همین قدرم که محبت کردی کمک کردی ازت واقعا ممنونم.
موفق باشی.
نمایش نسخه قابل چاپ
همین قدرم که محبت کردی کمک کردی ازت واقعا ممنونم.
موفق باشی.
بنظر من همین هارو بهش بگید و نظرشو بپرسید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط cg art
ممنون digitalman جان. چشم اینارو هم بهش میگم.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط cg art
من تو یه تاپیک دیگه ت در این مورد نظر داده بودم ولی فک کنم دوس داری همون راهی رو بری که خودت انتخاب کردی و اصولاً میگن نرود میخ آهنین در سنگ .
عزیز من ، گیریم که تو از تنهایی در اومدی و رابطه تونم در حد خیلی ساده موند و دل نبستی و از این حرفا ، تکلیف اون دختر بیچاره چی میشه . فکر می کنی اونم واسه که تازه از یک درگیری عاطفی بیرون اومده رابطه برقرار می کنه و اگه دو روز دیگه بهت وابسته شد بعد تکلیف چیه ؟؟؟ با خودت رو راست باش ، نمی تونی خودتو گول بزنی این کاری که داری می کنی خودخواهیه محضه و فوق العاده غلط .
البته اینم نظر منه دیگه بازم خود دانی . امیدوارم درست تصمیم بگیری نوید جان وگرنه ممکنه تا آخر عمر عذاب وجدان یک اشتباه رهات نکنه .
سلام. من دوباره اومدم. برادر خوبم من با parmis08 کاملا موافقم . راهتو اشتباه داری انتخاب می کنم. دوست من تازه 21 سالته . الان باید تمام همتتو بذاری برای ساختن آینده. مطمئن باش فرصته های خیلی خیلی بهتری می تونی داشته باشی. یک مدت خودتو از این فیلد بیرون بیار. می تونی با ورزش کتاب خوندن و حتی سر کار رفتن وقتتو پر کنی.
دوست من بذار احساسات پاکت همین طور پاک بمونه. قبول کن دوستی شما ( منظورم فقط تو نیستی. تمام دوستی های اینچنینی ) بعد از مدتی به علاقه می رسه. برای هم جذاب می شید و ... کمی که بگذره و همه چی عادی بشه ممکن رابطه اتون بهم بخوره و ... خیلی عواقب بدتر.
به نظر من اون لذتی که قراره از دوست داشتن و عشق ببری بذار اولینش مال همسرت باشه و با اون باشی.
عزیزم ماهایی که داریم از این کار نفی ات می کنیم یک روزی توی سن تو و جای تو بودیم. این راه ها رو ما هم رفتیم. مطمئنا اگه تجربه الان رو داشتیم همین کاری که می کردیم که الان داریم به تو می گیم بکن عزیزم.
ادم موفق آدمی که تو زندگیش از تجربه دیگران استفاده کنه .
برادر خوبم به جای اینکار سرتو با چیزای دیگه گرم کن . خودتو از چاه در نیار بندازی تو چاله دوست من :72:
مرسی بازم منصرفم کردید البته چون دو تا پیرهن بیشتر از من پاره کردید بهتون اعتماد کامل دارم.
ممنون از محبتتون عزیزان.
برادر خوبم مطمئن باش پشیمان نمی شی.
بهت احسنت می گم که از تجربه دیگران استفاده می کنی. من مطمئنم همین طور که الان هستی در آینده نیز موفق تر خواهی بود.
با آرزوی شادی برای شما.
جمله بسیار زیبایی گفتید . :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین غ
خیلی ممنون خواهری ! اگه شما نبودید که این تصمیم رو نمیگرفتم.:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین غ
خدا رو شکر. خیلی خوشحالم تونستم کمکت کنم. حواست باشه دوباره شیطون گولت نزنه ها !!!!!!!!!!!!!!!!
هاهاها
موفق باشی برادر خوب. 72: