بهش بگو نظرت عوض شده. غرورت رو الان كنار بذار چون به نفعته براي شناخت اون اين بهترين فرصته. به راحتي وابسته نشو ولي كنارش باش تا بشناسيش. قسم مي خورم به نفعته بانوي گرامي
نمایش نسخه قابل چاپ
بهش بگو نظرت عوض شده. غرورت رو الان كنار بذار چون به نفعته براي شناخت اون اين بهترين فرصته. به راحتي وابسته نشو ولي كنارش باش تا بشناسيش. قسم مي خورم به نفعته بانوي گرامي
خواهش میکنم از نظر من اشکالی نداره .اون اصلا از دل من خبر نداره من اینارو دارم به شما میگم اون منو یه آدم سرسخت و منطقی میشناسه که اصلا عشق و علاقه حالیش نیست سعی کردم اینطور تصویری از من داشته باشه تا حدودی هم موفق بودم.تا حالا حتی یع چیام عاشقانم براش ندادم اگه یه بار این کارو بکنم که نمی کنم از خوشحالی خوابش نمی بره .مثه اینکه به بن بست رسیدیمو اومدیم اول آره؟
نه. ما تازه راهو شناختيم :shy:. اين يعني يه قدم به جلو. مثبت تر فكر كن . اين خيلي عاليه كه فعلا نسبت به اون احساسي رو نشون نمي دي . به اين رفتار ادامه بده. فقط حتما باهاش تماس بگير تا حدي محكم بگو واقعيتش اينه كه اون مشكلي كه برات پيش اومده بود و نمي ذاشت كار كني برطرف شده و بذار خودش حرف بزنه.
مثبت تر فكر كن. قوي تر از اون چيزي هستي كه فكرشو مي كني ( تموم اين emotion ها هم بوسه هست يا گريه!! من نمي دونم اگر شكلك چشمك نياز باشه يا چيزي مثل اون بايد چي كار كرد!!)
نمیتونم اینکارو بکنم باور کنید .متاسفم که شمارو هم از خودم مایوس کردم .خیلی گذشته میدونم اشتباه کردم .الان کسی دیگه داره کار میکنه دیگه کار از کار گذشت بازم دارم ناامید میشم .چون دو سه با پیشنها دات مختلف داد و با تشکر ازش رد کردم دیگه فکر نمیکنم غرورشو بشکنه و بازم بهم پیشنهاد کاری با اینکه از نظر درسی آی کیو بالایی دارم و همه اونو قبول دارن اما تو این موارد خیلی خنگم کاش اون موقع با شما و این محفل دوستانه آشنا بودم تازه یه چیزی گاهی میترسم نکنه اونم اینجا باشه و حرف دلمو بفهمه /شاید برای بعضیا این دوستی اصلا چیز مهمی نباشه و تو دلشون به من بخندن ولی برای من حیاتیه.
اون كار فقط بهانه ايه براي آشناييه بيشتر:D. نيازي نيست كه اون كار جور بشه. با زبون بي زبوني بهش برسون كه تو هم اين آشنايي بيشتر رو مي خواي. بهش بگو " الان موقعيت كاري كه قبلا پيشنهاد دادي چه جوريه" اون از زير زمين هم كه شده موقعيت كاري برات بوجود مياره.الان شايد فكر كني اين به غرورت ضربه مي زنه. اما دنبال چي هستي .دنبال اين يك ذره ضربه نخوردن به غرور كه نيستي.ثانيا اون اول به تو پيشنهادو داده! دنبال اين هستي كه اون رو بشناسي و يك اشتباه كه ممكنه تمام زندگيت حسرتش رو بخوري انجام ندي. اين شكستنها(اگر اسمش رو شكستن بذاريم) ي غرور مقطعيه و اثرش تا زماني كه به تحقير تبديل نشه حيلي زودگذره. اگر هم نتونه به نوعي سعي مي كنه كه روابطو نزديكتر كنه. به هوش خودت اعتماد كن. :shy:
یه قهر و برگشتن مجدد اون که منو متهم به نامهربانی میکردو خودش رو بیگناه جلوه میداد برگشت و گفت منظور بدی نداشته و من بد فکر کردم نظرت در این مورد چیه؟
زياد جدي نگير. اگر گفته منظور بدي نداشته تو هم قبول كن. يك مقدار شيطنتو از پسرا در روابط احساسي قبول كن تا وقتي حريمت رو زير سوال نبرده. با دخترها يخورده فرق مي كنيم ما. فيزيولوژي رو مي گم. بهش اجازه نده كه اصلا از اين در وارد شه ولي اين قضيه اي كه پيش اومده رو فراموش كن.
راستي تاپيك من رو هم سر مي زني. خيلي برام حياتيه. مرسي
http://hamdardi.net/showthread.php?tid=4528
هر موقع تونستي
به خدا راست میگم نمیتونم خودمم لوس نمیکنم کاملا هم حرفاتو قبول دارم .نمیشه یه راه دیگه پیداکنی به خدا شرمنده تو هم شدم خیلی دارم اذیتت میکنم میدونم ببخشی ولی واقعا نمیتونم .من پیامم به هزار زورو زحمت براش میفرستم اونم تازه اگه یه کلمه از عشقو علاقه توش باشه یا نمی فرستم یا اون کلاماتو حذف میکنم .من خودم اگه پسر بودم بعد عاشق یه دختر میشدم رک میگفتم دوست دارم با من ازدواج میکنی یا نه ؟بعدشم مطمئنم بهم جواب رد نمی داد .
آخه به همين راحتي هم كه نيست. اون مي خواد تو رو بشناسه. ببين من تصور مي كنم ايشون فرد مناسبي براي تو نيست. ولي اين تصور من با توجه به اطلاعات بسيار كميه كه به من دادي. هر چي كه مي خواي تصميم بگيري سعي كن بهش نزديكتر بشي. شايد اطلاعات واقعي تري بدست بياري. من فكر مي كنم اون تعدد روابط زيادي داشته و دستش اومده كه با يك دختر بايد چه جوري برخورد كرد كه اونو مجذوب خودت كني. اين چيز بدي نيست. ولي وقتي بده كه از روي هوس باشه.واسه همين يخورده مراقب باش اما خيلي محكم برخورد كن و بهش نزديك شو . در بهترين حالت به عنوان يك كارمند.
راستي نمي شه كه من به عنوان يك پسرتا از چهره يك دختر خوشم اومد برم بهش پيشنهاد ازدواج بدم.مي شه؟
من بايد برم بخوابم. فردا ديگه بايد استارت بزنم واسه امتحان خوندن در حين كار!!. شرمنده كه ديگه نمي تونم بيدار بمونم.ا پيغامت رو بذار من جواب مي دم حتما.شبت بخير.
اگر وقت كردي يه سري هم به پست من بزن