سورنا - آرمان عزيز دوست جديدمون منظوري نداشت... چه زن و چه مرد بايد در كنار هم انسانگونه زندگي كنيم...
از شما آقايون مهربون و خوب متشكرم.... :104:
تو رو خدا دعوا نكنين... :73::73::73::203:
نمایش نسخه قابل چاپ
سورنا - آرمان عزيز دوست جديدمون منظوري نداشت... چه زن و چه مرد بايد در كنار هم انسانگونه زندگي كنيم...
از شما آقايون مهربون و خوب متشكرم.... :104:
تو رو خدا دعوا نكنين... :73::73::73::203:
سورنا آرمان / من پسرم ولی خیلی وقتا ( دقت کن - خیلی وقتا - نه همیشه ) از پسر بودنم خجالت میکشم !
من فکر کردم اجازه دارم نظر شخصیشو بگم / بازم ازت معذرت میخوام / صد بار معذرت میخوام / حرفمو به دل نگیر !
ولی من رو حرفم هستم / تو جامعه ما از زیبایی و خوش برخوردی و . . . زن جماعت دارن سوء استفاده میکنن و همه اینو خوب میدونیم !
یکم بیشتر فکر کن / یه راهی هم هست / از دخترای سایت بپرس ببین کدومشون از وضعیتشون تو جامعه از لحاظ موضوع همین پست ( نگاه مردا به دختر و زن جماعت تو محل کار و خیابون و دانشگاه و . . . ) راضی هستن !
از پدرا و پسرا اسم بازیگر زن بپرس تا بدونی جریان چیه / برو نحوه انتخاب منشی شرکت ها و فروشنده ها و هزار جای دیگه رو ببین !
نمیدونم کجای ایرانی یا کجای دنیا هستی / من ایرانم و از وضعیت زن ها در ایرن مینوسم !
چند تا سوال !
چرا شب ها زن جماعت نمیتونن تو جامعه باشن و شب نشده از جامعه فرار میکنن چه برسه به اینکه شب هم بشه ؟
چرا هر کی هروقت دلش خواست میتونه بیوفته دنبال زن و دختر و با آبروشون بازی کنه !
آبروی آدم بره بهتر از اینه آبروی مردمو ببره ! ( من خیلی وقتا از پسر بودنم خجالت میکشم )
چرا چرا چرا ؟ خوب یه جوابی بده ما هم یاد بگیریم و یکم نسبت به این وضع جامعه خوش بین تر بشیم !
همین امروز عصر / چی بگم / بی خیال !
یه بار از خونتون بیای بیرون و بری تو جامعه مشکلت با من حل میشه !
و بهونه به اهلش بدی رو خوب اومدی / همینم کم بود که راجبم همچین فکری بکنن / ممنونم ازت / حتما حق با تو هست !
مطلب طاعت و پیمان و صلاح از من مست / که به پیمانه کشی شهره شدم روز الست !
حرفتو به دل نمیگیرم / تو هم داری مثل بقیه اصول دموکراسی رو ( البته به سبک ایرانی ) رعایت میکنی !
روز آخری خوب بهم ضد حال زدی / من میرم ولی با تازه واردا یکم مهربون باش / تازه وارد هستن و مثل شما تجربه ندارن که بتونن همیشه خوب باشن !
من امروز آخرین روزی بود که میتونستم تو تالار با دوستان عزیزم باشم / بازم از همگی معذرت میخوام / نمیگم خداحافظ / بای
حالا میخوام به زبون خودت جوابتو بدم !
سورنا آرمان / چرا بهت بر میخوره / من منظورم تو نبودی / راست گفتن حرفو صاحبش میگیره !
پسرم نمیدونم کلاس چندی و چند سالته / فقط اینو بگم که وقتی تو داشتی عکس دختر همسایتونو میبوسیدی ما داشتیم زندگی میکردیم !
نباید جوابتو میدادم !
دوست خوبم حق با شماست. چرا دلخور می شی ؟؟؟ سورنای عزیز منظوری نداشت. کمی تند رفت ولی من مطمئنم منظوری نداشت.
چرا از تالار بری برادر خوبم؟؟؟ اینجا به مردهایی با فهم شما احتیاج بیاری هست.
حرف هاتون واقعیت جامعه است ولی نمی شه همه رو با هم جمع بست. همون طور که مرد بد وجود داره زن بد هم وجود داره. شما که انقدر مرد پاکی هستین سعی کنید روز به روز انقدر بهتر بشین که به مرد بودنتون هم خودتون و هم دیگران افتخار کنند.
