RE: فکر نمیکردم اینقدر پست باشی
مارال جان همه دوستان چون هميشه بهترين راه كارها رو بهت پيشنهاد دادن
نمي دونم چرا يك چنين كاري كردي من مشابه رفتار تو رو انجام دادم و با يكي از اقوام كه خيلي دوستش داشتم و با هم دوستاي صميمي بوديم چت كردم و اون خصوصياتي رو از من به زبون آورد كه توي مخيله ام هم نمي گنجيد ، به رويش آوردم گفت معذرت مي خوام اما ديگه رابطه اي با هم نداريم به همين راحتي به همين نا زيبايي.
تو هم روش من رو پيش گرفتي و داري معذرت مي خوام بزرگترين حماقت زندگي ات رو مرتكب مي شي
همه مي دونيم كه طبيعت مرد با زن فرق مي كنه زن احساساتش قويه حس فداكاري اش و گذشتش زبانزده و به همون نسبت زيركي و موشكافي اش . مردها اصولا به اين چيزها نه فكر مي كنند و نه مي بينند .
پس بيش از اين همسرت رو وادارو وسوسه نكن اون اگر قبح عملش پيش تو بريزه ديگه نمي توني جمعش كني.
زندگي ات رو بكن ، خاله زنكبازي هاتو به صفر برسون ، هر طور شده عروس با كمالاتي براي خانواده همسرت باش و وقت بسياري براي همسرت بگذار يادم مي ياد يكي از دوستان مثل شما براي بچه دار شدن مشكل داشتن ايشون همسرش رو با بازي هاي كامپيوتري و پلي استيشن سرگرم مي كرد و لذت هم مي بردن
راه هاي زيادي هست كه مي توني همسرت رو براي خودت نگه داري . اين آقا از روي شيطنت شماره اش رو داده و شايد هم كنجكاوي . الان هم اگر به رويش بياري همين رو مي گه : مي خواستم ببينم كيه ؟ و چرا مزاحم من شده؟ حدس هم مي زنم درست بگه تنها به خاطر حس كنجكاوي بوده وگرنه ايشون شاغلن و توي محيط اجتماع پر است از آدم هايي كه آماده ان تا به همسر شما خدمات ارائه بدن!
اگر اين فكر رو داري كه همسرت بهت خيانت كرده اون هم توي چت لازمه مطمئن باشي اون هر هفته با يه زنه
اما اينطور نيست درسته ؟ پس بذار بر مبناي حس كنجكاوي و بس .
ديگه ادامه نده ضرر مي كني اما اگر دنبال بهانه اي براي جدايييييييييييييييييييي بهترين روشه !
به نظر من راه به راه قربون صدقه هم رفتن دليل محبت نيست اين كه هي ور دل هم بشينيد و درد و دل كنيد فقط زندگي اتون رو افسرده تر كرده ايد . همين . بهتره دنبال يه راهي باشي تا زندگي ات رو سامان ببخشي نه اينكه پليس بازي در بياري و بازي قايم موشك .
كار درستي نكردي عزيزم . مردهاي بسياري هستند كه با زن هاي ديگه ان و وقتي دستشون رو مي شه هزار آيه قسم مي خورن كه ديگه خطا نمي كنن و عجيب است كه زن اونقدر باسياست باهاش رفتار مي كنه كه مرد ديگه دست از پا خطا نمي كنه تو نمي توني اين مسئله كه ممكنه حتي براي توي كنجكاو هم پيش بياد ،تلاش كني زندگي ات بهتر بشه
در ضمن شما مي بايست سالها پيش ايشون رو امتحان مي كردي نه اينكه حالا . اصلا مارال جان شما به عنوان يه انسان چنين حقي نداري كه شرايط رو براي ايجاد حماقت ديگرون فراهم كني شما داري به نوعي اون مرد رو فريب مي دي و اين از ذات انساني به دوره . عزيزم زندگي بدون مشكلت رو پر پيچ و خم نكن و اصلا به روي شوهرت نيار كه چنين كاري كردي اگر هم ديدنش برات سخته دو سه روزي برو ميهماني يا ميهماني بده .
مارال جان تو که می خوای ادامه بدی چرا از بچه ها و مدیر سایت نظر می خوای
خواهر خوبم زندگیتو به بیراهه داری می بری داری کاره خطرناکی می کنی فقط دلزدگی نسبت به شوهرت پیدا می کنی
کاش الان گوش می کردی که فردا افسوس نخوری .
