sorena شما خانم هستید؟ ایا ازدواج کردید؟واقعا این حرفا رو از ته دل میگین یا واسه دلخوشی من؟ممنونم تو رو خدا واسم دعا کن امروزباهاش مهربون باشم و از دستش ندم و دلش رو نشکنم دست خودم نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
sorena شما خانم هستید؟ ایا ازدواج کردید؟واقعا این حرفا رو از ته دل میگین یا واسه دلخوشی من؟ممنونم تو رو خدا واسم دعا کن امروزباهاش مهربون باشم و از دستش ندم و دلش رو نشکنم دست خودم نیست
استغفرالله خواهر:D. بنده پسری هستم با دومتر سیبیل :D . شوخی کردم. نه من دختر نیستم.
ببینید خانوما کلا رو احساساتشون حساسن. این باعث می شه که گاهی احساس کنند همسرشون اونا رو دوست نداره یا بالعکس اونا اونطور که باید همسرشون رو دوست ندارند . اینم به دلیل وابستگی اونها به احساساتشون که هم می تونه خوب باشه و هم بد. فقط به خودتون کمک کنید. رفتارتون رو تغییر بدید و از تغییرات مثبت تدریجی!! لذت ببرید. سعی نکنید یک مرتبه عاشق پیشه شید که اگر نتونید سرخورده می شید. امروز بهترین روزتون می شه. شک نکنید:72:
ببینید این مربوط به احساسات بیشتره خانم هاست ولی اگه منظورتون اینه که اونا خیالاتی ورویاپردازن و تو فکر یه شاهزاده سوار اسبن بخدا تو این دوره زمونه خیلیاشون فهمیدن دیگه از این خبرا نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
مگر اینکه شما فقط زوم کنی روی یه قشر خاص
می شه تو پیغام خصوصی به من بگید منظورتون چیه از این که این مربوط به احساسات خانومهاست. یعنی احساسات توقعات رو زیاد می کنه؟ خوب چرا همچین توقعی برای خود فرد(خود زن ) نسبت به خودش پیش نمیاد."شما رفتار یک خواهر رو با برادرش با رفتار همون دختر با همسرش مقایسه کنید. احساسات خواهری توقع رو از خود خواهر بیشتر کرده ولی احساسات زنانگی توقع رو از همسر بیشتر کرده" از اونجاکه نمی خوام اینجا شلوغ بشه ممنون می شم به من پیغام خصوصی بدید.
افرین من یک دختر حساسی هستم و ببخشیدا دهن بین هم هستم ونمیدونم علاجش چیه ولی ممنونم اقا سورنا سعی میکنم امروز بهترین روزم باشه دعاکنید واسم میشه بپرسم تحصیلاتتون چیه که عضو فعال شناخته شدید؟
mush_66 عزیزم شما فقط قبل پریود دچار این احساس میشی یا نه بعدشم ادامه داره؟
اگه فقط تو اون دورانه که اصلا مسئلاای نیست واین یه افسردگی طبیعیه
میتونی به همسدتم بگی که تو این دوران دچار این مشکلی تا ایشون ناراحت نشن:72::72:
مگه به تحصیلاته!؟:D عضو فعال شدن به تعداد پسته.:D من کارشناس ارشد مهندسی هستم.دارم برای آزمون دکترا یا بورس خارج شدن تلاش می کنم.ایشالله که موفق باشید. امروز شما گل بخرید. نه اون :72:
کاترین عزیز من قبل لز پریود دچار این بحران میشم که اصلا نمیتونم کنترلش کنم و دست خودم نیست و تمام عصبانیتم رو سر همسرو خورد میکنم
سورنا من فکر کردم روانشناس هستید ولی معلوم میشه دارای فکر خوبی هستید و میتونید مشاوره بدید
دست خودتونه. به این خودباوری برسید. بهش بگید"فلانی(اسمشون رو نمی دونم) من اینطوریم نمی دونم چرا. از این هم تو عذابم. بهم کمک می کنی؟" یعنی یک درخواست. هر موقع این احساس بوجود اومد سعی کنید به جای عصبی شدن این رو به صورت درخواست بگید. همسر مهربان شما یقینا تنهاتون نمی ذاره. یقینا.