تصور نمي كنم خداوند براي زني كه به مرد ديگري تن خود را مي فروشه و بعد با همون مرد ازدواج مي كنه و شوهرش رو رها مي كنه 100 ضربه شلاق رو كافي بدونه. اون 100 ضربه شلاق براي زناي غير محصنه هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
تصور نمي كنم خداوند براي زني كه به مرد ديگري تن خود را مي فروشه و بعد با همون مرد ازدواج مي كنه و شوهرش رو رها مي كنه 100 ضربه شلاق رو كافي بدونه. اون 100 ضربه شلاق براي زناي غير محصنه هست.
من كاري به مسائل شخصي ديگران ندارم و اعتقادم بر اينه كه ما در اين سايت فقط وظيفه ي كمك و همدردي با ديگران رو داريم و نه چيز ديگه
ما حق دخالت توي زندگي ديگران يا توهين به اونها رو نداريم . بهتر نبود كه به جاي سرزنش و گناهكار جلوه دادن اين خانم كمكي به رفع اين مسئله اي كه ايشون درگيرش هستن ميكردين ؟
خدا خودش ميدونه و بنده ي خودش و ما حقي نداريم كه بخوايم اظهار نظر كنيم يا حكم صادر كنيم و اين خداست كه به همه چيز آگاهه . به نظرم بهتره به جاي اينكه اين خانم رو سرزنش كنين كه چرا نرفته به سمت دخترش كمكش كنين تا بتونه زندگيش رو سر و سامون بده
يك بار ديگه ميگم : ما نسبت به اون چيزي كه ميگيم و مينويسيم مسئوليم . پس بايد خيلي حواسمون جمع باشه كه چي ميگيم
"و اگر توبه كنند، و اصلاح نمايند، از آنها درگذريد "
خدا داره ميگه از آنها در گذريد . خدا خودش ميگه ميبخشم و اونوقت شما دارين راجع به بنده ي خدا حرف ميزنين؟ بازم ميگم كه اعتقاد من هم اينه كه اين گناه از بزرگترين گناهانه ولي ما اصلا حقي نداريم كه بخوايم حكم صادر كنيم
و در ضمن بهتره كه برين اين آيه ها رو بخونين و بعد نظر بدين . خدا نگفته كه دختر و پسر يا زن و مرد و به صورت كلي گفته و اگه لازم ميديد كه مجازات سنگين تري براي اين عمل در نظر گرفته بشه حتما توي كتابش ميوورد . به نظر شما اينطور نيست ؟
شما ميدونين با اين حرفاتون چه تاثير بدي روي روحيه ي اين خانم ميگذارين ؟ خدا خودش ميگه اگه خودتون رو اصلاح كنين و توبه كنين ميبخشم اون وقت شما ميگين نميبخشه ؟
بهتر كه ديگه بيشتر از اين اينجا رو با اين حرفها پر نكنينم و اجازه بديم تا اگه ديگران كمكي از دستشون بر مياد تا مشكل اين خانم حل بشه ارائه بدن
چون موضوع بحث رو داريم منحرف ميكنيم
دوستان بهتر از حاشیه خارج بشید. آقای santatian با همه این تفاسیر شما چه راه حلی برای این دوسته عزیزمون پیشنهاد میکنین ؟ راه حل برای جبران گذشته و ساختن حال و آینده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
يك مورد از همچين اظهار نظرهايي كه از طرف من با غرض!! بيان شده رو شما خانومها چرا نداريد؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط santatian
اين سايت براي همدردي ساخته شده اما چندان براي همدردي بكار نميره. همدردي يعني درددتو مي شناسم و اگر نشناسم سعي در اين دارم كه بهت تا حدي حق بدم. تاپيك بن بست رو بخونيد. فقط گفته شده تو مقصري آقا رضا! فقط اين! همه پستهاشم (غير از پست من و آقاي مدير ) بخونيد. من تا روزي كه به همچين منوالي بخواد جلو بره و اين طور قضاوتهاي يك طرفه اتفاق بيفته وظيفه خودم مي دونم كه اشتباهات يك قشر ديگه رو گوشزد كنم.
شما برو با اون فردي كه الان بچش رو ازش گرفتن . زنش تقاضاي مهريه كرده همدردي كن! برو بهش بگو خانومت اينجا ها مقصر بوده!من تا اينجا حقو به شما مي دم. همون طور كه خيلي جاها خانوما مي گن پررو نكن مردتو شما هم برو بگو اين طوري خانومت پررو مي شه. يك مقدار مرد باش و مسلط به خودت!
