نرگس خانم مي بينم كه رو خطي چرا براي ما تازه واردها نظري نمي كني مينا ونگار با شما هستم یافتن دوستان خوب سخت است سخت تر از آن ترک آنهاست فراموش کردنشان غیر ممکن است
:82:
نمایش نسخه قابل چاپ
نرگس خانم مي بينم كه رو خطي چرا براي ما تازه واردها نظري نمي كني مينا ونگار با شما هستم یافتن دوستان خوب سخت است سخت تر از آن ترک آنهاست فراموش کردنشان غیر ممکن است
:82:
یک سلام ویژه به تازه واردین محترم
گل محمدی عزیز چه اسم قشنگی داری اسمت من رو یاد خاطرات کودکیم میندازه وقتی که روز معلم چند تا گل محمدی بزرگ و آلبالویی رنگ از خونه همسایمون می چیدیم و به مدرسه می بردیم. یک دسته گل محمدی تقدیمت باد.
جناب آقایAli r چون به شعر علاقه دارید اینم هدیه شما
آتش آن نیست که از شعله او خندد شمع / آتش آنست که در خرمن پروانه زدند
کس چو حافظ نگشاد از رخ اندیشه نقاب / تا سر زلف سخن را به قلم شانه زدند
مینای عزیز خیلی ممنونم هدیه ات را با وجودم پذیرفتم:72::43:
باید اذعان کنم که سلیقه parmis08 خیلی خیلی خوبه .:73: یه ماشین با این مشخصات به رنگ گوجه ای یا سبز پیدا می کنم
کتاب اینک شوکران تقدیم به شما آقای mke
از اینکه کادوی شما را دیر دادم متاسفم امیدوارم خوشتون بیاد
:16:ممنونم نگار جان زندگيت هميشه سبز باشه برای عشق تمنا کن ولی خار نشو. برای عشق قبول کن ولی غرورتت را از دست نده . برای عشق گریه کن ولی به کسی نگو.
شرمنده نرگس جان اسمتو نگار نوشتم
نرگس خانوم من اون چيزيو به شما مي دم كه بسيار بهش علاقه مندم. از علاقه شخصي شما خبر ندارم.مجموعه اشعار شاعر معاصر اخوان (كتاب و اشعار با صداي خود ايشون) .
يك شعرش رو همين جا تقديم به شما مي كنم:
"لحظه ی دیدار نزدیک است
باز من دیوانه ام ، مستم
باز می لرزد ، دلم ، دستم
باز گویی در جهان دیگری هستم
های ! نخراشی به غفلت گونه ام را ، تیغ
های ، نپریشی صفای زلفکم را ، دست
و آبرویم را نریزی ، دل
ای نخورده مست
لحظه ی دیدار نزدیک است
"...
اين مجموعه بعضي از اشعار اون با صداي خودش تقديم به شما ازمستان -قاصدک - لحظه دیدار نزدیک است...... :
http://rs442.rapidshare.com/files/144403559/akhavan_sales.zip
مثل اينكه دوستان همه توقع كردند از آنچه كه بر آن حقي ندارند. آنچه كه اگر در دنياي بزرگ واقعي نيز بنگريم. درواقع حقي كه ما بر خدواند متعال به خود مي دانيم و از او طلب مي كنيم آن چرا كه به ديگران داده و به ما نداده است در صورتي كه حقي برآن نداريم و هر چه هست لطف است و در اين ميان به كسي ظلم نشده ولي ما خود را مظلوم شناخته و طلب عدالت بين بندگان مي كنيم.
فقط من اينجا غريبم!!!:54:
كادو هم بدين ديگه نميگيرم.:161: