب نمیشه همین جوابا رو انتقال بدین به پست من :18:
طنین جان ی سوال دیگه
صرفا برای اینکه ببینم چقدر بلدی وگرنه خودم بلدم:biggrin:
چی کار میکنی سایزش کوچکتره بعضی عکس هات تو صفحه اول اینجا نثلا؟؟
لیست اون ایموجی هارو هم میخوام
[URL=https://uupload.ir/view/screenshot_۲۰۲۱۰۶۱۶-۰۹۲۰۳۶_h1x4.jpg
خیلی باهوشم خیلی
همینجوری داره میباره
خانمها سون شمیم پوه افتخار بدین
[COLOR="silver"]- - - Updated - - -[/COLOR]
https://s4.uupload.ir/css/images/udl6.png
- - - Updated - - -
خدا هیچ کس و ندید بدید نکنه
درود
آقا غلام یه توضیحی آقا رامین نوشتن که منم تصمیم گرفتم مطلبی برای شما بنویسم.
سایت ها یا تالارهای گفتگو هر کدومشون مسیری رو میرن و اهدافی دارن. متاسفانه خیلی هاشون به تنها چیزی که اهمیت نمیدن کاربران اونجاست. وقتی صفحات اصلی رو باز میکنین با انبوهی از تبلیغ ها روبرو میشن که درآمد میلیونی برای مدیر یا مدیرانش داره.
بدیهی هست سایتی تبلیغ میگیره که بازدید بیشتری داره و بهمین علت برای گرفتن تبلیغ بیشتر دست هر کسی رو باز میذارن و اجازه نشر هر مطلبی رو میدن.
جای بد ماجرا اونجاست که به اختلالات افراد دامن میزنن و محیط مسمومی رو بوجود میارن که سبب آسیب های بیشتری میشه و هر کسی هم وارد بشه او هم کم کم آسیب میبینه.
آقا غلام این بی انصافی هست اگر گفته بشه اینجا محیطش خشک هست ، برخی فلانن یا حرفای دیگر. شما هم مثل بقیه دوستان اینجا روزای خوبی رو گذروندین، کمک هایی دریافت کردین و از اون مهم تر آسیب های خطرناکی بود که میشد اینجا بعنوان بخشی از محیط مجازی ببین و ندیدین.
مثل آسیب روانی
آسیب مالی
و...
اینجا اگر برخی اصلاحا رسمی هستن دلیل بر خشک بودن اونها نیست. اگر بچه ها تذکری دریافت میکنن یا گاهی جمله ای، کلمه ای ویرایش میشه برای این هست که اینجا بستری فراهم شده برای کمک و درمان افراد، نه آسیب زدن به اونا. به اندازه کافی مردم در دنیای مجازی و بیرون آسیب میبینن.
شادی خوبه، انعطاف خوبه اما دقت کنین نمیشه خیلی هم نشست و گفت و خندید، نمیشه نسبت به مسائل بی تفاوت بود، نسبت به اعضاء بی تفاوت بود.
در همین تاپیک احوال پرسی دلخوری ها پیش آمده، برخی برداشت اشتباه داشتن، برخی بسمت آسیب پیش میرفتن... .
پس از هر محیطی درحدود خودش انتظار داشته باشیم، ما هم دهه شصتی هستیم و سعی میکنیم کنار بچه ها خوش باشیم.
اگر فکر میکنین محیط آنچنان که باید دلپذیر نیست، برمیگرده به چند عامل؛
_ اولیش اینه که انتظار داریم خانم یا آقای فلانی بیان سایت و خوشحالمون کنن . من قبلا گفتم این رویه غلطی هست و اینو باید در خودمون اصلاح کنیم. اونفرد در دنیای خودش حالش خوب هست، تو هم دنیای بساز که بدون نیاز به دیگری درونش احساس خوشحالی و رضایت کنی.