الكي دم از همدردي نزنيد! شما دنبال يك چيزيد. ترويج فمنيستي به هر روش ممكن! شرمنده! من نمي ذارم . به هر روش ممكن! حتي با نفوذ! حتي با زدن حرفهايي كه شما فكر كنيد توهينه. اينجا نبايد شبيه اروپا بشه مگر اينكه بحثهاي اونجا و اينجه(مثل مهريه وهزار كوفت و درمان ديگه) برداشته بشه!
شوهر شما تو شرایط بدی هست. می دونید مخفیانه زن گرفتن و با خانواده زندگی کردن یعنی چی؟ خیلی سخته. همش باید به خانوادش دروغ بگه. و شما هم با شک و شبه هاتون دردشو 10 برابر می کنید و باعث میشه کتک بخورید. کار شما از همون اول که شوهر داشتین و با ایشون دوست شدین اشتباه بوده. ولی کار از کار گذشته و پشیمانی فایده نداره. اگر هر کار دیگه می خواین انجام بدین با کمک مشاور باشه چون تصمیماتی و که به تنهایی می گیرین منطقی نیست و خودتون رو توی یک چاله بزرگتر می ندازین.
ايشون بايد در جهت رفع اون چيزهايي بربياد كه توش مقصر بوده. دختر طفل معصومشو بايد دريابه . به هر روش ممكن. ببينيد ما مادي گرا لااقل نيستيم(اگر مسلمون نباشيم) و نمي شه هر كاري رو انجام بديم. عواقب داره كارهامون. براي زندگي خودمون هم كه شده بهترين راه اينه كه درصدد جبران مافات بربيايم. هرچقدر سخت باشه. اينطوري خود خدا دريچه رو باز مي كنه. گناه رو مي بخشه و به ذهن پويايي مي ده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nafas
ترس از اعمالي كه در گذشته انجام شده اين ترس از خيانت طرف مقابل رو موجب مي شه. سعي در نزديكي به خدا و نماز خوندن (اگر مسلمون باشيم)و دقيق شدن در معاني اون چيزهايي كه ادا مي شه بهترين كاره! چون آرامش بخشه!
بعد راهها باز مي شه و يك فرد به خودش اجازه نمي ده كه با كتك زدن همسرش جسارت كنه به اون و يا اونو تا سرحد مرگ از خيانتش بترسونه.
شما اول بايد خودت رو اصلاح كني و بعد به فكر اصلاح ديگران باشي
و ديگه هم صحبتي با شما ندارم چون شما نميتوني در برابر حرفهاي منطقي جوابهاي منطقي بدي و مرغ شما يك پا داره
شما به جاي حل كردن موضوع داري بر ميگردي به گذشته و اشتباهات رو گوشزد ميكني !!! خوب از نظر مقصر بودن كه خود خانم هم ميدونه كه مقصره ولي آيا اين تاپيك رو باز كرده كه شما اين رو بهش بگي ؟ آقا شما چيكار دارين كه اين خانم چيكار كرده ؟ به شما چه ربطي داره ؟ ميخواي حرفهاي منطقي بزني و نهي از منكر كني ؟ يك تاپيك باز كن و راجع به زشتي هاي اين كار و ... بگذار تا ديگران بخونن و استفاده كنن . نه اينكه بياي اينجا و افكار يك آدمي كه نياز به كمك داره رو مخدوش كني
اصلا چيزي از روانشناسي ميدوني ؟ خوب من هم نميدونم ولي اين يك چيز رو ميدونم نبايد با حرفهاي نا اميد كننده طرف رو از زندگي سير كني
اشتباه كرده ؟ خوب خودش گفت كه ميدونم اشتباه كردم و خودش هم گفت كه ديگه از اين كارها نميكنم
چرا پيش دخترش نرفته ؟ نميدونم چرا . و كاملا هم مشخصه كه اين خانم اشتباهات زيادي رو انجام داده و خودش هم ميدونه و اعتراف هم كرده . شما از كجا ميدوني كه تا حالا پيش دخترش نرفته ؟ ميگه شوهر اولم باهام لجه و ميخواد يه جورايي يه اصطلاح حالمو بگيره و اونوقت راهنمايي شما اينه كه بعد از اينهمه زمان و اشتباهات زياد بره پيش شوهرش بگه من ميخوام پيشت برگردم ؟ اصلا مگه ميدونين علت طلاقشون چي بوده ؟
