ممنون از اين همه كمك خوبه نوشتم حالم خيلي بده.
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از اين همه كمك خوبه نوشتم حالم خيلي بده.
سلام به عنوان خواهر کوچکتر نصیحتت می کنم
اینجا اسمت روگذاشتی تراوت حالا واقعی یا غیرواقعی.....زندگی هم احتیاج به طراوت دارد بارفتارهای ناآگاهانت زندگیت را با طراوت بودن به پژمردگی می کشی آخه چرا؟
ازروی صحبتهایی که شده بردداشت کردم که خودت داری خودت را ازچاله می اندازی توی چاه ...ازآدم عاقل وبالغی چنین کاری بعیده عزیزم
شما به طرزفجیعی ازکاه کوه سخته ایی...این حساسیتهایی که نشان میدی کنترل هایی که می کنی محدود کردن های که برای همسرت ایجاب کردی فکر نمی کنی کار دستت بده؟؟؟؟؟
حرمت های زن وشوهری را ازبین می بری درصحبتات(گم شو...بی غیرت و...) زوج ها خوشبختیشون توی نگه داشتن حرمت ها ومرزهاییی که بینشون هست وجوده داره...اگر دنیا حق هم که با شما باشه نباید ازاین الفاظ استفاده می کردی به دودلیل یک به خاطر اینکه داری بارمنفی هستند ودرروانشانسی بسیار گفته شده که اززدن برچسب های منفی خودداری شود می دونی چرا؟؟؟چون وقتی اون را بی غیرت خطاب می کنی طرف اگر اینطوری هم نباشه میشه پیش خودش می گه اونکه بهم می گه بی غیرت چه نیازی هست که دیگه از خودم غیرتی نشان بدم...(یعنی اینکه با این جملات دستش را برای هر کارخلافی باز می گزاری) ودوم اینکه آدم باهمسرش اینطوری رفتار نمیکنه فحش دادن حرمت شکستن تحقیر کردن خرد کردن شخصیت طرف و......یک همراه یک همسر نمونه یک همسر با وفا یک همسر مهربان با شریک زندگیش اینگونه برخورد می کنه..
بنده احتمال زیادی می دهم که مشکل اصلی خودشمایی وطرزتفکرتان شما باید درمورد این رفتارهایی که تواین مدت از خود نشان دادی پیش یک مشاور بری وبگویی چه اخلاقی وچه حساسیتی داری (چراکه تاخودت را عوض نکنی )به مشکلات زندگیت چنگ می زنی واوضاع را بدتر می کنی بسیاری ازاین مشکلات ومشکلاتی که درآینده (درصورتیکه خودت را درست نکنی) برایت حتما بوجود خواهد آمدمسبب اصلیش فقط خودشمایی واین راباصراحت می گویم.
بعدازاینکه تونستی خودت را فکرت درمان کنی آنوقت می توانی با رفتارهای صحیح ومنطقی همسرت را به خودت نزدیکتر کنی واگرهم خدای نکرده مشکلی درکارش هست کمکش کنی ..وبا داد وفحش وگریه وحساسیت های محجرانه بدان همه چیز بدترازآنی می شود که فکرش راهم نمی توانی بکنی...خیلی حرف زدم درحالیکه هنوز حرفهایی هست که باید بهت بزنم اما پیش مشاوررفتن را دراولیت قرار بده .....بااین رفتارات همه چیز ازروزاولش هم بدتر میشود.
طراوت جان دوست دارم ...دوست دارم با صحبتایی که کردم بفهمی چقددراشتباهی خواهشا پیش مشاوربرو
چون نمی تونی راه درست را ببینی ودائما تیرت داره خطا میره ..حیف زندگی قشنگتون نیست که داره پژمرده میشه نه؟؟؟؟
ازقید دوستاش ؛پسر دایش و همکاراش بیرون بیا و یه کم خودتونگاه کن که کجای کارایستادی وچه می کنی؟
اگررفتارخودت را درست کنی بهت قول میدهم که همه چیز خودبه خود درست شود ..
(من خودم به همسرم می گم اگر احتیاجی داره ودوست داره با دوستاش بیرون برن یا مسافرت هیچ ایرادی نداره وبهش گفتم که من نمی خوام با عث محدود شدن اون بشم ) اما شما فعلا نمی توانید اینطوری باشید چون نخ کار ازدستتون رفته فقط مشاور مشاور مشاور....دوستان راهنمایی های خوبی کردن ولی شما نتونستی باطنا انجام بدی پس هیچ نتیجه مثبتی برات نخواهد داشت
حتما درجریان قرارمون بده عزیزم.
