-
RE: اشتباه بزرگ
سلام من فکر میکنم این خانوم ( اگه خانوم باشن نه آقا )همه رو گذاشتن سر کار اگه هم نذاشته باشن بد جور خودشون سر کار تشریف دارن ! الهی هیچ کس بد نبینه اما وقتی ببینی بعد میفهمی موضوع چیه ؟ ببینم به دانشجو هاتون چی درس میدین ؟ افاده یا ادا؟من فکر میکنم حیف عنوان بزرگ استادیه که رو شما بذارن باید دانشگاه ها واسه انتخاب استاداشون معیار های بهتری انتخاب کنن ! یادمه در دوران دانشجویی چه اعتمادی به اساتیدم داشتم و به خاطر شخصیت بزرگشون چه احترامی براشون قائل بودم . حالا دانشجوهای شما چه طور ؟ بهتون احترام واقعی رو میذارن یا به عنوان این خانوم خوشگله شما رو میشناسن ؟ اصلاً براتون مهم هست ؟ فکر نمی کنم !!!!!!!!! کسی که در مورد زندگی یه انسان دیگه ( اونم از نوع انسانش !) اینطوری صحبت میکنه دیگه به جز تیپ و قیافه پووووول چی میتونه براش مهم باشه ؟ امید وارم از حرفام ناراحت نشین ولی اگه تاپیکتون سر کاریه جمعش کنین که مردم کارای مهم تر دارن اگه هم نیست جوابتون رو اینجا پیدا نمیکنین دنبالش نگردین.
-
اي كاش بحث موقعيتهاي اجتماعي را از بحث زندگي مشترك جدا مي كرديد كه تا اين حد دچار مشكل نشويد
-
خانم دینا ، چون موضوع از خاله زنک بازی های همیشگی که ذهن تو توانایی هضمشو داره، نیست برای همین قاطی کردی؟ و موضع گرفتی؟ و با استفاده از چه میزانی پی به عمق شخصیت من بردی که به خودت اجازه توهین دادی؟
الان اگه یک تاپیک میزدم که خانواده شوهرم خوب نیست ، شوهرم کم محلی کرد و از این دست موضوعات روزمره حتما صد نفر همدرد پیدا میشدند و هر کدوم توصیه ای برای نجات زندگیم میکردند.
-
خانوم افسون من نه قاطی کردم نه خدا نکرده قصد توهین داشتم من حرفی رو که تمام دوستان دارن به زبون بی زبونی سعی میکنن به شما بگن رو راحت گفتم! آره عزیزم خدا نکرده اگه شما مشکلی تو زندگیت داشتی از 100 نفر هم بیشتر برات همدرد پیدا میشد چون اعضای این سایت دنبال درست کردن زندگی و دادن آرامش هستن نه خدا نکرده روشهای طلاق رو به هم دیگه یاد بدن ! گفتم عزیزم اینجا جوابتو پیدا نمیکنی ناراحت نشو! ناراحتی داره مگه ؟ خوب بگرد یه سایت پیدا کن به نام چگونه از شر یه شوهر خوب خلاص شویم ؟ چه طوره ؟ اینم راه حل!!!!!!
-
شما یک فرد متوهمی. ببین خانوم خانوما 5 سال دیگه که از این زیبایی افتادی می فهمی.کی برات می مونه!! اون احمق!!(همسرت) کیه که تا حالا تونسته همچین کسی رو تحمل کنه و دم نزنه. می دونم چقدر دردناکه که با یک انسان شریف داری زندگی می کنی. خوب بانوی مهم من یه راهکار دارم. سختیش اینه که یخورده توش شرافت هست. مشکلی که نداره؟
مهریتو ببخش بگو حالم ازت به هم می خوره. یا طلاق می دی منو یا مهرمو می ذارم اجرا. یا به مرور زجر کشش کن(که البته این بنده خدا با این صبری که داره شاید این راه جواب نده)
اما راه اول خوبه.شما که محتاج درآمدش نیستی که...
گاهی اوقات پیش خودم فکر می کنم ناز زنی که منو آدم حساب می کنه و نه یه ابزار رو باید با تمام وجود بکشم. خدایا به داده و ندادت شکر
-
واقعاً ما زن ها چه موجوداتي هستيم. حالا چون از مردمون بالاتريم پس به دردمون نمي خوره. شايد خدا هم مي دونست كه چنين مشكلاتي به وجود مي ياد كه حوا رو بعد از آدم آفريد. من واقعاً براي شما متأسفم كه يه انسان رو گفتم انسان كه ايشان واقعاً انسان و با شخصيت هستند كه تا الان تونستند با شما كنار بيايند به بازي گرفتيد. زندگيش رو خراب كرديد كه به اهداف خود برسيد. اين خودش يه جور خودخواهي هست و بس. غرور شما كه انكارش مي كنيد داره روح و روان اون مرد رو آزارش مي ده. خدا خيلي دوستتون داشته كه يه مرد خوب و نجيب رو سر راهتون سبز كرده. شما بايد به خاطر اين ناسپاسي خدا رو شاكر باشيد. چون دغل باز نيست و از راه حلال داره پول در مي ياره ازش خوشتون نمي ياد. تو رو خدا يه تصميم منطقي بگير.
