RE: مزایای مجرد بودن برای آقایان(جدی)
من همه مواردی که شما عنوان کردید رو قبول دارم اکثر خانومها این موارد رو انجام میدن . مثلا خود من تو زندگیم حداقل یکبار این کارها رو انجام دادم ولی این باعث نشده که همسر من نسبت به من دیدش عوض بشه بلکه با صحبت کردن منطقی و اصولی با من دیگه حتی مشکلاتمون به صفر رسیده و باعث شده که من بدونم که چه رفتاریو در چه موقع انجام بدم . خوب اکثر زوجها در اول ازدواج مشکلات زیادی رو تو زندگی خواهند داشت چون دو انسان متفاوت مطمئنا نظرات و عقائد مختلفی خواهند داشت و تا این مشکلات به حداقل برسد زمان لازم است . اگه دقت کرده باشی اکثر زوجهایی که تو این تالار با همسرشون مشکل دارن اوایل ازدواجشونه .
چرا اينقدر منفي نگاه مي كنيد .شما نبايد آدمها رو بر اساس جنسيت به دو گروه تقسيم كنيد . چرا فكر مي كنيد همه زنها پرتوقع هستند و همه مردها فداكار ؟به نظر من شما يه كمي براي اثبات عقايدت زياده روي مي كني .من نمي گم زني كه شوهرشان رو عاصي مي كنند وجود نداره . ولي اگه خوب نگاه بكني زنان عاشق و فداكار هم زيادند.
سورنای عزیز، من در کل با عنوان تایپیک شما مشکل دارم و اینکه فکر می کنید ازدواج فقط برای آقایون دور شدن از مزیتهای زندگیشونه! منظور من اینه که ازدواج برای هر انسانی محدودیت میاره چه خانم و چه آقا، هر دو مجبور میشن خیلی کارهایی رو انجام بدن که واقعا دوست ندارن و خیلی کارهایی که دوست داشتن انجام بدن رو دیگه نمیتونن انجام بدن..
همونطور که در تایپیکهای دیگه هم گفتم شما چیز زیادی از زندگی نمیخواین، چیزی رو می خواین که حقتون هست و حق هر انسان دیگه ای، همه چیز باید دو طرفه باشه، من می دونم همونطور که من دوست دارم همسرم منو درک کنه همسرم هم همین نیاز رو داره، خیلی از نیازهای ما هیچ ربطی به جنسیتمون نداره و فقط و فقط چون انسان هستیم دارای این نیازها هستیم. من به شما نگفتم خودخواهید، نقل قول خودتون رو آوردم.
اینکه شما تا 11 شب کار می کنید باور کنید تقصیر خانمها نیست! تورم و هزینه بالای زندگی تقصیر خانمها نیست! اونها هم از این قضیه راضی نیستن، من وقتی ببینم همسرم برای اینکه یک ماه رو بگذرونه باید تا 11 شب کار کنه و روز تعطیل هم نداشته باشه واقعا عذاب وجدان میگیرم، ناراحت میشم، سعی میکنم در کشیدن این بار بهش کمک کنم، شاید از لحاظ تأمین مالی انقدر قدرتمند نباشم اما سعی می کنم که قدرشناس زحماتش باشم، کمکش کنم تا خستگی کار رو فراموش کنه، لااقل اگه خودم در شرایط بدی هستم جلوی اون خودم رو طوری نشون بدم که احساس رضایت کنه و ... باورتون نمیشه این چند وقته چه فشار روحی سختی روم بوده، اما حتی نذاشتم یک لحظه همسرم منو بدون لبخند ببینه.
اینکه از خانمها برای خودتون دراکولا بسازید اصلا خوب نیست، خودتون اذیت می شید، من مطمئن هستم با یک انتخاب درست میتونید بهترین زندگی رو داشته باشین، چون واقعا توی زندگیتون به دنبال تعادل هستین، اگه بخواین بهش می رسید.
:72:
مقصر شما نیستید . اما فشار روی شما واقعا کمتره و حتی خانومها فشارهای ساده ای مثل عدم توجه همسرشون به آرایش اونها ومسائلی از این قبیل، اینکه همسرشون (که می دونن به خاطر اونهاست که داره جون می کنه) وقتی میاد خونه نمی تونه به درد دل اونها گوش بده رو نمی تونن تحمل کنن. عذر می خوام ولی خیلی خیلی راحت بار اومدن خانوما. هیچ وقت انتظاری ازشون نبوده این اونها رو متوقع کرده.
