نوشته اصلی توسط
بهاره جون
zzzz جان
منم این مراحل رو گذروندم و میدونم انتظار برای اکسپت مقاله و استرس گرفتن مدرک دکترا چقدر زیاده ... دانشگاه ما که ما رو چند میلیون هم جریمه کرد ... در صورتی که استاد راهنمام با اینکه تو فیلد ما معروف هست، ولی حتی یک مقاله ISI هم تا حالا چاپ نکرده ... واقعا ظلمه که جریمه رو فقط دانشجو باید پرداخت کنه و استاد هیچ توبیخی نمیشه ... متاسفانه تخصص و پژوهش در جامعه ما ارزشش رو از دست داده. توقع تو به عنوان یه فارغ التحصیل دکترا توقع زیادی نیست.
بیا به شرایطت مساله مدار نگاه کنیم. الان تو با دو تا مساله روبرو هستی. اول اینکه باید اکسپت یه مقاله ISI داشته باشی. دوم اینکه باید یه شغل متناسب با تحصیلاتت پیدا کنی ...
اول باید روی پذیرش مقالت کاری کنی ... اون مساله که حل بشه، کلی راه برات باز میشه ...
در مورد اکسپت مقاله، روی انتخاب ژورنال دقت کن. جایی باشه که مقالات فیلد شما رو چاپ میکنه ... اگر بیشتر از سه تا ژورنال فرستادی و رد شد، به کارت حتما شک کن. با هم رشته ای هات که مقاله چاپ کردن مشورت کن. از استادهایی که تعداد مقالاتشون زباده، حتی از دانشگاه های دیگه مشورت بگیر و اگر امکانش هست مقالت رو بده اونا هم بخونن ...
اما در مورد نوشته هات، درسته که سال های زیادی زحمت کشیدی و درس خوندی ... ولی دکترا گرفتن یا مقام گرفتن یا پولدار شدن ربطی به ارزش آدم ها نداره ... هرکس که این کارها رو برای تشویق بقیه انجام بده با هر شکستی از پا در میاد... و اکثر این آدم ها وقتی به اون هدف میرسن، باز حالشون خوب نیست ... اون دوستان پولدارت که درس نخوندن و به تو کنایه میزنن هم جزو همین دسته هستن ... آدم ها اگه از خودشون و موقعیتشون راضی باشن، هیچوقت بقیه رو با کلامشون آزار نمیدن ...
زندگی یه مسابقه نیست ... آخرش قرار نیست برد و باختی وجود داشته باشه ... برنده واقعی کسایی هستن که از مسیر زندگی نهایت استفاده رو کردن ... یعنی با همون شرایط و امکاناتی که وجود داشته، بهترین خودشون بودن ... نه بهتر از دیگران!!!!
به قول الهه زاویه دیدت رو یکم عوض کن... از نگاه من آشپزی یه هنره ... و همه هنرها با عشق آمیخته هستن ... اینکه خالصانه چیزی خلق کنی که هم خودت و هم دیگران ازش لذت ببرن ... من علیرغم مسئولیت های کاری حتما یه زمانی رو آخر هفته به آشپزی حرفه ای اختصاص میدم و از این بابت خیلی احساس خوبی دارم.. اگر نگاه اطرافیانت اینه که فقط یه آدم بدبخت بیچاره آشپزي میکنه، حتما در مورد اطرافیانت تجدید نظر کن ...
اینم که تو هر مشکلی یقه خدا رو بگیریم و طلبکار بشیم، خیلی بی انصافیه! تا به حال چقدر عمیق و خالصانه از بابت داشته ها و توانایی هایی که خدا بهمون داده تشکر کردیم؟