نوشته اصلی توسط
yarmehrban
دختر معمولی، معمولی و ساده فکر میکنه ، آرزو داره ولی برای آرزوهاش حاضر نیست مرد زندگیشو پس بزنه یا ازش چیزی بخواد که بیشتر از حد توان و تلاشش هست. چون نون رو با زحمت براش خونه آوردن ، قدر مال رو میدونه و به راحتی از دست نمیده.
////////////////////////////////////
دختر معمولی وقتی پسری با شرایط خوب یا متوسط براش بره خدارو شکر میکنه و خوشحال میشه ، ولی دختری که تو شرایط خوب باشه میگه بذار ببینم نفر بعدی چطوره..، یعنی به خصوصیات خوب افراد نگاه نمیکنه و میره سر چیزایی که ارزش پایینی دارن.خب آقای فلانی خونه نداره، اما پسر آقای .... هم خونه داره هم ماشین. آها یادم باشه بگم که من عروسیم باید تک باشه، هر چی نباشه شأن پدر ، مادرمو باید حفظ کنم ... هم فیلمبرداری حرفه ای باشه و هم غذامون چند رقم باشه ... وای خدا کدوم تشریفات بریم که آبروداری کنن.... در حالی که دوماد باید هزینه های گزافی بده.
//////////////////////////////////////
هر کسی معیارهایی داره اینطور نیست که هر کی از در بیاد یک دختر معمولی بره دستشو بگیره و بشینه کنارش.
///////////////////////////////////////
موارد زیادی داشتیم با چنین دخترانی ازدواج کردن و خوشبخت شدن و اما این دختران به همین دلیل این دست از خواستگاران رو داشتن و براشون چیز جدیدی نیست.
/////////////////////////////////////////
اتفاقا از بهترین و محجوب ترین ها هستن و مردم دنبال چنین کیس هایی میرن، هیچکسی (حاشیه)، حنجال و زحمت رو دوست نداره!
/////////////////////////////////////////
بنده نتنها دختران رو زیر سؤال نبردم بلکه بهشون بها دادم ، یعنی اینکه گفتم دخترانی هستن که با ثروت و مقام بچشم نمیان ولی از دختران ثروتمند و تحصیلکرده و با مقام هم بهترن. . وقتی یک پسر شرایطش خوبه چرا یک دختر که خیلی تو چشم نیست رو نره و باهاش ازدواج نکنه! ؟ اینها گناهی ندارن فقط مثل بقیه در صفحات اجتماعی عکس خونه و ماشین و تفریخشونو نمیگذارن، اینها عیبی ندارن فقط پدرشون کارمند ساده اداره هست... ولی ممکنه خانوادهایی بمراتب بهتر و با اصالت تر داشته باشن.