-
با تبریک به شما برای بازگشت و تشکر از مدیران همدردی نکته ای عبرت امیز در ریشه اشتباه شما به نظرم امد.
روزی جبرائیل از آدم ابولبشر پرسید: در حالی که خداوند تو را در بهشت ساکن کرد و همه نعمت های آن را برای تو قرار داد چرا معصیتش را کردی.
آدم گفت. شیطان به خدا قسم خورد که ناصح من است. تا پیش از این فکر نمی کردم که ممکن است کسی قسم دروغ بخورد.
-
سلام
دوست عزیز میخوام رک حرف بزنم شما نامردین ، شما بی انصافین شوهر بیچارت تو این زمونه که یک لقمه نون رو بخواد بیاره کلی زجر میکشه حقشه که خانمی مثل شما داشته باشه؟
یکم فکر کن حالا کی میخواد به تو بگه نامرد
راستش بدم از خیانت و خیانتکار میاد یعنی متنفرم همشم مقصر شما هستین وگرنه اون آقا کاری به شما نداشته خودتون رفتین دنبالش زمینه فساد رو فراهم کردین میدونین چندبار اون آقا شما رو پیش خودش مجسم کرده خیانت فقط فیزیکی نیست خیانت روحی بدتره
تو رو خدا خیانت نکنید اگه نمیخواین زندگیتونو طلاق بگیرین بعد برید هرکاری دوست داری انجام بده
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tarane27
با سلام
ناخودآگاه شما که تمایل به لذت دارد، شروع به عقلانی سازی کرده است تا به بهانه بررسی این مسئله و ریشه یابی ، باز هم حرف از این مسائل باشد و بتواند درون شما لذتی هر چند کم ببرد.
گاهی لذت طلبی با فراهم آمدن زمینه ها می تواند منجر به عادت های مهلک شود.
من این تاپیک را قفل می کنم.
اما مهمتر شما هم این مسئله را در ذهن خود قفل کن و هیچ حرفی در خصوص این مسئله را نه به زبان بیاور نه دنبال کن
حتی نمی خواهد به آن فکر کنی و زندگی خود را با برنامه ای به دور از این مسائل دوباره بازنویسی کن.