حنا نمی خوام با حرفام ناراحتت کنم اما این واقعیت ها را باید بدانی
ببین چقدر حساسی که وقتی احساس کردی شوهرت مهمون داشته و پذیرایی کرده چطور به هم ریختی از صبح تا شب بدون غذا تنها تو اتاق گریه کردی و آخرش هم سرم و بیمارستان!!!!!!
این عادی نیست تو حتی نمیدونی مهمونش زن بوده یا مرد !!!
همش در حال مچ گیری هستی اما هنوززززززززززز هیچ مدرکی پیدا نکردی و روز به روز داری خودت را داغون تر می کنی و گند می زنی به زندگیت
ظاهرا شما یه آدم به شدت زود رنج که هیچ مهارت ارتباطی نداره (تازه یاد گرفتی همسرت را به اسمش صدا بزنی ) و از همسرت توقع داری که همش تو مشتت باشه و پیشت باشه محبت کنه موبایلش ودوست دخترای سابقش را کنترل میکنی
قبلا هم گفتم باید دست از این کارات برداری به خودت برس (پوست هیکل تیپ ) برو نقاشی موسیقی مکالمه زبان و...برو مهمونی زنانه ا دوستات و فامیلت بیشتر ارتباط بگیر
کتاب های روانشناسی حتما حتما حتما بخون این اخلاق گندت (کنترل کردن به امید مچ بگیری ) بزار کنار مطمئن باش شوهرت آدم خوبیه و دوست داره باهات زندگی کنه وگرنه با این اخلاق مزخرفت تا حالا طلاقت داره بود یا حداقل شما 100مدرک برای خیانتش پیدا کرده بودی
مرتب میای اینجا و عجز و ناله میکین که احساس میکنم شوهرم داره خیانت میکنه و با این افکار مالیخولیایی ببین چی به روز خودت میاری
تو الان همسر رسمی و شرعی محمد هستی و معلومه که عاشقش هستی و دوست داری باهاش زندگی کنی
اگر هم خدای نکرده شوهرت واقعا داره خیانت می کنه تو باید بجنگی نباید میدون را خالی کنی برای یه زن خراب که بیاد و سر جای تو بشینه توباید شوهرت را به سمت خودت بکشی نه اینکه سر طناب را ول کنی و یه آشغال شوهرت را بکشه طرف خودش قشنگی عشق به موندن دائمی هست نه به پس کشیدن سر هر شک و ابهام و ناراحتی
فرض کن دعوای دو تا مرد عاشق برای یه دختر باشه مردی که عاشق است تا آخر می جنگه و هزینه میکنه که به عشقش برسه
در ضمن به حرفای مادرت را توجه کن کسی که تو را می شناسه و واقعا دلسوزت هست توصیه هاش را جدی بگیر دعوا ها را هم نرسون به خانواده ها این به ضرر زندگی ات می شه حواست را جمع کن