سلام خانوم گل
خیلی خوبه شوهرت بعد دوهفته جوابتو داده. بازم خیلی خوبه. ببین شوهرت به نظر میاد در مورد علائق شخصی که همون کار و تحقیقش باشن میخواد شما در این موارد جای هیچ اعتراضی در آینده نداشته باشی. اما شما مسئولیت های یک پدر و شوهر رو که میتونی ازش انتظار داشته باشی. حواست باشه اگر خواستی شفاهی تعهد بدی حتما اینا رو بگو. و بعد تا جای ممکن با نظر یک مشاور آگاه این مسئولیت ها رو ریز و دقیق بگو. بگو که انتظار شما از ایشون فقط انتظارات یک زن از همسرشه برای خودش و بچه هاش. این کجاش غیر طبیعیه؟ ببخشید ولی با توجه به صحبت های شما ایشون فقط میخواد بره سراغ کارو تحقیقش و کار بچه ها و همه چی باشما. خب اگر اینطوره شمام روت فشار میاد و عصبی میشی. البته زن و شوهر با توجه به ظرایطی که دارن یه جاهایی از توقعاتشون میکاهند. گذشت میکنند اما نباید طوری باشه که خودتون اعصابتون داغون بشه و خونه ناآروم بشه و از آخر مقصر هم شما شاخته میشید. برای اینکه هم شوهرتون به کاراش برسه هم شما روتون فشار نیاد یکی از دوستان پیشنهاد دادن پرستار بچه بگیرید یا کسی باشه معتمد که توی کارای خونه کمک تون کنه .
قطعا زمانی که گذاشته بشه برای به اصطلاح تعهد دادن (که به نظرم اصلا توی زندگی نمیگنجه این حرفا) شما سعی کن با ملایمت و با لحن خوب و تا جای ممکن غیر مستقیم حرفاتو بزنی. مثلا همه میدونن که شوهر بودن و پدر بودن وظایفی رو به دنبال داره. شما میتونی بگی من قول میدم به سمت همسر کامل بودن پیش برم. و توقعاتم از شما فقط در حد یک پدر برای بچه ها و نه چیز دیگه ست. و بعد وظایف ریزی که خودتون در نظر دارید بهبود بدید و وظایفی که یک پدر باید داشته باشه رو بگید. مثلا بگید من سعی میکنم برای بچه هام وقت بذارم همونطور که یک پدر برای بچه هاش وقت میذاره. چون اگر مستقیم بگید برای بچه ها وقت نمیذاری مسلما جبهه میگیره و به ضرر شما میشه.
راستی یه نکته ای اینکه سواد آکادمیک به معنای داشتن سواد زندگی کردن نیست. مشخصه خودتون و شوهرتون در مورد مهارت های زندگی آگاهی کافی ندارید. البته ببخشید منظورم فقط اینه که آموزش این مهارت ها برای زندگی لازمه. توی همین سایت هم هست.
البته این نظر شخص من بود. امیدورم به زودی همه چی درست بشه.