RE: نقش يك دختر در قبل از زندگي مشترك؟
مینا خانم بنده حرف شما را اصلاً نمی پذیرم؛البته در آنجا اگر یک زن شوهردار با مردی دیگر رابطه داشته باشد،شوهرش نمی تواند به او آسیبی برساند،اما اجازه رابطه با مرد دیگر از سوی دادگاه به هیچوجه ندارد و چنین چیزی صحت ندارد و نباید صرف شنیده ها را دال بر درستی یک مورد دانست،اما اگر این کار را زن بکند تعقیب قضایی ندارد و شوهرش هم نمی تواند متعرض او گردد.
نه هیچ ایرادی نداره بزارید به همه دوستان بگم شاید اونهایی که توی این سایت عضو هستند و مثل من در شروف ازدواج این کار و انجام بدن. من و شوهرم تصمیم گرفتیم مراسم عقد رو جلو خانه خدا باشه و بعد یک مجلس مختصر و جهیزیه رو قرار گذاشتیم شراکتی با کمک هم بخریم و در مخارج جشن مختصر هم به هم کمک کنیم. قرار نیست از همون اول زندگی پسر یا دختر برن زیر فشار مالی و بدهکاری. فقط کافی دخترخانمها و آقا پسرها به عمق و اصل زندگی که عشق و محبت هست توجه کنن و با شادی زندگیشون شروع کنن نه با بدهکاری که مسلما هم درگیری و اختلاف و به دنبال داره.
خوب چیکار کنم اقای گرد افرید نپذیر هرکسی یه جور اخلاقی داره دیگه ولی.......................
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
توقع خانوم ها و خواسته ی آنها با این وضع جامعه ای که ما در آن زندگی می کنیم باید هم زیاد باشد و من هم انتظاری بیش از این از آنها ندارم.
والله تا اونجایی که عقل و شعور!! حکم می کنه وقتی شرایط سخته باید توقعات بیاد پایین . تو آفریقا که ملت نسوان دنبال بنز الگانس نمی گردن. من لااقل دیگه به شما جواب نمی دم. کودکانه فکر می کنی نه کم سن وسال!!
خوش باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شادزی
نه هیچ ایرادی نداره بزارید به همه دوستان بگم شاید اونهایی که توی این سایت عضو هستند و مثل من در شروف ازدواج این کار و انجام بدن. من و شوهرم تصمیم گرفتیم مراسم عقد رو جلو خانه خدا باشه و بعد یک مجلس مختصر و جهیزیه رو قرار گذاشتیم شراکتی با کمک هم بخریم و در مخارج جشن مختصر هم به هم کمک کنیم. قرار نیست از همون اول زندگی پسر یا دختر برن زیر فشار مالی و بدهکاری. فقط کافی دخترخانمها و آقا پسرها به عمق و اصل زندگی که عشق و محبت هست توجه کنن و با شادی زندگیشون شروع کنن نه با بدهکاری که مسلما هم درگیری و اختلاف و به دنبال داره.
خیلی عالی است . ان شاء الله خوشبخت بشوید . اگر همه جوانان اینگونه فکر میکردند دیگر مشکل ازدواج حل میشد .
مشه تعداد مشاغلی که یک دختر خانوم می تونه قبل از ازدواج با آرامش و امنیت خاطر به فعالیت اجتماعی بپردازه نام ببرید ؟؟؟؟؟
البته بدون نیاز به آشنا برای ورود
با تشکر از همه دوستان
خانوم سوگند لیست می کنم:
حسابداری
مهندسی
پزشکی
مدیریت و...
در تموم اینها هم زن و مرد رو می شناسم که بدون آشنا کار می کنند. در ضمن صحبت سر دخترانی است که کار می کنند ولی در قبال زندگی مشترک آیندشون وظیفه ای رو بر دوش خود احساس نمی کنند. من بهشون می گم یه مشت مفت خور!!
sorenaجان خیلی ممنون از لطفت. من فکر می کنم شما متوجه منظور من نشدید البته شاید خودم نتوانستم منظورم را برسانم. منظور من از بالا آمدن توقع خانو ها این بود که خودمان باعث این امر هستیم. و همچنین جامعه چون زمینه را برای بالا بردن توقع آنها ایجادمی کند. دوست عزیز من با حرف های شما موافقم اما حرف من این است که نباید یک طرفه قضاوت کنیم. موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
منظور من از بالا آمدن توقع خانو ها این بود که خودمان باعث این امر هستیم.
اينو قبول دارم. اگر به جاي برطرف نمودن توقعات مزخرف بعضي از دخترها بي تفاوتي طي كنيم تا از اين غرور بيفتن خيلي بهتر مي شه.
راستی این رو هم من بگم که من در خیلی از موارد دیدم که آقایون و خانوادشون توقع خیلی بالا دارند
همین مسئله ی جهیزیه...
چرا اصلا همه وسایل اولیه ی زندگی رو خانوما باید تهیه کنند؟
شما که این همه حق به جانب هستید اینو در نظر نگرفتید