سلام عزیزان
امشب دهمین شب هست .... لطفا برای حاجت من دعا کنید دوستان مهربان :43:
ان شاء الله خدا در تمامی لحظات زندگی یار و یاورتون باشه :203:
:72::72::72::72::72::72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام عزیزان
امشب دهمین شب هست .... لطفا برای حاجت من دعا کنید دوستان مهربان :43:
ان شاء الله خدا در تمامی لحظات زندگی یار و یاورتون باشه :203:
:72::72::72::72::72::72::72:
سلام دوستان همدردی
خوبین؟
ان شاءالله نماز و روزه هاتون قبول باشه :72:
امشب یازدهمین شب هست ،،،، دوستان خوبم برای حاجتم دعا کنید :)
دیگه فردا روز آخره و این تاپیک تموم میشه:47:
چه دوستانی که در این تاپیک التماس دعا داشتن و چه دوستان تاپیک دعای خیر برای نفر بعد،،،
امیدوارم حاجت دلتون به بهترین شکل ممکن براتون به اجابت برسه و خیر و برکت براتون داشته باشه.
خداوندا...
به درگاهت حاجتى آوردهام كه قدرت دستيابى به آن را ندارم و رشته چاره جوئى ام در مقابل آن گسسته و نفس من در نظرم چنين آراسته كه آن نياز را به كسى اظهار كنم كه او خود نيازهايش را به درگاه تو مى آورد و درخواستهاش از تو بى نياز نيست و اين لغزشى است از لغزشهاى اشتباهكاران و درافتادنى است از درافتادنهاى گناهكاران(صحیفه ی سجادیه)
.....................
7 عزیزم سلام، مممنون... انشالله تو هم حال دلت خوب باشه.
من نفسم از جای گرم بلند نمیشه.. هر انسانی به اندازه ی زندگی خودش رنج میکشه حتی اونی که ظاهرا مشکلی نداره.
میدونم یه آرزو یا حاجت چقدر برای یه آدم مهمه، خودم بارها آرزو داشتم، میدونم فقدان یک خواسته چقدر سخته... انشالله به یاری خدای سبحان به خواسته ی خودت برسی، اما اگر زمانی دیدی رضای الهی بر چیز دیگست قلبت رو از اندوه دنیا تسلیت بده و در مسیری جدید قدم بگذار...:72::72:
من دوست داشتم بدونم مشکلت چیه، شاید میشد راه حلی براش پیدا کنیم. اما احساس کردم شاید دوست نداشته باشی عمومیش کنی و این حق شخصی تو هست.
اما؛
خداوند نسبت به بندگانش عطوفت داره و میفرماید آیا برای بنده ام کافی نیستم؟!
توکل به خودش کن. انشالله یک راهی باز میشه شک نکن.
با حرم امام رضا ع تماسی بگیر و دعا کن. ما رو حتما دعا کن / ۰۵۱۳۲۰۰۳۳۳۴/
دوستان خوبم دعا کنین و نسبت به دعا بی تفاوت نباشین که ناامیدی و اندوه به دنیای شما غالب خواهد شد.
.
دوستان برام دعا کنید خیلی نیاز دارم
:72:
سلام یار مهربان عزیز ،،،، واقعا این نام ( یار مهربان) برازنده ی شماست:43:
موجب افتخارمونه که در تالار شما رو داریم،،،، ممنون که هستید و با صحبت های خوبتون موجب دلگرمی ما هستید:72:
من کتاب صحیفه سجادیه را دارم ولی تاکنون نخوندم،،،، خیلی مناجات امام زین العابدین (ع) با خداوند زیبا بود:72:
میدونید با ارزش ترین چیزی که برای من وجود داره این هست که از ته دل برایم دعا کردین ،،، خیلی خوشحالم چون پیامبر فرمودند با آن زبانی باید دعا کنید که گناه نکرده باشد و به خاطر همین دعا در حق دیگری ان شاءالله به خواست خداوند مستجاب میشه.
