RE: همش داریم دعوا میکنیم
سلام دوستان
ببخشید که از دیروز نتونستم جواب بدم.
راستش من با نظرات خانم shad خیلی بیشتر موافقم. این به نکته خوبی اشاره کرده بودن. محبت زیادی باعث شده بود دیگه محبت کردن به چشم نیاد. این اولین بار بود که من 2 روز با اون حرف نزدم. جالبه دیشب که رفتم خونه، برای اولین بار اون اومد جلو. اصلا باورم نمیشد. فکر میکنم بیشترش تقصیر خودم بوده که همیشه برای اینکه دعوا زود تموم شه من پیشقدم میشدم و فرصت رو به اون نمیدادم و اون اینجوری عادت کرده بود. اا این که من نرفتم جلو این فرصت رو پیدا کرد که پیش قدم بشه و با آغوش باز از من استقبال کرد. همه حرفهاشو گوش کردم و کلی با هم صحبت کردیم. همه خصوصیات خوبی که در وجودش بود رو بش یادآور شدم و اونم خیلی صمیمانه برخورد کرد. طوری که من از این نوع برخورد شوکه شدم. خیلی با هم صحبت کردیم. اون هم نکاتی رو به من یادآور شد و خواسته هاش رو گفت. قرار شد تا رسیدن به نتیجه مطلوب اصلا با هم درگیر نشیم تا هردومون فرصت کافی داشته باشیم خودمون و رفتارهامون رو اصلاح کنیم.
اصلا دیشب برام یه شب استثنایی بود. باورتون نمیشه. داشتم بال درمیاوردم. بهش گفتم که خیلی خوشحالم کردی و ....
فکر میکنم اگه دیروز اینجا کلی با شما دوستان درد دل نمیکردم و اعصابم آروم نمیشد شب اصلا نمیتونستیم صحبت کنیم و احتمالا دوباره دعوا میکردیم. از این به بعد سعی می کنم دلتنگی هامو بیارم اینجا.
ایشالا روز شنبه نتایج این چند روز رو براتون میگم.
واقعا از همه دوستانی که برای من و همسرم و زندگیم وقت گذاشتن ممنونم. برای همهتون آرزوی بهترین هارو دارم. مخصوصا شما shad عزیز که دقیقا تونستی مشکل منو پیدا کنی. به قول مادر بزرگ ها : خیر ببینی ننه.
مرد شیشه ای عزیز، خیلی خوشحال شدم، امیدوارم فرمول تعادل زندگیتون رو پیدا کنید و برای با هم بودنتون ارزش زیادی قائل بشید...
:72:
سلام
اگه یه مدت بهش کم محلی کنید بهتره ولی اول روش الینا جان رو انجام بدید اگه جواب نداد یه مدت بهش کم محلی کنید شاید بهتر شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مرد شیشه ای
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
ببین دوست عزیز شما با دید درستی ازدواج نکردید. خانومها چون حساسترند!!!! نیازهای خودشون رو حق طبیعیشون می دونن و نیازهای شما رو محبت خودشون در حق شما!! واقع بین نبودید. چون نمی شناختید اونا رو. بهتره تغییر کنید و توقع محبت دیدن رو حذف کنید.مگر اینکه قصد طلاق داشته باشید! پس برای تدوام زندگیتون واقع بینانه زندگی کنید. لااقل این انتظارات که در عالم واقع برای کمتر مردی برآورده می شه رو حذف کنید
اصلا با نظر شما موافق نیستم. چون خانم ها حساس ترند هرکاری خواستن باید انجام بدن . پس احساسات من چی میشه؟ یعنی توقع محبت داشتن واقع بینانه نیست ؟ عجیبه که این حرف هارو میزنید.
عجیبه که هنوز این رو متوجه نشدید. پیشنهاد من رو هر گز اجرا نکنید. مگر به قصد شناخت و یقین. چون به ضررتون تموم می شه. "شما به جای اینکه به حرفهای اون گوش بدید براش 1 ماه از خودتون صحبت کنید و دردهای خودتون رو بگید. به این باور می رسید که زندگی چقدر سست تر از این حرفهاست و چقدر راحت می تونه پاشیده شه" شما فکر کردید مردهای دیگه بیمارن که نمی تونند از دردهاشون چیزی به همسرشون بگن؟ شما برای پاشیده نشدن زندگیتون بایستی از حقوق مسلم خودتون بزنید. توقع محبت داشتن حقیقی و حق بینانه است ولی واقع بینانه نیست.راستی حقیقت است اما واقعیت موجود دروغ است. یه مثال ساده بود. روزی رو می بینم که خانوم شما وارد همچین تاپیکی می شه می گه اینقدر محبت کردم جواب نگرفتم!!! حالا اینکه چقدر راست می گه رو کسی کارنخواهد داشت.مسلما با کلماتی مثل همه مردها بی معرفتن و... جوابش داده میشه. مهم اینه که همسر شما گرفتن کیف شما رو دم در منزل یا سرتون غرغر نکردن رو محبت به شما می دونه و شما گاها تمام زندگیتون رو به پاش ریختن رو حتی محبت نمی دونید.
تعادل در زندگی واقعی به معنای برابری حقوق افراد نیست. کفه توقعاتتون رو سبکتر کنید و محبت رو به موقع به همسرتون نشون بدید. به موقع. به جای انتظار محبت داشتن از کسی که اینو یاد نگرفته سعی کنید ذره ذره محبت رو بهش بدید. گنجایش افراد متفاوته. و به قول شاد ظرفیتشون
دوست عزیز خیلی خیلی خوشحالم. خدا رو شکر:72:
سلام مرد شيشه اي. واقعاً خوشحال شدم. اميدوارم ديگه روي بد زندگي رو نبينيد.
سلام دوستان
ممنون از راهنمایی شما. راستش الان چند روزیه که آتش بس برقراره. تو این چند روز من خیلی سعی کردم روند رو عوض کنم. خیلی تو خونه کمکش کردم، علی رغم اینکه خیلی خسته بودم و سرم شلوغ بود. براش خیلی وقت گذاشتم. و یه شب تئاتر هم رفتیم. الان همه چی خوبه. امیدوارم همینطوری بمونه. ولی هنوز رگه هایی از عصبانیت زودرس و بی مورد درش دیده میشه. خودش هم میدونه. البته باید بش فرصت داد تا بتونه به خودش مسلط باشه. از این به بعد سعی میکنم متعادل باشم. نه اینقدر محبت کنم که از چشش بیفتم و نه کم محلی کنم.( ولی راستش این جوری بهم نمیچسبه. ابراز محبت و علاقه رو خیلی دوست دارم. ولی خوب چاره نیست.)
با حرفای خانم sorena هم اصلا موافق نیستم. چون وضعیت ما مرتبط با حرفای ایشون نمیشه.
مرد شیشه ای عزیز. سورنا آقا هستند نه خانم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین غ
مرد شیشه ای عزیز. سورنا آقا هستند نه خانم .
:P عجیبه. فکر میکردم ایشون خانم هستند. عذر خواهی میکنم.