-
سلام المیرا جان همه ی دوستان وحتی مدیرانجمن گفتن اشتباهات وبی مهارتیه شما خیلی بیشتر ازهمسرتونه من هم باتمامی دوستان هم عقیده هستم شما ازهمسرتون هم که جدا بشید وباهرکسه دیگه ای ازدواج کنید اشتباهاتتون رو نشناسید وبرای رفع اون هیچ تلاشی نکنید همین پروسه تکرار میشه ای کاش تاپیک دیگر دوستان رو میخوندید وکمی خداروشکر میکردید که چه همسر خوبی دارید یکی ازدوستان خیلی خوب همسرشماروتحلیل کرده بودن ایشون یک مردایرانی معمولی روبه بالا هستن خواهش میکنم بخودتون بیاید چرا فکرمیکنید همسرتون نباید برای مادرش احترام قائل باشه؟؟؟!!!!!چرا وقتی همسرتون به مادرش پرخاش میکنه تودلتون خوشحال میشید؟؟؟؟؟؟!!!!!!! شماهم انشأالله روزی مادرخواهید شد واقعا دوست دارید پسرتون مثل پدرش وعروستون مثله شما باشه؟؟؟؟!!!!! من احتیاج به جواب شما ندارم اما این جواب رو حتما به وجدان خودتون بدید،گفتید رفتارشما نشات گرفته از پرخاشها وعصبانیت همسرتونه اما توتمام اتفاقاتی که تعریف کردی مدام خودشما موجبات عصبانیت وپرخاش همسرتون روفراهم کردید تواون جمع خانوادگی بقوله خودتون شما همسرتون روضایع کردید بعد از اینکه فقط شوهرتون به شما گفته چرت نگو چه قشقرقی به پا کردید شما که جنبه ضایع شدن توجمع رو ندارید چرا خودتون همین کاررو باهمسرتون میکنید؟؟؟؟!!!!!! خواهش میکنم کلید مرد واقتدارمرد دکترحبشی رو گوش کنید خیییییییییلی مفیده حتما متوجه خواهید شد چرا همه حق روبه همسرتون دادن تنها اگر خودتون بخواید قادر به تغییرات اثربخش درزندگیتون خواهیدبود باآرزوی موفقیت برای شما
-
سلام المیرا جان،این وسط تنها کسی که مقصره شمایید شما یکی از ایده آلترین مردا رو دارین،ببخشین که تند حرف میزنم خسیس شمایید نه همسرتون شما مدام به فکر حساب کتاب هستین، شمایید که همه ی دعواها رو درست کردین اگه خوب رفتار میکردین اینطوری نمیشد شما دارید میگید جهیزیه بگی م شاید ب گشتم یعنی به این نمیگین خساست شوهر شما به خانوادش گفته زن من خسته میشه اونوقت شما شوهرتونو ضایع میکنین میگین شوهرم خانوادمو میبره مسافرت برم میگردونه خوش سفرم هست این نشون از دستو دلبازی شوهر شما داره کمتر مردی به ندرت اینکارو میکنه مطمئن باشین مشکل از شماست شوهر شما از شما جدا بشه صد در صد با یکی دیگه خوشبخت میشه مطمئن باشین ولی شما با هر کی ازدواج کنید با این اخلاق بدتون به طور قطع از خوشبختی چیزی عایدتون نمیشه یا باید همیشه مجرد بمونید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fahimeh.a
حس میکنم تاپیک فیکه !!!!
با توجه به این که ایشون از اسفند 94 چندین تاپیک در این مورد باز کردند و مشکلشون را مطرح کردند
اگر هم فیک باشه
باز جای بررسی داره
چه برای ادامه زندگیش (در صورت فیک نبودن تاپیک)
چه برای مشخص شدن وضعیت روانیش و گرفتن کمک برای حل مشکلش (در صورت فیک بودن)
آغاز کننده این تاپیک حتما باید به مشاور و روانشناس مراجعه کنن.
-
واقعاً متاسفم برای اونهایی که انقدر راحت قضاوت میکنند و رای صادر میکنند. شما آزادید که هر طور که میخواید فکر کنید.
دلیل اینکه هیچ کس رفتارای بد همسرمو نبینه چیه؟چرا همیشه من مقصر میشم.
بخدا یه خصوصیات بد فکری داره که تحملش سخته مثلاً رو حقوق من حساب میکنه.
بهش میگم بعد ها یه دانگ از خونه چیزی به اسم من کن به بدترین حالت جوابمو میده.
کلا حرف زیاده ولی همش دارم سرزنش میشم.
کسایی که فکر میکنن این تاپیک فیکه نظر ندن لطفاً
-
عزیزم ناراحت نشو شاید من خیلی بد نظرمو عنوان کردم اما شما خودت یدور چیزهایی که نوشتی رو بخون...
بخون و من قضاوت رو می ذارم به عهده خودت... از زبان شخص دیگریبخون لطفن!
ببین تمام آدمای دنیا من جمله من ، تو و همسرامون یکسری اخلاقیات و خصوصیات مثبت و منفی داریم که شخصیتمونو می سازه ... من رفتارای بدی که از همسرت میگی رو تایید نمی کنم اما خصوصیتی نداره که نشه باهاش ساخت . دختر خوب لگد به بخت خودت نزن.
تو همین انجمن بخون زنا با چه مردایی با چه خصوصیاتی سروکار دارن و بازم برای حفظ زندگیشون میجنگن و پا پس نمی کشن.
اگه همسرتو دوست داری انقدر راحت حرف از جدا شدن نزن. باور کن اگه جدا بشی هم قرار نیست شخص بعدی بیاد و دقیقن اونی باشه که می خای.. سعی کن آدما رو ورای خصوصیات منفی و مثبتشون دوست داشته باشی و بپذیری.