نوشته اصلی توسط
تیام2012
سلام مونا خانم، ممنون از پاسختون. بله من به بهداشت و ظاهرم توجه میکردم. روابط جنسی هم خوب بود و هم من و هم ایشون راضی بودند ( باعرض معذرت البته، از شواهد ارگاسم و...مشخص بود همه چیز نرمال و خوبه). در مورد روابط خانوادگی هم معمولی بودیم. در مورد مسائل مالی اتفاقا خانمم خیلی قانع و خوب بود. در مورد کلاس آموزشی هم با در نظر گرفتن شرایط مالی هر از گاهی به آموزش میرفتند.( کلاس آرایشگری و ورزش). خوب ما شرایط خاصی داشتیم هم به منزل و خرید خانه فکر میکردیم و هم به بچه بالاخره این موارد کمتر بود ولی بود. . مگر میشود خانمم رو در جریان مسائل مالی نزارم. اونم بعد از این همه سال.
- - - Updated - - -
سلام آقا تیام
ببینین لزومی نداره جواب واسطه رو بدین بگین خودم پاسخشونو میدم.(ولی پیگیری نکنین)
شما طبق متن هایی که پیش از این براتون ارسال کردم عمل کنین و بخاطر حرف های دیگران سست نشین و اقدامی انجام ندین.
طلاق یعنی به باد رفتن تلاش هایی که طی این سالها در زندگی مشترک و حتی ماقبل اون داشتین/ یعنی کمک کردن خانمتون در انجام افکار غلط و عمل اشتباهش/ یعنی فرصت سازی برای بقیه چون وقتی ببین یک زن مطلقه با مهریه یا بدون اون جدا شده قطعا از نظر مردان دیگر طعمه ی خوبی هست / طلاق دادن یعنی چراها و علل مبهمی که تا ابد گوشه ی ذهنتون باقی خواهد ماند و جوابی براش پبدا نمیکنین/ یعنی در اذهان دیگران مثل خانواده، دوستان و آشنایانتون مقصر قلمداد کردن خودتون در این اتفاق تلخ/ و ....
همونطور که عرض کردم بگذارین ادامه بدن و یک گوشتون در و دیگری دروازه باشه. ایشون همسرتونه و دوست ندارین طلاقش بدین تا زمان و موعدش برسه و شما از این گرداب رنج بیرون بیاین و بتونین بفکر ساماندهی خودتون و زندگیتون باشین ، اونوقت که میل شما هم سرد شد و افکارتون به ساحل آرامش رسید و دل بسته ی کسی دیگر شدین با شرایط قانونی از ایشون جدا میشین.
من متأسفم که آخر خط رو برای شما مینویسم اما ظاهرا همسر شما در راهی پا گذاشتن که برگشتش سخت هست و اگر باز برگردن بهمون آسانی دفعه ی پیش باز میرن. اینجا ما قدرتی نداریم و متأسفانه ایشان متأثر از خانوادن ، چرا که اونها میتونستن ایشونو به منزل شما بیارن و نیاوردن.
این زمان دادن و تصمیم عجولانه نگرفتن خودش آخرین فرصت هست. هم برای شما و هم برای اون
مونا جان سلام
فعلا در حال خوندن تاپیکتون هستم و مطالبش زیاد هست . کمی زمان میبره ولی فکر میکنم نوشتنی ها نوشته شده و تصمیم نهایی از آن شماست. اما یکسری راهنماییها نیاز دارین که بعد از مطالعه در تاپیکتون ذکر خواهم کرد.