طراوت جان
تو رو خدا آروم باش
هر چيزي راهي داره
سيگار كشيده كه كشيده
اين همه آدم خطا مي كنن اما به راهش اهل مي شن نه اينطوري
با داد و بيداد و سرزنش نه تنها چيزي حل نمي شه بلكه مطمئن باش روز به روز بدتر هم مي شه
توي اين جور مواقع سعي كن آرامشتو حفظ كني
طراوت جان بهتره حتما" به یه مشاور مراجعه کنی
موفق باشی
اگر بتوني صبور باشي همه چيز را مي توني با قدرت هوش و با سياست حل كني
ولي با داد و بيداد چي حل مي شه؟!
واقعا جواب منو بده
با داد و بيداد چي حل مي شه؟!
كدوم مشكل اينطوري حل شده؟!!؟
تو سريع از كوره در مي ري
خيلي جالبه شما ها فقط شعار ميدين.دلداده جان من نميدونم شما چه مدت زمانيه كه ازدواج كردين اما نگو وقتي مثل من تازه عروس بودي اين حساسيت ها رو نداشتي كه باور نميكنم.ضمنا فكر ميكنم شوهر شما در هفته از 3 باربيشتر پيشت باشه!!! اگه اينطوري نبود شما هم مثل من 100 درجه بدتر ميشديد.روز اول به من گفت كارم اداريه مفهوم كار اداري نظام رو هم فهميدم.
دانه جان واقعا اگه شما به خاطر يه پسري كه از لحاظ مالي (2سال پيش)هيچي نداشته و حتي سربازي هم نرفته بود به پدر و مادرت پشت پا ميزدي و فقط به اين اميد زنش ميشدي كه سالمه و الان اين مشكلات پيش مياومد چيكار ميكردي؟ضمنا شما كه در جريان كامل زندگي من هستي و چيزهايي رو كه دوستان نميدونن شما ميدوني.
اينم بگم كه پيش مشاور رفتم دكتر دواچي 7 تير دكتر معروفيه به خدا قسم به تمامي ائمه قسم كه شماها باور كنيد بهم گفت من از لحاظ اخلاقي مشكل ندارم به شوهرم هم گفت كه خواسته يا ناخواسته باعث ميشه منو حساس كنه.باز اگه شما ها ميگيد برم پيش مشاور ميگم چشم.
طراوت جان
من که از تو شرایطم بدتره
شوهر من 3 هفته تهران تنهاست و من شیراز
ولی من اینطوری نیستم
سلام طراوت جان. خوبي؟ به خدا اين ها شعار نيست . منم 3 ماهه كه ازدواج كردم. اين حساسيتهاي بي مورد فقط به خاطر حرفهايي است كه تو از اين و اون در مورد مردها مي شنوي. من خودم هم اينطوري بودم ولي نه به شدت تو. اكثر خانم ها اين حساسيت رو دارند. ولي من الان مي فهمم كه چه اشتباهي ما داريم مي كنيم. البته يه خورده به دلتنگي ات بر مي گرده. ولي تو مي توني خودت با كلاس و ورزش و .... سرگرم كني. در غير اينصورت چوب ندونم كاري هاتو مي خوري. حرف گوش كن عزيزم. خيلي زود هم ناراحت مي شي.
ممنون الينا جان راست ميگي شرايط تو خيلي بدتره.
طراوت جان
حالا كه اينجوري يه و نظر همه اينه كه اون واقعا مشكل داره كه خوب ما هم منكرش نمي شيم بشين باهاش جدي صحبت كن.
گفتم داد و بيداد نكن واسه همين. جدي صحبت كن و بهش بگو اگر خودشو اصلاح نكنه به زندگيت پشت پا مي زني يا با تو مي ياد پيش مشاور و سعي مي كنه كه با اونچه كه حق تو كنار بياد يا اينكه ناچاري برخورد جدي باهاش بكني. البته اينو با خشونت و دعوا نگي يا!! اينطوري كار درست نمي شه. تا جايي كه مي شه سعي كن در اين موارد جدي باشي و زود وا ندي. سعي كن اول خودت بتوني مشكل حل كني اگر نشد پاي خونوادتو بكش وسط