RE: هم شوهر دارم هم عاشق يكى ديگه شدم
yakamuz با شما هم عقیده ام. من نمی فهمه دیگه خیانت کردن هم باید اینجا با دردو دل گفته شه. شرم کن خانوم نوشین. شرم کن!! اگر نمی تونی از اون پسر دست برداری اون شوهر بدبختتو اونقدر زجر بده که راضی به طلاق شه. چقدر خیانت کردن راحت شده. "از لحاظ عاطفی ساپورت نمی شم. برم کسی که ساپورتم می کنه رو پیدا کنم. میام اینجا هم درد دل می کنم"
درد دل می خوای کنی!!! چطوره مرده طرف یک زن می ره می شه هرزه!! خانومه می ره می شه از لحاظ عاطفی تامین نشده!!!
گور بابای این مملکتی کنند که به قول رویا توش لااقل زنه نمی تونه راحت بره خیانت کنه مرده بفهمه چه غلطی کرده و با کی ازدواج کرده. البته حق مردی که فیلم پورنو نگاه می کنه به جای اینکه از همسرش بخواد که با اون رابطه جنسی سالم داشته باشه بهتر از این نیست.
سلام
اومدم بگم من خوب فكر همو كردم و همه چى رو سبك سنگين كردم و به اين نتيجه رسيدم كه بهتره كاملا فكر اون آقا رو از سرم بيرون كنم و به جاش رو رابطه ام با همسرم كار كنم
و سعى كنم مشكلات رو از وسط بردارم
و احساس نزديكى بيشترى بين خودم و شوهرم ايجاد كنم
اين فكر آمد تو سرم كه ممكنه اين يه امتحان باشه از طرف خدا و من بايد از اين امتحان سر بلند بيام بيرون
از نظر ها تون ممنونم
برام دعا كنيد
دوستان عزیزم سلام / نوشین خانم من ازتون معذرت میخوام / من نوشتم که با هاتون درد و دل کرده باشم و نمیخواستم ضد حال بزنم ( دوستان برداشتشون از حرفام با هدفی که من داشتم متفاوته ) !
موفق میشی !
اگه نتونستی هم هیچ مشکل خاصی نیست و میتونی از همسرت جدا بشی و با فرد مورد علاقت ازدواج کنی !
من منظورم این بود تا شوهر داری به کس دیگه ای فکر نکن !
بازم ببخشید و فکر کنم وقتش رسیده دیگه این پست رو ببندیم و ادامه ندیم !
راستی یه معذرت خواهی هم از آقای دیجیتال من باید بکنم / من نمیخوام زیر آب شما رو بزنم / دیجیتال من عزیز تا مشکلت اونم در رابطه با همین مسئله حل نشده به کسی راه نشون نده !
دیجیتال من و نوشین خانم عزیز این پست رو هم بخونید / میخوام بیشتر با من آشنا شی و حرفامو به دل نگیری !
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=1719&pid=41895#pid41895
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=1719&pid=41895#pid41895
نمي خوام مقايسه اي انجام بدم
همسر من مرد خوش قياف ايه (خدارو شكر) يه روز مي گفت اگر من بازيگر بودم كشته مرد هام زياد بودن اين حرف رو من باب مزاح گفته بود اما واقعيت داره خانم جان من هم حرف دوستان رو تأييد مي كنم شما با اون آقا زندگي نكرده اي و نقاط منفي و عادتهاي نامناسبشون رو نمي دونيد
يه مثال ساده من (دلناز) عالي و منطقي اكثر افراد رو راهنمايي مي كنم راز دار خيلي ها هستم (نقاط قوت) اما يه وقتايي توي ساده ترين كار خودم مي مونم پس اين ناشي ميشه از نقاط ضعفمون اما خيالت رو راحت كنم خيلي وقتها پيش مي ياد تو از طرز نوشتن صدا تصوير و حتي لبخند فردي خوشت بياد و بعد اونقدر در خيالاتت بهش پر و بال بدي كه گويي برتر از اون رو نديده و نشنيده اي و باز به صورت خيالي علاقه اي بوجود خواهد آمد اما اونچه مسلمه اينه كه شما همسرت رو انتخاب كرده اي و به حرمت و پاس اون انتخاب سعي كن زندگي ات رو زيبا كني
اما غم نخور از اينكه مثلا عاشق اون فرد شده اي اين يه حس طبيعيه كه براي خيلي ها ممكنه پيش بياد اما نگران اين باش كه مبادا اين حس زيبا زندگي ات رو نازيبا كنه
موفق و مؤيد در پناه حق
اگه از شوهرت جدا شدی و با این اقا زندگی کردی و بعد فهمیدی اصلا تفاهم نداشتین چی؟؟؟بچسبید به زندگیتون و با شوهرتون لذت ببرید
سلام دوست من،
بهتره ما آدما خاکستری بودنمون رو فراموش نکنیم
نه سیاه هستیم
نه سفید...
