نوشته اصلی توسط
2JZ-Engine
درود وقتتون بخیر.
دیدم دوست گرامی گفتی باید پارتی داشته باشی . چی بگم دوست گرامی بنده تا الان باید 5 بار کارمند می شدم اونم که تا الان رسمی شده بودم . من نفرین نکردم سپردم به دست خدا گفتم خدایا من که نمی تونم حقم از این مسئولین بی کفایت و نالایق بگیرم چون " پارتی " ندارم. بنده بهترین ارگان های دولتی قبول شدم و برای مصاحبه و ... رفتم همه رو سر بلند و پیروز بودم.
ولی حیف حیف حیف ، نداشتن پارتی این شغل ها از بنده گرفت افراد پارتی اون اشخاصی بودند برای گرفتند جایگاه من که نمی تونستم کاری کنم چی بگم دلم پره خیلی زحمت کشیدم تلاش کردم درس خوندم برای امتحانات بدلیل نداشتن پارتی ، با این که من قبول شده بودم تو همه چیز ردم کردن به بهانه ها واحی و پوچ . هر جا که بگی رفتم فایده ای نداشت کسی هم نمی تونست کاری برام کنه چون پارتهای اون قسمت هایی من قبول شده بودم خیلی خیلی قوی بودن.
قلبم شکست از این بی عدالتی در کشور اسلامی که اسم خودشون گذاشتن مسلمان این ها از وهابی ها هم بدترن که حق الناس ناحق میکنند. من سپردم به خدا . جوابشون برده .
مدتی بیکار بودم انقدر فشار روحی و روانی بروی بنده بودش که با هزار زحمت و تلاش فشار التماس تونستم کار برای تدرس در دبیرستان و دانشگاه پیدا کنم و الان در کنارش کارهای تخصصی در زمینه کامپیوتر انجام میدم که بشه یک درامدی هر چند کوتاه داشته باشم.
دوست گرامی به فکر کار دولتی نباش اگر اگر اگر اشنا قدرتمند و پارتی بزرگ نداری ، بنده خسته شدم خیلی جاها رفتم که بتونم حقم بگیرم ولی ولی متاسفانه اون افراد دیگه مسلمان نیستند من با کافران و وهابی تو سازمان ها مواجه بودم. گفتم مسلمان واقعی امثال من هستند نه شما .
برو تخصص افزایش بده و قدرت در زمینه علمی که دوست داری ببر بالا منت کسی رو نکش مثل مرد کار کن ، و برای خودت یک متخصص بشی و درامدی داشته باشی. من نظرم این هستش که تا زمانی که شغل مناسب با درامد خوبی نداشتی اصلا دنبال درس نرو حیف حیف وقت بزاری برای درس که هیچی به آدم اضافه نمی کنه جزء وقت تلف کردن.
بنده دوستی دارم دانشجوی دکترا ، دانشگاه مالک اشتر براش سبزی خورد نمی کنند یا از دانشگاه شریف دیگه مثل گذشته نیستش باید خودتون تخصص داشته باشین بتونید برای خودتون ایجاد شغل کنید.
رفتم وام بگیرم خدا نگذره چنان بهره ای میخوام یا باز پرداخت که نمی تونستم شغلی ایجاد کنم با ایجاد این شغل می تونستم چهار یا حداقل 6 نفر مشغول به کار کنم التماس کردم به مدیران بانکها ، طرح دادم رفتم پیشه نماینده مجلس شهرمون ، چون اشنا و پارتی نداشتم کسی سفارشم کنه . موافقت نکردن .
بعد یک سری از خانم ها میان از سوی پشتتون گرمه اینجا حرف میزنن بله حرف زدن راحته هیچ وقت جای دیگران نیستید ببینید چه عذابی می کشن