بال تکین این چه حرف ی بود که شما زدید؟"توقع" من که به عینه دارم می گم این رفتاررفتار عموم خانومهاست. شما یکبار می گید نه اینطور نیست. الان می گید خود من هم اینطور بودم . ... ببینید شاد بال تکین اسما وسایر دوستان خانوم اگر نمی تونید در این شرایط دردناک مالی، در این فشار طاقت فرسای کاری به همسرتون کمک کنید به دردش اضافه نکنید. از چی دارند خانومهای این تالار بهونه می گیرن از چی؟
به خدای بی همتا مشکلاتی که شما در ذهنتون مشکل کردید رو اگر لحظه ای با مشکلات معمول جامعه عوض کنید آرزوی مرگ رو می کنید. چون من می کنم. دیگه خواهر همسرم به من درست سلام نکرد و همسرم تو گوشی با خواهرش حرف می زنه و همسرم وقتی جنازش میاد خونه نمیاد منو ببره تفریحو دلم پوسیدو همسرم ماهی 25 روز کار می کنه و اون روزی که اینجاست نمیاد با هم بریم بیرون(انگار 25 روز در ماه تفریح می کنه که خانوم فکر می کنه نیازهاش برآورده نمی شه) شده مشکل!!! بعد گفته می شه خانوما فرق دارن!!نیاز دارن. چطور جاهای خوب رو خانوما فرق دارن!؟بابا اون بنده خدا هم هزاران مشکل داره که به شما نمی گه. هزاران مشکل. چون طاقت دیدن رنج شما رو نداره. چطور شما طاقت دیدن رنج خودتون رو ندارید!!! "از قصد داره اذیت می کنه""خواهر همسرم" "خونواده همسرم" ... چطور شما از جنازه همسرتون هم انتظار محبت دیدن دارید؟!!! چطور اینجا جنسیت مطرح می شه؟
. اون تحمل می کنه چون دوستتون داره چون براش زندگی مهمه. چون ببخشید ولی مردی که تو این شرایط اسفبار تن به ازدواج می ده یا خیلی معتقده به کانون خونواده یا دیوانست! یکی از این دوحالت. باقیش به انصافتون... من تاپیکو برای خودم می بندم. از همه وقت ناامید تر هستم. خدا مرگ رو نصیب مردهایی کنه که می خوان خوب باشن اما انگار نمی شه...یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
. ... ببینید شاد بال تکین اسما وسایر دوستان خانوم اگر نمی تونید در این شرایط دردناک مالی، در این فشار طاقت فرسای کاری به همسرتون کمک کنید به دردش اضافه نکنید. از چی دارند خانومهای این تالار بهونه می گیرن از چی؟
به خدای بی همتا مشکلاتی که شما در ذهنتون مشکل کردید رو اگر لحظه ای با مشکلات معمول جامعه عوض کنید آرزوی مرگ رو می کنید. چون من می کنم. دیگه خواهر همسرم به من درست سلام نکرد و همسرم تو گوشی با خواهرش حرف می زنه و همسرم وقتی جنازش میاد خونه نمیاد منو ببره تفریحو دلم پوسیدو همسرم ماهی 25 روز کار می کنه و اون روزی که اینجاست نمیاد با هم بریم بیرون(انگار 25 روز در ماه تفریح می کنه که خانوم فکر می کنه نیازهاش برآورده نمی شه) شده مشکل!!! بعد گفته می شه خانوما فرق دارن!!نیاز دارن. چطور جاهای خوب رو خانوما فرق دارن!؟بابا اون بنده خدا هم هزاران مشکل داره که به شما نمی گه. هزاران مشکل. چون طاقت دیدن رنج شما رو نداره. چطور شما طاقت دیدن رنج خودتون رو ندارید!!! "از قصد داره اذیت می کنه""خواهر همسرم" "خونواده همسرم" ... چطور شما از جنازه همسرتون هم انتظار محبت دیدن دارید؟!!! چطور اینجا جنسیت مطرح می شه؟
من خودم به شخصه یادم نمیاد توی تایپیکم از چنین چیزهایی گلایه کرده باشم، توی تایپیک من اگه خونده باشینش، بیشتر کسانی که راه حل مشکل منو طلاق می دونستن آقایون بودن، به هر حال من میخواستم بهتون کمک کنم تا بهتر به قضایا نگاه کنید و خودتون رو قربانی ندونید و فکر نکنید این مشکلات مختص به شماست، اما شما فقط اون طوری که خودتون دوست دارید قضاوت می کنید. اگه شما معتقد هستید که خانمها راحت بار اومدن که این هم ناشی از نگاه خاص شما به جنسیت هست، بهتره از خدا بپرسید که چرا شما رو مرد آفرید و زندگی توام با خوشبختی خانمها نصیبتون نشد.