خانم یار مهربان من هم خیلی دلم میخواد که بتونم یه سنگ صبوری داشته باشم تا با اون حرف دلم رو بزنم و با خدا و آدم های مطمئنی که اطرافم بودند صحبت هایم رو کرده ام و آنها هم مرا راهنمایی کرده اند و راهنمایی شون واقعا درست بوده و منطقی،،،، ولی میدونید چیه؟ این حاجت من تنها و تنها و تنها با اراده و لطف خداوند امکان استجابتش هست و هیچ شخصی نمیتونه کمکم کنه،،،، ( بغضم گرفت ) .... برای همین دیگه از توضیحش خسته شدم چون گره ی کار تنها بدست خود خدا باز میشه و بس،،، بقیه خیلی ساده از کنارش رد میشن و احساس میکنم منو درک نمیکنن و با صحبت هاشون به شدت منو نا امید میکنن چون حرف حق میزنن و میگن که حرف حق تلخه... من دارم میچشم .
گاهی در لفظ میگم خدا هر چی صلاح دونست رو قبول میکنم چون اون عالم و خبیر هست ولی وقتی یه لحظه به انجام نشدن خواسته ام فکر میکنم به شدت تو خودم میرم و حالم گرفته میشه یه جوری که اصلا نمیتونم فکر نشدنش رو بکنم ولی میدونم خدا اینقدر قدرت داره که بتونه منو نسبت به حاجتم بی اهمیت و بی تفاوت کنه ولی من همیشه ازش خواستم تا نسبت به حاجتم بی تفاوت نشدم بهش برسم چون گذر زمان خودش همه چیزو کمرنگ میکنه پیش چشمت وممکنه دیگه بی خیالش بشی اون چیزی رو که خیلی براش انگیزه و شوق داشتی.
خیلی برام جالب بود که شماره حرم امام رضا (ع ) رو برام گذاشتین
یار مهربان عزیز من مدت هاپیش بار ها زنگ میزدم به حرم و با تضرع و گریه حاجتم رو از امام رضا (ع) میخواستم ،،،، قسمشون می دادم به فرزندشون امام جواد ( ع) و خواهش میکردم که واسطه بشن برام پیش خدا تا حتم مستجاب بشه ولی تا حالا نتیجه ای ندیدم البته یکی دوسال هست و نمیدونم شاید من دارم عجله میکنم ولی زمان زیادی دیگه ندارم و ممکنه همه چیز تموم بشه.
تو ماه رمضون دو تا نذر کردم که ان شاءالله بتونم به خوبی اونها رو به جا بیارم تا خدا عنایتی کنن و در لحظاتی که دیگه انگیزمو دارم از دست میدم و نا امید میشم فرجی بشه و حاجتم به بهترین شکل ممکن برام به اجابت برسه.
ممنونم دوست عزیزم ، یار مهربان، محتاج دعاتون هستم ، اگر بعد از نماز هاتون منو به خاطر داشتین برای حاجت دلم دعا کنین که به بهترین شکل ممکن برام به اجابت برسه و من به آرامش برسم.
ان شاءالله خدا بسیار بیشتر از اونی که دعا میکنین برای من خدا عوض خیرش رو بهتون بده و گره از کارتون باز کنه و زندگیتون سرشار از لحظات خوب باشه:203:
تو اولین پست این تاپیک گفتید تا 12 شب هر کی بیاد اینجا و پست بزاره هر شب براش دعا میکنیم... امشب هم خدا رو شکر یازدهمین شب بود .... خودمم برا خودم دعا کردم :)
و فردا 12 روز هست.. ان شاءالله هم دعای خیر شما دوستان و هم دعای خودمم در حق خودم به اجابت بسه و طعم شیرین حاجتروایی رو احساس کنم .
