نوشته اصلی توسط
hamed-kr
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ممنون که وقت گذاشتین:72:
سعی می کنیم از این به بعد در کنار موضوعاتی که برای تبیین و چرایی و روشن شدن ذهن تون هست گام های عملی هم آرام آرام بردایم(فکر نکنم بتونم هر شب مخصوصا توی زمینه مسائل تبیینی پست بذارم ولی سعی می کنم روند حرکت رتون رو با هم به سعود پیش ببریم ان شاءالله)
ببخشید اگر جدی هستید هستم!
یه سری سئوال هست که بهتر هست جواب بدین چشم اگه جوابام به درتون بخوره
1-روزی چند بار مسواک میزنین؟(خواهش می کنم نخندین جواب بدین) مرتب قبل خواب میزنم طول روز هم وابسته به نخ دندان کلا رعایت بهداشت شخصی خیلی برام مهمه:shy:
2- چقدر فعالیت فیزیکی در طول روز یا هفته دارین ،آیا احساس خستگی بی مورد حتی با استراحت کافی دارین؟ فعلا که بیکارم همش تو خونه هستم ولی قبلش از 8صبح تا 9شب سر کار بودم.
خستگی وبی حوصلگی چرا الان دچارش شدم طول شبانه روز شاید خیلی بخوابم 5 ساعت که اونم مداوم نیست بینشون بیدار میشم ولی ادم خوابالویی نیستم فکر میکنم همین هم برام کافی باشه.
3- در انجام امور خانه چقدر سهیم هستین و چقدر ازتون وقت می گیره؟ چون جا ومکان ثابتی ندارم همش مهمون خونه خواهر وبرادرم هستم بیشتر خواهرام چون راحترم پیش اونا توی کارهای خونه معمولا اشپزی ومرتب کردن خونه ظرف شستن کمک میکنم .
قبلا که خونه خودمون بودیم یعنی من ومادرم تمام کارهای خونه به عهده خودم بود
4-اگر دوست داشتین رشته تون رو بگین ،چقدر رشته تون رو دوست دارین؟من فوق لیسانس تصویر سازی .علاقه به هنر فکر میکنم از وقتی به دنیا اومدم تو خون من بود یه استعداد ذاتی بود وبه خاطر همین برای رسیدن بهش خیلی سختی کشیدم قبل دانشگاه تنها هدف زندگیم بود ولی بعد که تموم کردم اینقدر به خاطر همین نبودن کار تو ذوقم خورد که زده شدم از هنر.
5-چه آرزویی به غیر از ازدواج بهتون خیلی امید میده (هر چی باشه)؟ ازدواج برای من هیچ وقت یه آرزو نبوده شاید همون تنهایی ونیازهای فیزیکی روحی و عاطفی و داشتن یک حامی و تکیه گاه باعث میشه نگران ازدواج نکردنم باشم یا بهتر بگم بهش نیاز دارم برای ادامه زندگیم مثل همون آب وغذا!
آرزوم اینه هدف واضح و مشخصی داشته باشم که بهش برسم وتو اون کار واقعا موفق و زبان زد بشم! بدونم 10 سال دیگه کجای زندگیم ایستادم وچی میخوام وبدونم چیکار باید بکنم.بعدش هم اونقدر درامد وپس انداز داشته باشم که برم تمام جاهایی که همیشه ارزو داشتم از نزدیک ببینم.
6-کار های کوچیکی که ارشون لذت می بردین یا می برین چه چیزهایی بودن یا هستن؟ مسافرت رفتن دیدن جاهای جدید .کاشتن وپرورش گل و درخت . کلا نگاه کردن به طبیعت لذت بخش ترین کار تو زندگیم که هیچ وقت ازش خسته نمیشم . نگاه کردن به کودکان وقتی بازی میکنن. نشستن کنار رودخونه. وهنگاهی که دارم کار هنری انجام میدم.فیلم و مستندنگاه کردن البته مستند حیات وحش وطبیعت. دیگه چیزی به ذهنم نمیاد فکر کنم فقط همینا بود.
7-نیاز مالی روزمره فعلی تون چقدر تامین میشه (پوشاک ،خوراک ،تفریح)؟ من اهل زیادپول خرج کردن نیستم دوست دارم ولی نمیتونم کلا از خرج کردن میترسم چون پس انداز و درامد ثابتی ندارم میترسم تموم بشه بخوام از کسی کمک بگیرم. لباس خریدن خیلی دوست دارم ولی مجبورم صرفه جویی میکنم اهل تفریح هم نیستم مگه کسی باشه پایه که منم همراش برم فعلا تنها تفریح من ورزش شناست. خوراک هم که خدارو شکر اونقدر میخورم که فقط زنده بمونم کلا کم اشتها هستم
اگه داشته باشم میدونم ادمی هستم که هم خوب می پوشم هم خوب می خورم هم خوب تفریح میکنم:18:
8-آیا توی خونه تون اتاق مجزا برای خودتون دارین؟ نه ندارم
9-موارد دیگه ای هم اگر فعلاً به نظرتون میرسه رو بگین و البته من هم در صورت ضرورت خواهم پرسید (به جزییات حساسیت برانگیز یا دور از شأن ورود نمیکنم ها یه موقع ) نمیدونم چه موارد دیگه ای مد نظرتون که بگم شما سوال کنید من جواب میدم
در پناه خدا به شدت هم التماس دعا