به هر حال براتون آرزوی موفقیت می کنم و این آخرین پستی است که من در رابطه با چنین موضوعاتی می گذارم...
اما واقعا آرزو می کنم همسر شما تمام تصورات بدی که از خانمها توی ذهنتون هست رو از بین ببره و مثال نقض تمام گفته هاتون باشه..
خداوند باعث این قضیه نبود..جامعه باورهای نادرست رو جا انداخت.باور کار وظیفه مرده. باور زندگی مشترک وظیفه مرده و...
یک نفر به من نگفت "خانومها اینطوری نیستند و مثلا اونها هم برای رفع مشکلات همسرشون تلاش می کنند. به طور مثال..." چون واقعا همچین چیزی به ندرت پیش میاد. بگذریم. من اونطوری که دوست دارم قضاوت نمی کنم. شادگرامی ای کاش می شد فقط مشکلاتی رو که خانومهای این تالار باهاش مواجه هستند رو لیست کرد. بعد خودتون انصاف بدین.اینکار چون دخالت در حریم افراده رو من انجام ندادم. وگرنه یه نظر به مشکلات توی تالار بندازین. مرده فقط وقتی از زنش شاکی می شه که زنش گذاشته رفته!! خانومه از جیک و پیک همسرش شاکیه. بعد ادعای عشق؟!چقدر این واژه تو این دوران غریب به نظر می رسه.
ببینید من یک پستی رو گذاشتم یکبار هم که شده به جای اینکه ذهنیت من رو زیر سوال ببرید بگید نه ایناش درست نیست. یک بحث منطقی درست می شه دیگه. نه اینکه من می گم x خانومها هم می گن xدرسته ولی در عین حال می گن تو ذهنت نادرسته که فکر می کنی x!
مگه می شه؟
من بسیار از اون چیزی که فکر می کنید عاطفی ترم. و این عذابم می ده. چون نمی تونم وقتی یک نفر به من پناه میاره بی تفاوت اشکهاشو ببینم. عاشقونه دوست دارم عزیزم لحظه ای غم تو چهرش نباشه. از هر کاری که باعث این بشه همیشه متنفرم. اما تا کی تنهایی این قضیه رو باید من به دوش بکشم. اون وقتی که من هم داغونم باید بشینم ببینم خانوم باز هم درد دلی داره یا نه؟!!!
شاد من بسیار کلی صحبت کردم. بسیار کلی. اسم شما ابتدا اومد چون یقین داشتم منصفانه تر از دیگران به این قضیه نگاه می کنید و دلگیر نمی شید. به هر حال بسیار ممنونم و برای شما و همسرتون آرزوی خوشبختی می کنم. من هم اظهار نظر در مورد همچین مسائلی رو به دلیل تنها بودن در عقایدم کنار می ذارم چون دوست ندارم بیشتر از این عذاب بکشم.
من دلگیر نشدم، فقط بعضی وقتها از اینکه روی چیزی تمرکز کنم و نتیجه نگیرم خسته میشم! شما میخواین همه رو با هم جمع ببندید در صورتی که اینطور نیست، من توی پست اولم هم نوشتم که با مواردی که مطرح کردین مخالفم و به نظرم این چیزایی که نوشتین منطقی نیست، اگه هم در بعضی از زندگی ها این مشکلات وجود داره به خاطر نبود آموزش صحیحه. به هر حال اگه لحنم تند بود معذرت میخوام. مشکل اینجاست که خانمهایی که میان مسائلشون رو مطرح می کنن، حالا هر چی که شما میگین، به نظرشون اون قضیه مشکل میومده، به نظر شما دلیلی داره کسانی که همچین انتظاراتی از همسرانشون ندارن و سعی می کنن به همسرشون کمک کنن تا مشکلاتش رو به تنهایی به دوش نکشه و یک همراه خوب و همیشگی برای همسرشون هستن، بیان و این مسائل رو به عنوان مشکل مطرح کنن؟
به هر حال نباید مشکل کسی رو کوچیک شمرد، همه انسانها ظرفیت یکسانی ندارن، باید این رو پذیرفت. امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشین، نمیخواستم دیگه چیزی بنویسم اما احساس کردم که با لحن بدی پست آخرم رو نوشتم...
شاد بسیار ممنونم. :72::72::72:
شاد بسیار ممنونم. از کمکتون. از منطقی بودنتون. و از منصف بودنتون.
درمورد تاپیک من چیزی رو به تنهایی نمی تونم تغییر بدم. قصدش رو هم ندارم. سعی می کنم مشکلات دوستان رو حل کنم.