RE: راه دل کندن نمی دانم هنوز .........
دوسته عزیز اگه سوالی داشتی ازم بپرس . منم تا اونجایی که تونستم نظرمو و یه سری از حقایقو بهت گفتم
امیدوارم به خاطره این عشقه زودگذر باعث نشی بعدن از یه سری کارات پشیمون بشی
میدونی چرا میگم عشقه زودگذر ؟؟؟ چون بعده یه مدت میبینی دیگه از اون حسو خال خبری نیست .
اگه باور نداری امتحان کن . بذار یه چند ماهی بگذره . اون وقته که به خودت میگی خدا رو شکر که هیچ وقت به هم نرسیدیم .
بازم میگم برای اینکه بفهمی عشقت زودگذره یا نه یه چند ماهی رابطتو قطع کن
من برات دعا میکنم که هر چی که به صلاحته برات پیش بیاد
موفق باشی
سلام دوست عزیز
همین که شخصیت اون برات برملا شد باید خدارو شاکر باشی. اگه خدای ناکرده با همچین کسی ازدواج میکردی بعدا بیشتر از نظر روحی و جسمی داغون میشدی. بهتره دیگه به این موضوع فکر نکنی. بدترین راه ازدواج همین آشنایی در اینترنته. و بعد از اون ازدواج دانشجویی. امیدوارم به هیچکدوم مبتلا نشی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مرد شیشه ای
سلام دوست عزیز
همین که شخصیت اون برات برملا شد باید خدارو شاکر باشی. اگه خدای ناکرده با همچین کسی ازدواج میکردی بعدا بیشتر از نظر روحی و جسمی داغون میشدی. بهتره دیگه به این موضوع فکر نکنی. بدترین راه ازدواج همین آشنایی در اینترنته. و بعد از اون ازدواج دانشجویی. امیدوارم به هیچکدوم مبتلا نشی.
قصد انحراف تاپیک را ندارم . با عرض پوزش از صاحب تاپیک
مرد شیشه ای میشه توضیح بدی ؟ من فکر میکردم بهترین نوع ازدواجه ! اگر میشه یک تاپیک بزن و در این مورد توضیح بده .
سلام خانومی
عزیزم کلا انتخابت اشتباه بوده اصلا من کاری به هوس بازی ایشون ندارم همون موقع که به شما گفته من زن دارم باید خودت رابطه رو قطع می کردی نه اینکه
بیشترش کنی و به تلفن و صحبت بکشونیشو خودت بهش پیشنهاد ازدواج بدی
آخه مگه شما چند سالته یا چه مشکلی داری که دوست داری زن یه آدم متاهل بشید اونم با دوتا زن دیگه
آقای سورنا یه حرف جالب زدن مثه اینکه هر چی مردا کثیف تر باشن گرایش به سمتشون بهتر
اینهمه پسر خوب تو این جامعه هست برای چی باید بنیان یه خانواده ی دیگه ای رو خراب کنی گلم
خودتو جای خانومش بزار اصلا فک کن با این آقا ازدواج کردی چه تضمینی وجود داره که بعد شما سراغ یه نفر دیگه نره
اگه تضمینی وجود داره به من بگو ؟؟؟؟
رابطه تو قطع کن فک نکن دنیا به آخر می رسه نه هیچ اتفاقی نمی افته این حسی که شما به این آقا دارین عشق نیست یه نیازه که به صحبتاش پیدا کردی
این صحبت ها وقتی از زبان کسی در بیاد که واقعا عاشقانه شما رو دوست داره خیلی دلنشین تره خودتو جونیتو حروم نکن هنوز اول راهی
امیدوارم از حرفای من ناراحت نشده باشی
مراقب خودت باش
اون داره راحت زندگی شو می کنه تو چرا خودتو داری می کشی تو هم زندگیتو بکن
سلام غزاله جان، میتونم حس کنم که برات خیلی سخت باشه تا این موضوع را برای خودت حل و فصل و مهم تر اینکه ختم کنی؛ اما باید واقع بین باشی آیا تو با توجه به اینکه بسیار جوان هستی حاضر بودی زن چهارم این مرد باشی اونم چی؟ صیغه ای!!!!اصلا" آیا خانواده ات رضایت میدادند؟ عزیز دلم ، وارد یک مقوله ای شدی ؛که شکر خدا زود به اصلیتش پی بردی، که تو را به یک بحران رسوند، مطمئن باش این بحران زودگذر است و تموم میشه، ففقط باید و موکدا" باید تماست را با اون مرد بوالهوس و خائن بطور کامل قطع کن و یک مدت با کتاب یا درس یا هر سرگرمی معقول دیگه خودت را سرگرم کن . امیدوارم شاد و موفق باشی
غزاله جان
من كل تاپيكت را مو به مو خواندم.
