چند روز سکوت کن ماندگار جان خودش بر می گرده تو زنشی نمی تونه ازت بگذره خانومی
نمایش نسخه قابل چاپ
چند روز سکوت کن ماندگار جان خودش بر می گرده تو زنشی نمی تونه ازت بگذره خانومی
مشکل اینجاست که مادر شوهر تو زندگیتو ازت نمی گیره. خودت با فکری همه چیز رو خراب کردی و داری می کنی عزیزم.
اولین مقصر خودتی و آخری هم خودتی .
حرفهایی که شما رو تحریک به مبارزه می کنه رو جدی نگیرید. زندگی شما بازی زیبی شماست.سیاست داشته باشید. شما برنده اید
من با نازنین کاملا موافقم
ماندگار جان
همین که خودتو واسشون گرفتی خیلی خوبه امیدوارم ترس از دست دادن شوهرتو نداشته باشی که اون موقع هست که کارهایی که نباید انجام بدی میدی
توکل به خدا داشته باش .و محکم باش
نازنين جان و sorena عزيز
من الان اصلا حاله مساعدي واسه سركوفت شنيدن ندارم قربونتون برم ، الان دارم سركوفتهاييه پدر و مادرو خواهرو برادرم و خاله ها و دائي ها و عمه و عموهايي كه حال اون شب منو ديدن و تحمل ميكنم ، هنوز تلفنهايي كه به خونمون زنگ مي خورن و حكايت از دلسوزي هاي ( با كنايه ) دارن و دارم تحمل مي كنم . كه اخي حيف شدي ، چقدر خواستگاراي خوب داشتي و پس زدي ، ............. :305:
ديگه اينجا نيومدم بهم بگيد حقته ، بخور حقته ، تو لياقتت همينه ، بايد بدتر از اين سرت ميومد
يه كوچولو خودتونو بذاريد جايه من ، همه در و ديوار سرزنشت كنن ، چيكار مي كرديد ؛ ؟؟؟؟///
دلتون مي خواد حرف دلتونو بگيد و سبك شيد . البته بعضي از دوستان هميشه به من نظر لطف داشتن ، از همتون ممنونم ...
نازنين جان من خودم ميدونم كه از همون اول تو انتخابم اشتباه كردم ، و الان هر چي سرم مياد مسبب اولي و آخريش خودمم ، اما به خدا منم آدمم :47:
ماندگار جان شما سرکوفت نشنیدید از ما!
من به شما عرض کردم سیاست داشته باشید. همسرتون رو با کلام جذب خودتون کنید.ببینید به هر حال انتخابی بوده که شده. شما نمی تونید همسرتون رو از خونوادش به این صورت جدا کنید."مردها به مادرشون وابسته هستند". هر تلاشی در این جهت زندگیتون رو به سمت سقوط می بره. پس واقع بین باشید. اگر قصد ترمیم زندگیتون رو دارید مهربونترین برای همسرتون باشید. هیچ مردی در برابر مهربانی یک نفر مقاومت نمی تواند کند.اون به مرور شما رو مهربونتر می بینه و دوست داره سمت شما بیاد.
ماندگار عزیز بذارید اینطوری باهاتون صحبت کنم. بالفرض شما در نظر بگیرید من بگم" آره که شما آدمید. پرروش کردی. تحویلش نگیر تا خودش بیاد و..." شما قصد شنیدن این حرف رو هم داشته باشید اگر اجرا کنید زندگیتون رو به سمت جدایی سوق می دین. کدوم از حرفهای من بوی دلسوزی یا تمسخر می داد! من دارم می گم شمایی که مهندسی چرا اینقدر احساساتی برخورد می کنی. منطق زندگی شما باید بهتون کمک کنه قوی تر برخورد کنید. تواناییشو دارید.من خودم مهندسی خوندم و می دونم دخترهای مهندسی قوه تحلیل بالایی دارند.
محکم تر باشید.
sorena جان ، تاييد حرفهاي ديگرون همون نظر خود شماست
به هر حال من الان تو شرايط بسيار تا بسيار سختي هستم ، همسرم منو رها كرده و رفته ؛ مادرشون هزار بد و بيراه و دروغ و افترا بهم بستن ؛ خونواده مم دائم ميگن خودت انتخابش كردي ، حالا هم تحمل كن ؛ هيچ كس باهام همدردي نمي كنه ،اينجا رو انتخاب كردم كه بهم راه و نشون بدن ، اينكه تحويلش نگيرم ، و محلش نذارم و باهاش تماس نداشته باشم ، جملاتييه كه به كرار دوستاي عزيز گفتن و منم دقيقا دارم همين كارو مي كنم ، چرا كه تحقير شدم ، حالا مي خوام بدونم اين سياستي كه شما ازش ياد مي كنيد ، ياد منم بديد ، من شايد اصلا نمي دونم سياست داشتن يعني چي ؟ آخه تو موقعيت من چه جور بايد سياست داشته باشم ؟
خواهش مي كنم اگه ممكنه در مورد اين سياسته يه كم بيشتر برام توضيح بديد
آخه وقتی راه نشون می دیم که حرف گوش نمی دی دختر.
برای بار 1000 ام می گم الان جواب تلفن های همسرتو نده. اون بالاخره برای آشتی می یاد. یک ماه هم که طول می کشه می یاد ( که اگه نیومد به حماقت خودش و خانوادش بیشتر پی ببر و راهتو جدا کن ) وقتی اومد خیلی جدی باهاش حرف بزن. حد و مرزتو مشخص کن. ازش تعهد بگیر.
الان هیچ کاری نکن و فقط به اشتباهاتت فکر کن و ازشون درس بگیر که دیگه انجام ندی. اومدی اینجا توقع داری همه باهات همدردی کنن و برات اشک بریزن عزیزم ؟؟؟؟
چرا انقدر احساساتی برخورد می کنی ؟؟؟؟ عاقلانه برخورد کن. من اون دفعه هم گفتم الانم می گم . همسرت خیلی نقاط منفی داره. بشین اینها رو ریشه یابی کن اگه قابله حله سعی کن کمکش کنی ولی اگه نیست اونوقت بنشین برای زندگیت یک تصمیم درست بگیر خانمم. واکنش افراد نااگاه به تحقیر شدن نیست .
انقدر هم نگو منو ترک کرد رفت . یک جوری می گی انگار 5 تا بچه گشنه موندن رو دستت نمی دونی باهاشون چیکار کنی !!!!!!!!!!!!
اعتماد به نفست کو پس خانم مهندس موفق ؟؟؟
ماندگار جان از دست خانوادت ناراحت نشو عزیزم تو این شرایط همیشه خانواده ها همین طور رفتار می کنن چون دلشون می سوزه
یه کم اول سعی کن خودتو آروم کنی تا بتونی فکر کنی بعدشم عزیزم غصه نخور همسرت برمی گرده مطمئن باش که برمی گرده همین الانشم مطمئن باش پشیمون شده فقط غرور داره
تو باید صبر کنی تا بیاد دنبالت بلاخره تو همسرشی نمی تونه منکرت بشه خانومی