البته در صورتی میخوام حاجتم مستجاب بشه که بد نباشه برام ولی در هر صورت دوستش دارم :43:
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
چشم،،، من حتما براتون دعا میکنم ان شاءالله خدا گره از کارتون باز کنه و شاد بشین :203:
سلام دوستان وقتتون بخیر :72:
امروز دوازدهمین روز این تاپیک هست و آمدم تا در آخرین روز از شما دوستان مهربان درخواست دعا کنم برای حاجتم :43:
نمیدونم عقلمه یا قلبمه،،، خیلی بهم میگه که حاجتم برآورده نمیشه ولی من فعلا آرامش خودم رو حفظ کردم و مدتی اینقدر به خودم گیر نمیدم و فکر و خیال نمیکنم تا ببینم چی میشه آخرش :203:
امیدوارم خدا بهترین و زیباترین لحظات زندگی رو بهتون عطا کنه:72:
در پناه خدا
"7" عزیز ...
کتاب چهار اثر اسکاول شین را گوش کن. آنلاین می تونی دانلود کنی.
خودم چند بار گوش کردم و خییییییلی کم تونستم دست از استدلال بکشم و یه کم رها کنم ...
توکل کردن و سپردن امور به خدا را به نوعی توضیح می ده
این که چطور افکار و حرفهای ما روی ضمیر نیمه هشیارمون تاثیر می ذاره و ما رو به سمت اون افکار می کشونه ...
--------------------
من قواعد دعاهای دسته جمعی را خوب نمی فهمم.
برای همین نتونستم تو این تاپیک شرکت کنم.
نفهمیدم دوازده روز باید چیکار کنیم.
برای همه ی بچه های این تاپیک دعا می کنم به بهترین نحو به خواسته شون برسن یا اگر نرسیدن بتونن حکمتش را به زودی درک کنن و به آرامش برسن. تا اون روز هم خدا صبر بهشون بده :203:
سلام شیدا جان :72:
خیلی ممنونم از اینکه این کتاب رو بهم معرفی کردین،،،، به نظرم اسمش رو شنیدم ولی هنوز مطالعه نکردم،،، ان شاءالله دانلود میکنم و میخونم .
بله موضوع توکل خیلی مهمه من گاهی توکل میکنم ولی هنوز نگرانم و این خوب نیست و خودم میدونم ...امیدوارم با خوندن این کتاب بتونم کمکی به خودم بکنم....
سپاسگزارم :72:
شیدا جان این تاپیک زده شد که به مدت 12 روز هر کس هر روز بیاد و در خواست دعا کنه دوستان همدردی برای حاجت اون نفر هر بار 14 مرتبه ذکر امن یجیب+14 مرتبه صلوات رو میگن....
برای همین من هم هر روز می اومدم و درخواست دعا میکردم چون دعا در حق دیگری به لطف خدا مستجاب میشه.
خیلی ممنونم شیدای عزیزم از دعای بسیار خوبتون ،،،، ان شاءالله در حق دوستان همدردی و من مستجاب بشه :203:
- - - Updated - - -
سخن آقای باغبان
سلام
اون که فقط از خداوند کمک بخوایم و نه بنده هاش ،،،،نشانه ی ایمان بالاست ،،،،
طلبکار بودن یعنی : اصرار پیش از حد ،،،،بدون پذیرش حکمت خدا !!
پذیرش حکمت خدا هم میتونه یکی از بهترین نشانه ها ی ایمان باشه .
از طرفی خانم 7 ،،،به حاجت خودتون ایمان واقعی داشته باشید !
نباید بین عقل و قلب ،،،،کدورتی باشه :)
عجب جمله ای گفتم :)
انسان یه جبر نسبی داره ،،،مثلا چهره خودش - پدر و مادرش - کشورش ،،،،
مثلا کسی نمی تونه بگه من نه بهشت می رم نه جهنم :)
ولی در عام جامعه ،،،،جبری در کار نیست و انسان با اختیار این کار را انجام میدهد ،،،
خدا میدونه 10 سال بعد باغبان چه تصمیمی میگیره !،،،،،ولی میذاره خودم بگیرم .
چون منو خودش خلق کرده ،،روحیات - توان - باور و همه و همه چیز منو می دونه
خیلی ها تفسیر اشتباه در جبر می کنند و گمراه میشند .( البته منظورم شما نیستید )
مطالب بالا را یادگاری از من داشته باشید :)
قصدم کمک بود .
موفق باشید.