نوشته اصلی توسط
الهه زیبایی ها
امیدتون به خدا:43: ان شالله هرچی خیره:72:
فقط مسیری که انتخاب کردین جعبه کمک های اولیه میخواد ...جاهایی زخم میخورین که لازمه خودتون مداوا کنین...راه گم میشه ناامید میشین...
.زمان هم بذارین از یه جایی به بعد باید همسرتون مشاوره تخصصی بگیرن...حتی قاطعانه مطرح کنین...ولی بعد از اینکه عادت به تنش و دعوایی که سالهاست تو خونتونه کمرنگ شد و به جاش شادی و دوستی و صمیمیت اومد .
راستش خیلی دلم سوخت وقتی از کودکیشون گفتین....
فرزانه خانم میگن این جور آدمها باید گذشته شون ترمیم بشه...یه تمرینی هست
یادآوری خاطرات.....حالا ما که نمیتونیم به ایشون بگیم بشین با دست چپ خاطرات و بنویس....ولی به ذهنم رسید شما از یه طریق دیگه شبیه این کارو عملی کنید....
.از طرفی با این کار اعتمادو دوستی که به نظرم خیلی مهمه بینتون باید شکل بگیره شکل میگیره....ایشون خیلی نیاز به تایید شدن دارن...از حرفاشون واضحه
.به نظرم بیایید ازشون بخواهید خاطرات و براتون تعریف کنن همون اتفاقهای بچگی...فقط این کار نباید در طی روز باشه....شب قبل خواب وقتی بدن ریلکس...شمام فقط با اشتیاق گوش بدین همین....سرزنش نظر نباشه..امیدوارم کمکی بشه.
شما والد قوی دارین البته میگن همه خانومها والدشون قویه:)) باید این مارک و بگیری الان نباید خرید کنیم.... باید این..... نباید اون......البته هممون همینطوریم
فقط درمقابل شخصیت همسر شما( بهتره بگیم باتوجه به شخصیتی که ناخواسته شکل گرفته در ایشون) این کار اصلا جواب نمیده! یعنی والد بازنده است.
راستی جالبه اینم بگم تاپیک ترنم ارامش دام ۳۲ داستانی هست خیلی شبیه یکی از اتفاقهایی که شما تعریف کردین.
کتاب مردان مریخی زنان ونوسی هم خوبه....بگین بیا بخونیم باهم...یا من بخونم شما گوش کن...خلاصه شو بگین که حوصلشون سر نره...بپرسین دوست داری من کدوم هارو رعایت کنم؟ انگار شما باید خودتو اول اصلاح کنی( الکی مثلا؛))
در مورد اینکه مذهبی هستن سخنرانی مذهبی گوش میدن...فک کنم نقطه کمکه.
غیر مستقیم نه اینکه معلم دینی بشین تو خونه...مثلا ی وقتی که مناسب دیدین مثلا به یکی دیگه داشتن فحش میدادن..دستتون الکی یه کتاب بگیرین مثلا بگین دیدی این حدیث و؟
ی حدیث هست از امام صادق...میگه قال الصادق علیه اسلام
مَن کانَ فِی الدنیا الدَهنُ الفُحشُهُ فِی الاخرتِ السرویسُهُ
معنی فارسیش هم میشه
دهن کسی که در دنیا فحش میده در آخرت سرویس میشه:biggrin-new:
یا مثلا ی ببت شعر از دیوان سعدی
هر که گوید به عیالش کمتر از گل..... بُوَد خُل:))
شوخی بودا....ولی غیر مستقیم سخنرانی های مرتبط با مسئله تون (هرجاش که به نفع شماست:))خودتون که گوش میکنین ایشونم میشنوه دیگه:))
موفق باشید