به نظر من تمام دوستان نظرهايي كه مي دهند بي فايده است. چون شما همچنان بر اين عمل اشتباه كه داريد ادامه مي دهيد؟ تا كي؟ تا كجا؟ به چه منظور؟ مطمئن باش خونه آخرش راهروهاي دادگاه هست و بس. و يك عمر افسوس خوردن.
به نظر من عنوان کردن این مسئله با همسرتان فعلاً درست نیست تا اینکه شما با دقت به خود و زندگیتان فکر کنید چون طرح بعضی مسائل روی دو طرف را به هم باز می کند ابتدا پیش یک نفر مشاور بروید و حرفهایتان را بزنید تا کاملاً آرام شوید و حرفای مشاور را هم بشنوید بعد به نظر من با همسرتان پیش مشاور بروید و بگذارید ایشان کمکتان کنند چون اگر بگویم به روی خودت نیاور ممکن باعث مشکلاتی دیگر که بر اثر حرف نزدن بوجود می آید دچار شوی ولی می گویم حرف بزن ولی با صلاحدید یک فرد کاملاً آگاه و بی طرف . ( موفق باشی )
چي شد مارال جان ؟ چه كردي؟ نگرانيم!
مارال عزيزم پستهاتو که خوندم ياد خودم افتادم.پستهاي منو خوندي؟اگه نخوندي خواهش ميکنم يه وقتي بذار و بخونشون.
عزيزم ازت خواهش ميکنم بهتره بگم التماست ميکنم که کاراتو ادامه ندي.ببين من اين مسئله رو لمسش کردم.براي همين اينطور ملتمسانه ازت ميخوام که اين قضيه رو کش ندي.خيلي اعصابم بهم ريخت با خوندن پستهات.الان من مدتيه که نميتونم توي تالار بيام.چون جام توي شرکت تغيير کرده و کامپيوترم دقيقا روبروي مديرعاملمونه.براي همين خيلي اومدنم توي تالار محدود شده.ولي ببين چقدر با خوندن پست تو بهم ريختم که هرجوري بود خواستم برات بنويسم.توروخدا اين موضوع رو به روي همسرت نيار.مردا غروري دارن که اگه بشکنه ديگه نميتوني درستش کني.بهترين جواب رو مدير همدردي بهت داد.عزيزدلم ما بايد ياد بگيريم که هرآدمي يه حريم شخصي داره که نبايد توي اون وارد شد و من اينو ياد گرفتم.
مارال جان خواهش ميکنم ازت نکن.کشش نده.اين راهش نيست.به خدا نيست.
مارال عزيز من خوب دركت ميكنم و ميفهمم چرا ميخوايي ادامه بدي.!!! فقط دوست دارم بدونم اونهايي كه شعار ميدن عيب نداره و زندگيت رو خراب نكن اگه مشكل منو شما براشون پيش مياومد ساكت ميموندن؟به تمام مقدسات هيچ زني نيست كه بتونه با اين مسله راحت كنار بياد.نميدونم مشكل منو خوندي يا نه؟
0(از قصد داره اذيت ميكنه) به خدا بعضي از جوابها اينقدر بچگونه است كه دلم ميخواد بزنم كامپيوترم رو بشكونم.
اما از قديم راست گفتند: ***********حال دل سوخته را دل سوختگان دانند و بس**********
طراوت جان ما فقط مي خواستيم كمكي به شما كرده باشيم. نمي خواستيم كه باعث اعصاب خردي بيشتر بشيم. اوني كه بيرون ماجراست بهتر ماجرا رو مي تونه ببينه. موضوع مارال با شما فرق مي كنه. ايشون خودشون از اول شروع كردند و دارند آتيش به زندگيشون مي زنند.
harfedel عزيز من قصد جسارت به شماو دوستهايي خوبم رو نداشتم و منظورم از حرفي كه زدم به اون دوستيه كه به من پيغام خصوصي ميده كه منم برم با يكي از دوستهاي شايان...
خودش هم ميدونه منظورم به اونه پس خواهش ميكنم كه دوستان به خودشون نگيرن.ضمنا ما اينجا هستيم كه به هم كمك كنيم نه اي كه همديگرو***دلداري***بديم.
درسته مارال خودش شروع كرده پس بذاريد به اون چيزي كه ميخواد برسه شما ها از كجا ميدونيد شايد اين مصلحت خدا بوده كه همچين فكري تو ذهن مارال بياد.من نميگم كارش درسته اما ميگم ممكنه خيلي چيزها دستگيرش بشه.دوستهاي عزيز لطفا چند لحظه به حرفهاي من فكر كنيد و بعد نظر بديد(خواهش ميكنم)