RE: لطفا کمکم کنید. دارم از زنم جدا میشم اما جدایی ازاوکه باهاش الفت
کمی محکمتر باهاش برخورد کنید. جدی و مردونه جلوش وایسین. اینجوری که گفتید شما رو از خونه انداخته بیرون ببخشید باید جزء اون مردهای ترسو باشین. قرار نیست که به ساز اون برقصید.الان سرنوشت دوتا بیگناه در دستای شماست. اگر دیدید کوتاه نمیاد تا چند سال جدا زندگی کنید ولی طلاق نگیرید.ولی پیشنهاد می کنم کمی هیبت مردانگی خودتون را حفظ کنید. نترسید زنها فقط زبونش کار میکنه.
البته با عذر خواهی از تمام خانمهای گل. من منظورم خانهایی که شبیه خانم آقا مصطفی هستند. نه همشون. جسارت نکرده باشم
آقا مصطفي
هر چقدر فكر مي كنم مي بينم كه شما هم مقصر هستيد و يا از همان اول درست رفتار نكرده ايد و يا اينكه الان در اين تالار داريد يك طرفه به قاضي مي رويد.
خانم شما حتما بايد يك مشكلي با شخصيت شما داشته باشد كه به هيچ طريقي درست نمي شود.
مكالمه هاي شما دو نفر ايراد دارد. شما در صحبت كردن با غرور و احساس هم بازي مي كنيد
بهتر بود مدتي جدا زندگي مي كرديد تا هر دو طعم جدايي را بچشيد اما دادخواست طلاق نمي داديد. كلا دادخواست طلاق ورق را بر مي گرداند.
به نظر من هم يه مدت جدا از هم زندگي كنيد. به خودتون و بچه هاتون فكر كنيد. شما فقط خصوصيات منفي همسرتون رو گفتيد. بالاخره ايشون يه سري خصوصيات مثبت هم دارند. و خود شما هم داراي يه سري خصوصيات هستيد كه همسرتون از اونها به شدت ناراضي است. سعي در رفع اون خصوصياتتون بكنيد. به نظر من يه نوع ترس در وجود شما هست كه نمي ذاره درست و منطقي با خانمتون صحبت كنيد.
با تشکر فراوان از دوستان عزیز الینا شادزی دانه و حرف دل بخاطر راهنماییهای صمیمانه تان.
من هیچ شک ندارم که خودم در این زندگی مقصر بوده ام و شاید هم مقصر اصلی خود من بوده ام. دوستان عزیزم همسر من خیلی خصوصیات مثبت داره و من منکر اینها نیستم اما اونقدر زندگی واسه من سخت شد که دیگه من نتونستم تو خونه دوام بیارم و بالاخره بعد از 10 سال تصمیم کبرای خودم رو گرفتم. الان هم هر جور به قضیه نگاه میکنم امیدی به شکل گرفتن یک رابطه نرمال و ایجاد فضای آرام برای تربیت فرزندانمون توی این زندگی پیدا نمی کنم. و در حال حاضر تنها مشکل سر راه من همین رابطه عاطفی (هر چند ناسالمی) هست که توی این چند سال بین من و همسرم برقرار بوده و دل کندن از اون برام سخته. بیخود نیست که گفتن طلاق منفورترین حلال است.
سلام
آقا مصطفی یه تاپیک ایجاد کردم با نام قبل از طلاق به اين توصيه ها توجه كنيد بخونش شاید به دردت بخوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آقا مصطفی
باور کنید خونم به جوش میاد (حدودا 45 درجه فارنهایت).
بابا 45 درجه فارنهايت که زياد نيست!! تازه مي شه 15 درجه سانتيگراد! من فکر کنم منظورت اين بوده که خونت يخ مي زنه . ايشالله که بعد طلاق زندگي هر دوي شما بهتر از ايني بشه که الان هست:72::43:
دوست عزيز من شما معتاد اين رابطه ناسالم عاطفي شديد . نگرش جامعه ما بر طلاق درست نيست. طلاق يک اشتباه رو جبران مي کنه و اصلا هم عوارض اون به اين وحشتناکي که فکر مي کنيد نيست که اگر بود جوامعي در غرب آرامش روحيشون از ما کمتر بود. براتون بهترين زندگي رو درآينده بعد طلاق آرزو مي کنم
اقای مصطفی خواهش می کنم طلاق نگیر......جدا زندگی کنید ولی طلاق نگیرید...من با یه پدر بعد طلاق مستقیم در ارتباطم من دارم یک بچه بعد طلاق رو از نزدیک میبینم.از شما این تصمیم بعیده .......من یه غریبم که توی دنیای مجازی با شما افکارمون رو به اشتراک میزاریم ولی اگه لازم بدونید من از شما التماس میکنم طلاق نگیرید
سارا خانوم با التماس که نمي شه يه تصميم منطقي رو به تعويق انداخت يا منصرف کرد! البته با توجه به ديدي که شما در مورد زندگي آيندتون داريد و سطح توقعات اندک و قليلتون!!!!؟ خيلي هم بعيد نيست اينطوري بگين
آقا مصطفي
مدتي جدايي (نه طلاق!)براي هر دوي شما لازمست