برادر خوبم اگه کسی بی احترامی می کنه شما نکن. ما اینجا همه با هم دوستیم. آرام باشین :72:
نازنین خانم / من جمع نمیبندم / من نظر شخصی خودمو گفتم !
شما خودتون دخترید و بهتر میدونید چی میگم !
یه لطفی هم در حق من بکنید ممنون میشم / یه پست نظر سنجی ایجاد کنید و بزاریم همه نظرشونو راجب این موضوع بدن !
چون این موضوع چیزی هست که همه صبح تا شب باهاش مواجه هستیم !
حله yakamuz! شما راست مي گي! من كثافت! فعلا يك دختر پاك بايد بتونه با يك كثافت مثل من زندگي كنه. لحن صحبت شما از هوش سرشار و دانشي وصف ناپذير خبر مي ده به خصوص اون متن" وقتي شما داشتي تو خونه عكس دختر همسايه رو مي بوسيدي ..." به هر حال دوست عزيز آتيشتو نگه دار. اينجا نيازت دارند!!
از يه طرف ديگه:
ولي خوب بهم بگي چه بي احترامي به شما شد ممنون مي شم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین غ
سلام
من معذرت میخوام / این پست رو کلا بهم ریختم !
گفتی شورشو در نیار / بهانه به اهلش میدی !
من که نفهمیدم منظورت چیه !
من از این سایت خیلی وقته استفاده می کنم / دیدم منم میتونم نظرمو برا بقه بنویسم و اینجوری منم اشکالاتی که تو طرز فکرم و زندگیم وجود داره رو رفع کنم / من بازم از این سایت استفاده میکنم ولی دیگه نظری ندارم که بنویسم !
بقول شما همینقدر از هوش سرشار و دانشي وصف ناپذيرمو . . . نوشتم براتون بسه !
راجب جمله ای که نوشتم هم معذرت میخوام / نازنین که نوشت یکم آروم تر باش خودم خوب فهمیدم کار خوبی نکردم / اومدم پاکش کنم یا ویرایشش کنم که کار از کار گذشته بود 20 دقیقه ویرایش تموم شده بود !
لال میشم / مثل همیشه !
ولی ازت خواهش دارم / ازم دلگیر نشو / من بازم معذرت میخوام / خواستم از این اتاق تاریک با پرده های همیشه کشیده بیرون بیام ولی بازم نتونستم !
هر کی به من میرسه میگه چرا خودتو زندانی کردی ؟
من بلد نیستم یه زندگی جمعی داشته باشم و تنها که هستم احساس آرامش میکنم !
یادمه همیشه دور ورم شلوغ بود ولی نتونستم بعضی کارا و رفتارای اطرافیانم رو تحمل کنم و تنها شدم !
نمیتونم جریان زندگی رو به این شکلی که هست تحمل کنم !
مطمئنم میدونی چی میگم !
بازم از همگی ممنونم / فقط شیرین جون تو هم منو ببخش که این پست رو خراب کردم / دوستون دارم / مواظب خودتون باشید !
من لااقل از همچين حرفهايي ناراحت نمي شم. نظرت رو بده. هنوز مي تونم به عنوان يك مرد هرزه و كثيف!!! سرمو بالا بگيرم و بدونم اگر نخوام ازدواج كنم يك دختر پاك هم در يك گوشه اين كشور نمي تونه ازدواج كنه.
دوست عزيز بين مردها و زنها در نوع نگاه كردنشون تفاوت وجود داره. اثبات شده است كه در سلولهاي بينايي مردان هم سلول هاي جنسي وجود داره. حالا اينو شما نشونه هرزگيشون بدون. از نظر فيزيولوژيك هم مردها عشق رو براي رسيدن به ميل جنسي بيشتر طلب مي كنند. لطف كن يه جستجو بكن قبل اينكه از مرد بودنت ناراضي بشي . خوب اشتباهات خدا رو ببخش!!
در هر حال اينقدر بچگونه ديدگاهها داره بيان مي شه كه...
خوش باشي
منظور من رو از اين مي فهمي كه خودت گفتي! نظر سنجي كن! مسلمه يكي مثل تو به عنوان يك مرد از روي احساسات بياد همچين حرفهايي رو بزنه يك دختر خانوم هم با اعتماد كامل اين رو تاييد مي كنه. خانومهاي گرامي اگر فكر مي كنيد مردها هرزه هستند و كثيف خوب باهاشون ازدواج نكنيد!