_ دومین علت اینه که برخی با هم خارج از سایت در تماسن، خب انرژی که توی تماس های خارج از سایت میذارن و زمانی که با هم میگذرونن دیگه لزومی نمیبینن اون رو تو سایت مجددا اجرا کنن و اینجا در حد همون چت های پراکنده در تایم های مختلف باقی میمونه.
_ افراد قانون شکنی هستن که ایجا زمین بازی اونها نیست و در نتیجه فعالیت نمیکنن و اغلب تالارهای دیگر یا شبکه های اجتماعی رو انتخاب میکنن.
اگر طالب شادی هستین از این برنامه ها مثل صندلی داغ و ... استفاده کنین. من نمیام و نمیتونم و حالا بمونه بعدا... یعنی عملا خودتون دارین به بیحوصلگی و لذت نبردن دامن میزنین.
:72:
gholam1234
فعالیت کاربرا هم کمتر شده، ملت رفتن دنبال بدبختیاشون.
هر چیزی زیاده رویش خوب نیست به نظرم و باعث وابستگی مغزی میشه .خوبه که کاربرای محترم اوناییکه نمی تون بیان مثلا هر ماه یا هر دو هفته فعالیت داشته باشن ، ولی خب بایدی نیست دیگه شاید نتونن بیان .
. زیاد نباید جدی سازی کنین .قرار نیست که همه تا آخر باشن . فضای مجازی هم مثل یه محله می مونه فکر کنم که شاید افراد دیگه سر نزنن و محله دیگری را اننتخاب کنن و یا شاید مشکلشون را حل کنن و دیگر لازم ندونن بیان و یا خیلی دلایل زیاد که باید یاد بگیریم احترام بذاریم . خیلی از کاربرانی که در شبکه های اجتماعی زیاده روی می کنن و جدی سازی می کنن معمولا از این حین آسیب می بینن . بخصوص افرادی که دچار مشکلات وابستگی و عدم مدیریت روان و احساساتشون دارن و فضای مجازی را جدی سازی و تخیل سازی می کنن . هر محیطی را باید یاد بگیریم خودمون را مجهز کنیم تا کم تر آسیب ببینیم برای افرادی که نیستن دعا کنیم و به مسیر خودمون ادامه بدیم .اینجوری فکر کنم شادتریم .
سلاااااام
الهه جان چه دودی چه کنده ای؟؟دیدین توروخدا!!
والا من دوتا سوال پرسیدم توی اون تاپیک،صندلی خانوووم که اصلا تکون نخورد!!بااین جوابهاشون!امااینجا حسابی شلوغ شد!!آخ جووون!انتحاری عمل کرد پس آقا امین:311:
آقا امین پستهای مشاوره ای تون رو عرض کردم وگرنه پست های کل کل تون که دیگه زبانزد خاص وعام هستن:58:(این شکلک رو میبینم یاد خاله قزی میفتم)
کسی نیست پاسخگو باشه؟؟چرا ایشون درست جواب نمیدن!!!جایزه بدترین پاسخگو هم داریم؟یافقط تنبیه در نظر گرفته شده؟نگید هیچکدوم که پایه واساس صندلی داغ رو زیر سوال میبرید!
درضمن آقاامین اینکه ما طنین خانوم رو شناختیم از پیچیدگی نیست از هوش وذکاوتمون هست که جز خلقتمونه:310:
فرشته جان در دسترس نیستی!
سلام.
صندلیتون داغ نشده ها.
مدیران محترم، محدودیت ظرفیت پست رو بردارید که دوستان بتونن مسلسل وار سوال بپرسن. آخه گفتید ده تا سوال بستر هم در هر پست نباشه. خب اینجوری که هیجان نداره که.
با محدودیت پست پیش برید الهه از دست میره ها.. الان سوالهاش و شیطونی هاش تو گلوش گیر کرده.
همه حرفاتون متین، ولی شب قبل خواب به حرفای منم فکر کنین. با تشکر.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -