سلام :72:
نسیم جان نمی دونم چی بنویسم. شاید فقط همین رو دارم: به خودت فرصت بده. به خودت کمک کن تا خودت رو پیدا کنی. آدم که خودش رو داشته باشه، هیچ شرایطی نمی تونه بشکندش.
مراقب خودت باش. :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام :72:
نسیم جان نمی دونم چی بنویسم. شاید فقط همین رو دارم: به خودت فرصت بده. به خودت کمک کن تا خودت رو پیدا کنی. آدم که خودش رو داشته باشه، هیچ شرایطی نمی تونه بشکندش.
مراقب خودت باش. :72:
ممنون ميشل عزيز
چقدر شما خوبين
مادرشوهرم زنگ زد ( به قول خواهرم يه پيروزي بود كه اون اولين بار زنگ زد) ولي مثل هميشه منو مقصر دونست. ميگفت تو اولين بار به شوهرت حمله كردي ولي من خدا شاهده كاره ايي نبودم اون يه دفه ديوونه شد. عادت دارن هميشه طلبكارن. بيشتر حرف هايي كه از طرف همسرم زد دروغ بود. گفتم دروغه ميگفت نه تو دروغ ميگي. گفتم چرا گذاشته رفته گفت خوب كرده واكنش رفتار تو بوده. گفتم كسي يقه شو بگيرن بخان خفه كنن نبايد از خودش واكنشي نشون بده؟ بايد بعدش بگه و بخنده انگار نه انگار چيزي شده؟ خيلي عجيب غريبن. بدجوري گرفتار شدم. من فقط يه خواهر دارم تو خانواده آرومي بزرگ شدم ولي دعوا براي اونا مثل اينكه عاديه و انتظار دارن هميشه منت كشي شونو كني
ميگفت تو ضرر كردي اون چند روز كلي به ما خوش گذشت
اصلا دلم نمي خاد برگردم پيشش احساس مي كنم اصلا نميشناسمش
چقدر وقيحن مي گفت خودت هروقت خواستي برگرد
حتما برو پیش مشاور...حتی اگه شده تنها.
من متاهل نیستم. اما تک خانواده ای بزرگ شدم که همیشه خشونت خانگی توش بود. پدرم همیشه مادرمو میزد...
مادرمم سیاست نداشت و بلد نبود.
شما دو راه داری یا یاد بگیری برخورد با همچین آدمیو و زندگیتو تعدیل کنی.
یا خودتو خلاص کنی و طلاق
به تحمل کردن فکر نکن. چون در آخر یک روز مثل من بچت از پدر مادرش متنفر میشه که طلاق نگرفتن.
از بچگی آرزوی طلاقشون رو داشتم. گاهیی تنهایی حرمت داره به تحقیر شدن.
موفق باشی دوستم.
هر تغييري بهايي دارد.اگه حاضري بهايش را بپردازي حتما نتيجه خواهي گرفت و به آرامش دل ميرسي.
اما نگه داشتن وضع موجود آسان است ولي کتک و تحقير و دل پرآشوب همراه خواهد داشت.
راهکارها:
رابطه ي جنسي رو کاملا تعطيل کن .
بگو تا اطلاع ثانوي که مسايل مان نشده ،تعطيل است.شايد اينطور پاي ميز مذاکره بيايد.
از نداشتن امنيت جاني جلوي ديگران گلايه کن.
اگر جراحتي دوباره وارد کرد حتما گزارش پليس تهيه کن،مي تواند برايش زندان همراه داشته باشد.
پول پس اندازکن.
برو يه کار پيداکن و دنبال پول باش.
سلام
خواهشا بگين چه كار كنم
تو خونه خيلي بهم فشاره. خونواده ام ميگن تو خودت بهش رو دادي كه به ما توهين كنه
نمي دونم برگردم يا نه؟
هرچي ميگذره بيشتر از همه بدم مياد
از اينجا مانده و از اونجا رانده شدم
احساس مي كنم زيادي هستم
هيج جا خونه من نيست
چرا يه آدم انقدر نسبت به زنش بي تفاوت ميتونه باشه؟
ميدونه كه من در عذابم ولي براش مهم نيست
براي تولدم حتي يه پيام نداد
بعد از يه هفته مادرش زنگ زد فقط منو مقصر دونست
٦٠٠كيلومتر رانندگي كرد و رفت تهران انگار نه انگار مادرش گفت خوب كرده رفته
خونواده ام ميگن چرا انقدر بي شخصيت شدي
هربلايي دلش خواست سرم آورد
خانمی توقع چی داری ازش؟وقتی باهم قهرین پیام بده بگه《تولدت مبارک》درسته هیچ جا خونه خودت نمیشه ولی اگه الان بری یعنی تو اشتباه کردی.قراربود مشاوره بری چکار کردی نرفتی؟
پیش یه مشاور مجرب برو یا اشتراک ازهمین سابت بگیر.اصولی کارتو پیش ببر شاید راهنمایی من وبقیه درست نباشه و وضعتو از اینی که هست بدتر کنه.
بابام به مادرش گفت چرا خودش رو قايم كرده و شما همش ميگين تقصيره نسيم هستش
ميخاين چي رو ثابت كنين
همه چيز رو برعكس به خونواده اش گفته و رفته دنبال كاره خودش
بابام گفت بهش بگين بياد ببينيم دردش چيه ولي نيومد
روزهايي خيلي سختي دارم خدا نصيب هيچكس نكنه
(٤٠هزار حق عضويت انجمن آزاد پرداخت كردم ولي شارژي نشد/ شهرمون مشاور خوب نداره حتي روم نميشه برم بيرون نبادا آشنا ببينم، از تهرانم بدم مياد/ خيلي احساسات متناقضي دارم)
سلام..
خانم نسیم
از راهکارهایی که دوستان و بنده نوشتم کدام هارو انجام دادین؟؟
ایا صبر کردن و منتظر ماندنو و فکر نکردن به اینده رو میخواین عملیش کنید؟؟