چه کسی رو سراغ داریم که تا حالا حداقل فکر ناکوک نکرده باشه؟؟
منتها ممکن فرق تو نوع بیانمون باشه!
یکی در نحوه ی بخوردش نمود پیدا میکنه
یکی در نحوه ی تفریحاتش نمود پیدا میکنه
یا یکی مثل دوستمون میاد شفاف صحبت میکنه!
بهتره خودمون رو مبرای از مسائل نکنیم شاید اگه پیش بیاد و زمینش آماده باشه بتونیم صدای لرزش پاهامون رو احساس بکنیم.
ببخشید پرگویی کردم
خوشبختانه شما ظاهرا اصل مطلب رو متوجه شدین .
به نظر بنده علت علاقه ی مجازیه شما به آقای ایکس جذابیت فوق العاده ی ایشون یا احساسات مشترک خاصی نبوده ،بلکه علت اصلی یه به وجود آمدن این این ارتباط خاص و شدت گرفتنش،
کم رنگ شدن رابطه ی 4 ساله ی شما با همسرتون هست یا پیدا شدن یه مشکل و زخم دست نخورده است، که موجبات پیدا شدن این احساس مجازی یا خلاء گونه رو ایجاد کرده،
که را حل شم خودتون اشاره کردین و باید بلد باشین،سعی کنین مسئله ی پیش اومده بین همسرتو رو بیان کنید و سعی در حلش داشته باشین.
ضمن اینکه پیشنهاد میکنم یکم ابتکار عمل رو بدست بگیرین و از خلاقیتتون استفاده کنین تا دوباره دچار این تکرار کسالت آور نشین.
قدرتمند و شاد باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohajer
سلام دوست من،
بهتره ما آدما خاکستری بودنمون رو فراموش نکنیم
نه سیاه هستیم
نه سفید...
چه کسی رو سراغ داریم که تا حالا حداقل فکر ناکوک نکرده باشه؟؟
منتها ممکن فرق تو نوع بیانمون باشه!
یکی در نحوه ی بخوردش نمود پیدا میکنه
یکی در نحوه ی تفریحاتش نمود پیدا میکنه
یا یکی مثل دوستمون میاد شفاف صحبت میکنه!
بهتره خودمون رو مبرای از مسائل نکنیم شاید اگه پیش بیاد و زمینش آماده باشه بتونیم صدای لرزش پاهامون رو احساس بکنیم.
ببخشید پرگویی کردم
خوشبختانه شما ظاهرا اصل مطلب رو متوجه شدین .
به نظر بنده علت علاقه ی مجازیه شما به آقای ایکس جذابیت فوق العاده ی ایشون یا احساسات مشترک خاصی نبوده ،بلکه علت اصلی یه به وجود آمدن این این ارتباط خاص و شدت گرفتنش،
کم رنگ شدن رابطه ی 4 ساله ی شما با همسرتون هست یا پیدا شدن یه مشکل و زخم دست نخورده است، که موجبات پیدا شدن این احساس مجازی یا خلاء گونه رو ایجاد کرده،
که را حل شم خودتون اشاره کردین و باید بلد باشین،سعی کنین مسئله ی پیش اومده بین همسرتو رو بیان کنید و سعی در حلش داشته باشین.
ضمن اینکه پیشنهاد میکنم یکم ابتکار عمل رو بدست بگیرین و از خلاقیتتون استفاده کنین تا دوباره دچار این تکرار کسالت آور نشین.
قدرتمند و شاد باشید
خيلى ممنونم از نظر سنجيده و بجا تون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Yakamuz
دوستان عزیزم سلام / نوشین خانم من ازتون معذرت میخوام / من نوشتم که با هاتون درد و دل کرده باشم و نمیخواستم ضد حال بزنم ( دوستان برداشتشون از حرفام با هدفی که من داشتم متفاوته ) !
موفق میشی !
اگه نتونستی هم هیچ مشکل خاصی نیست و میتونی از همسرت جدا بشی و با فرد مورد علاقت ازدواج کنی !
من منظورم این بود تا شوهر داری به کس دیگه ای فکر نکن !
بازم ببخشید و فکر کنم وقتش رسیده دیگه این پست رو ببندیم و ادامه ندیم !
khahesh mikonam:shy:
دوست خوبم به نظر من این عشق نیست بلکه هوسی زود گذر قدر زندگی خودتو بدون چون اب رفته به جوی بر نمیگرده مواظب خودت غرورت شخصیتت همسرت و زندگیت باش دوست من