من بهتون توصیه میکنم که فیلم آتش بس را نگاه کنید .
نمایش نسخه قابل چاپ
من بهتون توصیه میکنم که فیلم آتش بس را نگاه کنید .
ببین دوست عزیز اگر واقعا شما زندگیتو دوست داری یک بار دیگه برای اینکه همسرتون را برگردانید برید دنبالش ولی توصیه ای که بهتون دارم اینه که اگر واقعا هدفتون ادامه زندگی هست و همسرتو دوست داری اگر با شما بدترین برخورد هم شد سکوت کن میدونم که بی احترامی برای هیچ فردی قابل قبول نیست ولی این گذشت را به خاطر خودت کن و نذار زندگیت خراب بشه .
اگر این موضوع هم جواب نداد مدتی را بذار کاملا از هم دور باشید بدون هیچ تماسی حتی اس ام اس .بالاخره باید تکلیف زندگیتون مشخص بشه و تمام حرف ها گفته بشه و یه جایی باید شما حرف هاتون را بزنید .
امیدوارم که حل میشه .
آره بذار یاد بگیره می تونه به تو توهین کنه بدون اینکه اتفاق بدی بیفته
برادر خوبم اگه تمام حرفاتونو توی یک تاپیک جمع بندی کنید خیلی بهتره.
برادر گرامی برای نتیجه گیری بهتر تمام حرفاتون رو توی یک تاپیک عنوان کنید
اگه داره بهت خیانت میکنه بی درنگ ترکش کن عزیزم مطمئن باش یک خائن چه زن چه مرد باشه نمیشه بهش اعتماد کرد البته اول مطمئن شو که بهت خیانت کرده یو قت توهم ورت نداشته باشه
قدردانی زن از شوهر خیلی خوب است
آقای mome عزیز، اگه واقعا همسرتون فقط به دلایل مادی شما رو ترک کردن باید بگم که ایشون شرط اصلی ازدواج رو نمی دونن، شرط اصلی زن و شوهر بودن، همراه و همدل بودن در سخت ترین شرایط زندگیه، اینجور مواقع هست که طرف مقابل رو میشناسیم، واقعا توی خوشی کنار هم بودن هنر بزرگی نیست، باید به تمام معنا شریک بود نه فقط در مواقعی که به نفع ماست!
به هر حال باید منطقی تصمیم بگیرید، شاید چند بار دیگه این اتفاق برای شما بیفته، با همسرتون صحبت کنید، بهش بگید که در این شرایط بیشتر از همیشه به همراهی ایشون احتیاج دارید، شاید واقعا نمی دونه!
امیدوارم به نتیجه برسید و بتونید به همراهی ایشون دلگرم بشید
:72:
sorena جان من منظورتو از جوابت متوجه نشدم میشه لطف کنی توضیح بدی؟
اين راه كه شما مي رويد مقصد ندارد.
زندگي شما از ريشه خراب است
به نظرم خانم شما از شما تصوير اشتباهي در ذهنش ساخته و به اشتباه مي رود.
شما هم به جاي اينكه به دنبال ريشه مشكل باشيد به دنبال تبرعه كردن خودتون هستيد.
ريشه مشكل زندگيتان را بگرديد و پيدا كنيد.
خدا به شما دو نفر زبان داده. باهم صحبت كنيد و ببينيد كه دردتان چيست.