-
ببین افسون جان حرف اول و آخر : زندگی خوبی داری. سعی کن با مشاوره حل کنی مشکلتو وگرنه اینجا کسی هیچ راه حلی برای جدایی بهت نمی ده. ما هر چی بگیم باز هم تو حرف خودتو می زنی عزیزم. نظر همه ماها اینه که بچسبی به زندگیت و راه حلی پیدا کنی برای دیدن خوبی های شوهرت. اگه قانع نمی شی و هیچ جوره همسرتو نمی هضم کنی خب جدا شو. ولی مطمئن باش از این جدایی پشیمان خواهی شد.
-
خانم افسون از بچه ها ناراحت نشو شما صادقانه همه چيز رو تعريف كردي از خوبي هاي همسرت گفتي و از نظر خودت راجع به ازدواج . هر زني يه وقتايي با خودش مي گه اي كاش ازدواج نكرده بودم اي كاش از دوره مجردي ام بهتر استفاده مي كردم من فكر ميكنم اينها همه ميل انسان به نوعي آزاديه كه توي ذات بشره يه مدت تنهايي يه مدت با خود بودن
من احساس مي كنم شما دوراني رو براي درس خوندن گذاشتيد و بعد هم ازدواج درسته كه دوست پسر داشتي درسته كه اون موقع هم آزاد بودي اما نه اونقدر كه امروز ارضا شده باشي . گاهي توي يه شرايط خاص انتخابي انجام ميشه بعد هم پشيموني شايد اگر همسر تو مردي با ظاهر دلخواهت بود و به قول خودت گاهي بهت نه مي گفت امروز دچار اين بي قراري نمي شدي
شايد اگر كمي فكر كنيم و خودمون رو جاي تو بگذاريم صورت مسئله واضحتر بشه تو مردي رو دوست داري كه اقتدار داشته باشه اما همسرت اين گونه نيست البته اگر اين موقعيت در پس چند سال تنها زندگي كردن پيش مي اومد .
نياز ها تو مشخص كن و از همسرت كمك بخواه اگر نياز به مشاور داري برو اما بهتره بدون اينكه به غرور همسرت لطمه اي وارد بشه دلايلت رو بهش بگي اما متهمش نكن كه ساده و صادقه چون اينها اگر توي جامعه امروز كار برد نداره اما جرم نيستن
يه راه حل داري كه فكر كنم بد نباشه يه مدت 6 ماه 1 سال يا هر چقدر كه فكر مي كني تنها زندگي كن توي يه محيط جديد ببين چقدر مي توني تحمل كني آيا اون چيزي كه مي خواهي بهش مي رسي ؟ يا فقط توهمي شيرين بوده .
من فكر مي كنم اگر با همسرت رو راست با شي اون هم كمكت مي كنه تا از اين بحران در بيايي
اما يه چيز رو قبول كن زنها در مورد شوهرهاشون زياد بلوف مي زنن شايد اون دوستي كه تو رو واله زندگي اش كرده اگر از نزديك پاي درد و دلش بشيني غم عالم رو به سينه مي كشه.
در كل كمي با خودت خلوت كن ببين خواستت از زندگي چيه ؟ ببين جايگاهت كجاست ؟ آيا به همه آنچه خواستي رسيده اي ؟ آيا بودن همسرت آرامش بخشت نيست ؟
نه به خوبي ها و نه به بدي هاش فكر كن بلكه به خودت بيانديش ببين چه مي خواهي ؟ گاهي وقتي شفاف نگاه مي كنيم ترك هاي ريزي رو روي آينه دلمون مي بينيم كه نه نشان امروز بلكه اثري از سالهاي پيشين دارن.
موفق باشي
-
یکی از درگیریهای ذهنی من وضعیت مالی ماست . من درآمدم کاملا برای خودم هست و همسرم علاوه بر خرج زندگی برای من نیز خرج میکند. به همین دلیل وضعیت مالی جالبی نداریم و چون فکر میکردم زندگیم موقته هیچ مایه ای از خودم نگذاشتم . من با تزریق درآمد خودم میتونم زندگی رو تکون اساسی بدم. اما چون مردد هستم نمیتونم پولم رو وارد زندگیم کنم. پولامو پس انداز میکردم برای روزهای بعد از طلاق. اما اگه بخوام به زندگیم ادامه بدم نمیدونم چطور به همسرم بگم من به طور مثال 50 میلیون پس انداز دارم اما به تو نگفتم و حالا میخوام با این پول کاری بکنم.
-
ببین افسون خانوم من با یک دختر مثل شما بودم. ایشون البته پزشک بودند.خداوند گار غرور و خودخواهی! نمی شه زیر سوال بردتون. شما هم اینطور دوست دارید زندگی کنید.
تردید نداشته باش. زندگی شوخی که نیست. نمی خوایش تمومش کن. آخه دوستان عزیز برای حفظ زندگی دارند تلاش می کنند که شما اومدی صادقانه گفتی اصل شروعش برای فرار بود از خونوادتون و شروع زندگی مجردی! همچین زندگی پشیزی ارزش داره؟
نمی دونم فقط این بحث مهریه خیلی برات مهمه؟ اگر مهمه که یخورده طلاق گرفتن سخت می شه اگه نه که مشکلت سر چیه؟ این رابطه اونقدرها هم با ارزش نیست که آدم حیفش بیاد تموم شه . به نفع هر دوتونه تموم شدنش