RE: من دگر به پايان نيانديشم، كه همين دوست داشتن زيباست
پیروز ؟ مگه شما نگفتی عشق حقیقیتو پیدا کردی؟ خدا چی رو به تو نمی ده که از یه نامرد توقع داری؟ ببینم وقتی داغونی خدا رو می بینی کنارت اومده دستاشو می بینی که تو رو داره نوازش می کنه؟ یا باید به اونی عشق بورزی که تازه لحظه داغون شدنت لحظه بهونه اون برای خداحافظی از تو هست؟ برادر عزیز من دست تو رو می بوسم و می خوام مدتی رو با خدا سر کنی. نمی دونم چه طور بگم که این لحظه ها اگر از دست بره دیگه بر نمی گرده
در رابطه با ارسال sorena_arman
با خدا باش و پادشاهی کن/ بی خدا باش و هر چه خواهی کن
سورنا جان.
من گفتم كه از هرچي عشق كه توش (خودخواهي ، منفعت طلبي، شهوت و...)باشه گريزونم.بازم مگم عشق يعني رهايي.آزادي.منظور وا دادن در درياي بيكران عشق الهيه نه عشق ديگري هرچند مي دونم گفتنش راحته واميدوارم همه مون تجربه كنيم. اگرم گاهي با بعضي دوستان كه در دوران سردر گمي در عشق هاي بي فرجام به سر مي برن همدردي مي كنم دليل بر اين نيست كه با اونها هم عقيده هستم بلكه به اين نكته اعتقاد دارم كه همه روزي به اين نتيجه مي رسيم كه عشق يعني خداي نازنين تنها رفيق تنهاييام .يعني كسي كه هميشه واسه درد دلام حاضره.كسي كه معني كلمه عشقو به معناي واقعي تعبير كرده.
بازم ميگم و درست تر ميگم تا شبه اي ايجاد نشه.
"بايد پارو نزد واداد
بايد دل رو به دريا(درياي بيكران الهي) داد
خودش مي بردت هرجا دلش خواست
به هرجا برد بدون ساحل
همون جاست"
من كه خيلي دوسش دارم... حاضرم جونمو در راه عشقش بدم.
تقديم به همه اونايي كه از اين به ظاهر عشقو عاشقي ها گريزونن.
برو اي دوست، برو اي دختر پالان محبت بر دوش!
ديده بر ديده من مفكن و نازم مفروش
كه دگر ، سيرم و سيرم به خدا
سيرم از آن عشق دو پهلوي تو ، پست!
اٌف به آن دامن پستي كه تورا پر وردست!
كم بگو جاي تو كو؟ مال تو كو؟ بنده زر،
كهنۀ ، وحشئ ، رقاصة خر.
دل من چون دل تو صحنه دلقك ها نيست
خنده ام مسخره خنده چشمك ها نيست
دل من مآمن صد شور و بسي فرياد است
آتش شعله شرين شكن فرهاد اسست.
پرودگارا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
عشق بی انتها فقط خداست ولی داد از عشق زمینی!!!
بعضی وقتا حیرونی که این هوسه یا عشقه جفتشون از یه جا شروع میشه ولی به یه جا ختم نمیشه
پس باید فرق بین عشق و هوس رو شناخت تا دلت مامن صد شور و بسی فریاد که آقا پیروز گفتن نشه
به خدا درسته اينا همشون هوسه ولي همون به اشتباه فكر مي كنيم عشقه.آف به اين به ظاهر عشقا.
ديگر تبار تيره انسان براي زيست
محتاج قصه هاي دروغين خويش نيست.
...
[/color]:104:
[color=#FF0000]بعضی وقتا حیرونی که این هوسه یا عشقه جفتشون از یه جا شروع میشه ولی به یه جا ختم نمیشه
دوتاشون از يه جا شروع ميشن ولي فرجام اولي اسارته و دومي آزادي.
يه سوال؟ كدوم يكي از شما دوستان كه ميگين عاشقين، احساس آزادي ميكنين؟ خواهش مي كنم اينو صادقانه برام بنويسين.خواهشا شعار ندين من خودم از اول عمرم شعار دادم ولي بالاخره به اين نتيجه رسيدم كه بايد واقع بين بود!...
دوري خيلي سخته . من دارم ديوونه ميشم . نميدونم بايد در راه عشق چيكار كنم ؟ كمك مي خوام .
سخته يكي رو بخواي ، اونم بدونه ولي هيچكار واست نكنه . چرا عشق مثل هفت خوان رستم ميمونه؟ دوريش سخته
رها كن.آدم مي تونه دوست داشته باشه ، اما رها كنه.باور كن اگه بتوني رها كني اون وقته كه خودتم رها ميشي وبه چيزي با ارزش تر از اين عشقاي بي ارزش مي رسي.باور كن.