آقای ابراهیمی عزیز، مهربانی و نوع دوستی شما ستودنی است. در کنار این خلق خوب بسیار زودرنج هستید.. امیدوارم قدر خودتون رو بیشتر از پیش بدونید و به خاطر هر چیز و هر کسی رنجیده نشید..
:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای ابراهیمی عزیز، مهربانی و نوع دوستی شما ستودنی است. در کنار این خلق خوب بسیار زودرنج هستید.. امیدوارم قدر خودتون رو بیشتر از پیش بدونید و به خاطر هر چیز و هر کسی رنجیده نشید..
:72:
سلام خواهر گرامی خانم شاد
من زود رنج نیستم من به خاطر هر چیز هر کسی رنجیده نمی شوم من قدر خودم بیشتر می دونم
موفق وشا د باشید:72::72:
عملکرد محمد ابراهیمی در تالار بگوید ممنون
عملکر د شما خیلی خوب است و با همه با مهربانی برخورد می کنید من که به شخصه شما رو از صمیم قلب دوست دارم. فعالیت هاتونم جالبه و مفید.
این گل ها رو از یک دوست بپذیرید.
:72::72::72::72::72::72::72::72::72:
محمد ابراهيمي برادري است مهربان ، بادقت ، خوش فكر و مثبت انديش .
من به شخصه احترام زيادي براي ايشان و كارهاي قشنگ ايشان قائل هستم . تبريك به روزن عزيز به جهت تولد ارمان كوچولوي تالار - لوح تقديرهاي فوق العاده اي كه از طرف آقاي ابراهيمي به نمايندگي از طرف بچه هاي تالار به اعضا داده مي شود و هزاران نكته مثبت و ظريفي كه واقعا قابل تحسين است .
محمد ابراهيمي دوست :227:داريم محمد ابراهيمي دوست :227:داريم ( از طرف تمام بچه هاي تالار همدردي )
عملكرد محمد ابراهيمي در تالار خوب بوده است يا نه پيشنهادات انتقادات درباره محمد ابراهيمي بگويد
سلام:72::
اقای محمد ابراهیمی گرامی ..به درخواست خودتون دوباره وارد این تاپیک شدم....:D
دوست عزیز همه دوستان نظرتشان را خدمت شما بیان کرده اند و شما هم به واقع خوب برای رفع همه مشکلات تلاش می کنید ..با اشتی کردن با موعود گرامی نشان دادید قلب رئوفی دارید دوست من....:16:
روند خود را ادامه دهید و همین طور مهربان و ساده گو باقی بمانید..همین کافی است برادر من....
برایتان سبد سبد شادی و خوشبختی ارزومندم..:73:
موید باشید...:72:
سلام خانم دكتر شما به من لطف داريد اميدوارم در تالار مفيد واقع بشوم اميدوارم از تجربه دانش علم شماياد بگيرم و استفاده كنم
محمد ابراهیمی عزیز
دلی پاک ، بیانی بی تکلف ، قلبی مهربون ، و روحی لطیف دارد و هر وقت در تالار نیست ، جای خالیش پیداست .
سلام خانم فرشته مهربان تشكر و قدرداني مي كنم:72::72::72: