bozorgtarin tajrobe man darke kalame zan bud
نمایش نسخه قابل چاپ
bozorgtarin tajrobe man darke kalame zan bud
سارای عزیز میشه در مورد این تجربه ات بیشتر صحبت کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara joon
:72:
دركِ اين كلمه براى من بى موقع بوده و من خيلى ازش درس ها گرفتم اگر فكر ميكنى شاد عزيز لازمه كامل باز كنم و توضيح بدم با جزئيات بگو كه توضيح بدم
بزرگترین تجربه ی زندگی من این بود که فهمیدم باید روی اعمال و رفتار آدم ها حساب کنم نه روی حرفهاشون...
اگه باعث ناراحتیت میشه نه عزیزم، به نظرم چیزهای جالبی درک کردی، نمیخوام باعث ناراحت شدنت بشم..نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara joon
:46:
:72:
به نظر من کسب هر تجربه ای در زندگی در نوع خودش بزرگه .تجربه ها به آسانی کسب نمیشوند.
وآنچه که به نام تجربه آموخته ام در هر زمان, برای من بزرگ است.
بزرگترین تجربه زندگی من:ادما حرفشون و دلشون یکی نیست
بزگترین تجربه زندگی من اینه
که به هیچ پسری وابسته نشی و هیچ پسری را از ته دل دوست نداشته باشیم چون پسرها همه نامردند بعد از اینکه لذتشون و ببرند همه چیز و زیر پا لگد مال می کنند . اگه دوست داشتی پسر را رهایش کن تا خودش تصمیم بگیره کسی را که واقعا دوستش داشته باشی اگه قسمت تو باشه در خیلی زمانهای دور به تو باز می گردد
اینطوری هم نیست . حالا چون شما با یکنفر بودی که نامرد بوده دلیل نمیشه همه نامرد باشند .نقل قول:
نوشته اصلی توسط pantea_8
من هم با digitalman موافق هستم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
پانته آ عزيز. شايد جاي اين صحبتها اينجا نباشد اما من در همين جا دلم مي خواهد مسئله اي را برايت واضح كنم.
خيلي از ما تجربه هاي تلخ و شيريني داريم كه بايد از آنها درس بگيريم اما نمي توان حالت عمومي به همه نسبت داد. خود ما هم به شخصه در تجربيات تلخ دست داشته و بي گناه نيستيم. بايد از همه آنها استفاده كرده تا در باقي عمر دچار همان اشتبه نشده و به قول معروف از يك سوراخ دو بار گزيده نشويم. مي توان يك پسري را از ته دل دوست داشت و همه آنها نامرد نيستند اما نوع رابطه و حفظ تعادل در رابطه هنري است كه خود شما به شخصه بايد آن را پياده كنيد.