نوشته اصلی توسط
Pooh
سلام.
سلام عزیزدلم
تا آخر هفتس و وقت دارم منم پند تا سوال از الهه بپرسم.
پندتا
1-اگر بخوای به هر کدام از این اعضای تالار یه هدیه بدی چی بهشون میدی
مرسی از شروع قشنگت
مدیر همدردی
دوبیت شعر با خط نستعلیق.....تقدیمی من به شما بفرمایید
فرشته مهربان
یک جلد کتاب دینی مذهبی .... یکی هم برای طنین باران عزیز....تقدیمی من به شما بفرمایید
میشل
میشل راخیلی دوست میدارم یک سبد پر از رز های رنگی....تقدیمی من به شما بفرمایید
فرشته اردیبهشت
یک شومیز و یک عروسک پنبه ای هم برای دختر کوچولوش.....تقدیمی من به شما بفرمایید
گیسو
که دوست خودمه دعوتش میکنم کلبه درویشی مون تو ولایتمون میریم دوتایی شهرو میگردیم.....تقدیمی من به شما بفرمایید
آقا غلام
اول میپرسم طرفدار کدوم تیم اند بعد پوستر یکی از بازیکنان ...تقدیمی من به شما بفرمایید
آقای باغبان
یک تابلو نقاشی....تقدیمی من به شما بفرمایید
آقای mvaz
یه هلیکوپتر جنگی دکوری.....تقدیمی من به شما بفرمایید
من (هدیه ات اگه گلابی باشه قبول نیست)
تو رو که به قربونتم میرم ....میدم یه عکس دونفرمون رو چاپ کنن رو ی ماگ ..از اینایی که اب داغ میریزی توش عکس میاد بالا...تقدیمی من به شما بفرمایید
2-به نظرت مدیر همدردی کچله یا مو داره ؟ ریش داره یا سبیل یا هیچ کدوم؟
باور کن هیچ تصوری ندارم
3-اگه قدرت داشتی چی رو توی دنیا تغییر میدادی؟
راستش تاحالا خیلی بهش فکر نکرده بودم ولی الان یکم فکر کردم دیدم هر چی رو عوض کنم ی چیز دیگه بهم میخوره پس هیچی.
4-بزرگترین آرزوت چیه؟ و اگر بخوان کخ یک چیز رو برای رسیدن به این آرزوت فدا کنی، چی رو فدا میکنی؟
بزرگترین ارزوم....زیاد عمر کنم ..نوه نتیجه هام کیک 101 سالگی م و بگیرن..البته از این سالخورده های سالم و سر حال و قبراق....
هر وقت یکی رو میبینم که اینطوریه خیلی خوشم میاد روم بشه ازش میپرسم چی کار کنه ادم مثل شما سر حال بمونه ...کسی نگاه کنه کهولت سن اش رو نفهمه.
اون یک چیز از بین داشته هام باشه ؟ باید فک کنم
5-اگه قرار بود هنرمند بشی چه هنری رو انتخاب مبکردی؟ (چز کیک و شیرینی پزی)
نامرد..من همین الانم هنرمندم چی فکر کردی(الکی)
6-وقتی ازدواج کنی، برای اولین بار که میخوای خانواده شوهرت رو دعوت کنی برای شام، چی درست میکنی؟
اوووووه یه شام مفصل با پذیرایی و دیزاین مفصل...به عبارتی برای سرویس کردن دهنشون تو یک شب دهن خودم از یه هفته قبل سرویسه:311:
7- چی شادت میکنه؟ بدون اینها میتونی شاد باشی ؟ معنی شادیو ارامش باید از درون آدم باشه و وابسته به چیزی بیرونی نباشه چیه به نظرت؟
این یکم مفصله بذار بعدا میام میگم
8- تفریح مورد علاقت چیه؟
در حال حاضر ...تفریح خاصی ندارم جز اینکه با خواهر زادم یا دوستم بریم بیرون . مثل پدیده کسوف و خسوف هر چند سال یه بار. البته. یا تنها خودم برم زیر یه درخت کتابهام و بخونم.
ولی درکل طبیعت گردی رو دوست دارم....همون جهانگردی که یه بار گفتم یادته؟
9- قهرمان و مورد تحسین ترین آدم توی زندگیت کیه؟
ندارم همچین کسی.
10- معنای زندگیت و وجودت رو در چی میبینی؟