به نظرم تو خودت همه چيز را خوب مي داني اما هنوز حاضر نيستي كه قبول كني كه از او جدا شوي
تا زماني كه خودت به اين نتيجه نرسي كه جدايي آخرين راه است و جدايي را انتخاب نكني هيچ كدام از صحبتهاي دوستان بر روي تو اثري نخواهد داشت. تو خودت نخواهي كسي نمي تواند به تو كمك كند
كسي خوب حرف بزند اما درياي ايراد باشد مي تواند براي تو شوهر مناسبي باشد. او خودش هم مي داند كه نمي تواند براي تو گزينه مناسبي باشد براي همين مراقب رفتارش با تو هست اما اگر بيشتر از اين اصرار كني و خداي ناكرده او هم راغب شود كه به سمت تو بيايد جز بي آبرويي و خراب كردن آينده ات نتيجه ديگري ندارد.
مگر نه اينكه 21 سال داري و هنوز اول راهي و دو ماه ديگر مي تواني مجددا عاشق شوي و اصلا يادت برود كه او كه بوده؟! پس چرا خودت را اينقدر آزار مي دهي و خانه آخر را او مي بيني؟!؟؟
به نظرت وقت آن نيست كه چشمانت را باز كني؟
غزاله جان
اگر تاپيك من راخوانده باشي مي بيني كه 12 سال مردي را دوست داشتم و دوش به دوش او زندگي كردم اما به جهت غلط بودن رابطه اين رابطه را خاتمه داده و الان ازدواج كرده ام. ممكن است گاهي ياد او كنم اما واقعيت اينست كه الان شوهرم و زندگيم را دوست دارم .
خودم را برايت مثالي قرار دادم تا ببيني كه اگر بخواهي مي تواني بر احساست غلبه كني و بهترين راه را انتخاب كني.
غزاله جان
عزیزم چرا خودتو دست کم میگیری ؟ چون با پسری تاکنون ارتباط نداشتی اینقدر به او وابسته شدی با خودت کمی فکرمن ببین حاضری با این شرایط هم همسر این آقا بشی؟ یه کم سرگرمی واسه خودت درست کن عزیزم
غزاله جان سلام. من تمام تايپيكت رو خوندم و با نظر دانه جان موافقم. اصلاً اين آقا زن صيغه اي هم نداشت. يه همسر قانوني كه داره. خودتو بذار جاي اون زن بيچاره. آيا دوست داشتي شوهرت كه از جونت هم بيشتر دوست داشتي بره دنبال يه زن ديگه. چرا همچين پيشنهادي به اين آقا دادي؟؟؟ تو كه مي دونستي زن داره. حالا زن صيغه اي هم نه. بنيان يك خانواده رو داري خراب مي كني كه چي بشه. شايد اون آقا زن صيغه اي هم نداشته باشه ولي چون زن و خانواده اش رو دوست داره، نمي خواد آسيبي به زندگيش وارد بشه. ولي شما با اين اخلاق و روحياتتون داري آتيش به زندگيش مي زنيد. من خوب اين آقا رو تا اينجا گفتم ولي اگر اين آقا هماني باشد كه خودشون گفته آيا به نظرت ايشون صلاحيت زندگي كردن رو دارند. امروز با چهار تا سال بعد با 8 تا. وقتي مي گه دوست ندارم خوب نداره. چه تلاش بيهوده اي كه داري مي كني. شما 21 سال سن داريد، تو اجتماع بوديد و خيلي از اين ماجراها رو شنيديد و خونديد. الان موقعش نيست كه يه كمي به خودتون بيايد، به اين رابطه احساسي پوچتون يه كمي نگاه بكنيد و از خودتون و خداي خودتون شرمنده بشيد. ببخشيد كه تند رفتم. ديدم 4 صفحه دوستان براي شما نظر گذاشتند ولي همچنان شما داريد حرف روز اولتون رو مي زنيد. پس عملاً هيچ. خواهشاً يه كمي منطقي تر به موضوع نگاه كنيد. موفق باشيد.
غزاله جان اين هم بدون كه اگر زندگي اون مرد مختل بشه و همسر اون مرد هم يه نفرين بكنه، حتماً دامانت رو يه روزي خواهد گرفت. عاقلانه تصميم بگير. اين يه عشق از روي هوس هست و نه بيشتر.