البته اگه اين خانم بتونن سر زندگي اولشون برگردن و برن پيش دخترشون خوبه . ولي آيا اين امكانش هست ؟ تازه اين خانم رسما در عقد اين آقا پسر هستن و مشكلات خاص خودشون رو دارن . اين حرف در حد يك پيشنهاد خوبه ولي نه اينكه آشوب و بلوا و جنگ رواني راه بندازي
اصلا فرض بر اينكه حرفهاي شما درست ولي ميتونستين با لحن ملايم تر و بهتر و در حد يك پيشنهاد اين موضوع رو بيان كنيد تازه اون هم فقط در يك پست
اينجا دادگاه نيست . محضر خدا هم اينجا نيست . اينجا فقط مكاني است براي راهنمايي و پيشنهاد هاي دوستانه
راجع به مردهايي كه ميخوان طلاق بگيرن و به همدردي نياز دارن خوب حرفي نيست . من كي خواستم از خانم ها حمايت كنم ؟
مسئله اينه كه كي طرف شما ست ؟ مگه همسر اين آقا اومده از ما طلب كمك كنه كه ما راهنماييش كنيم ؟ اين خانم اومده و از ما انتظار كمك داره . حالا ما بيايم با شوهرش همدردي كنيم ؟ هرچي باشه الان اين خانم و اين آقا همسر قانوني هم ديگه هستن و ما بايد تا حد امكان به حفظ بنياد خانواده شون كمك كنيم .( همون چيزي كه مورد پسند خدا هم هست ) نه به از هم پاشيدگي خانواده شون
ما كه توي موضوعشون نيستيم و از چيزي خبر نداريم و فقط داريم بر اساس اطلاعاتي كه اين خانم ميگن راهنمايي ميكنيم . اگه شما دوست داري فراتر بري كه اون قضيه اش چيز ديگه است
يعني چي كه همش ميگين خانم ها از خانم ها حمايت ميكنن ؟ مگه دادگاه را ه انداختيم ؟ مگه ميخواي حكم بديم ؟ مسائل ديگه هم جاش اينجا نيست و اين تاپيك صرفا براي حل مشكل اين خانمه و اگه حرفي در جهت كمك به بهبود رابطه ي فعلي اين خانم با همسر جديدشون ندارين لطف كنين و حرفهاي ديگه ننويسيد.
اگه هم اون آقا در حقش ظلم شده بريد توي اون تاپيك و اظهار همدردي كنين نه اينكه بياين توي اين تاپيك و به جاي همدردي درد زا بشين . اگه اون آقا در حقش ظلم شده نبايد از اين خانم طلب كار بشين و قضيه ي هركسي جداست .
من مسئول كار خودمم و بيشتر از اين هم سعي نميكنم كه در اين مورد صحبتي كنم چون پستهايي كه گذاشتم روشنه و گواه همه چيزه و اگه كسي درست و دقيق بخونه متوجه ميشه
شما اگه مصلح اجتماعي هستي و ميخواي مشكل اجتماع رو حل كني كه خوب حرف يه چيز ديگه است ولي كاملا مشخصه كه نميدوني چه حرفي رو بايد كجا بزني
اگه اعتقادت بر اينه كه همه حرفهاشون غلطه و يك طرفه قضاوت ميكنن برو يك تاپيك باز كن و حرفت رو بزن و اين راهش نيست كه بخواي تاپيك اين خانم رو خراب كني و به حرفهاي خودت اختصاص بدي
بي وفا خانم به نظر من بهتره واسه حل مشكلت به يك مشاوره خانواده سر بزني و با ايشون مشورت كني . چون همونجوري كه داري ميبيني مشكل شما به اين شكلي كه داره پيش ميره احتمالا اينجا حل نميشه
حرفهاي منطقي كجاست بابا! مهمل گوييتون رو براي خودتون حرف منطقي مي گيد! اينجا دادگاه نيست. ولي وقتي به يك زن توصيه مي شه كه پررو نكنه همسرش رو مستقيما در زندگي مشتركش اثر گذاره. يك خانومي كه اينجا مياد مشورت مي گيره همونو مي ره ذارتي اجرا مي كنه! ديگه از اين تاثير بيشتر! اينم به شما مربوط نيست خانوم به اصطلاح محترم كه در چه تاپيكي من اظهارنظر كنم.
من كلي و بدون اينكه شما رو خطاب بدم حرف زدم. خانومهاي محترم اين فروم وقتي هم كه يك آقا از مشكلش حرف مي زنه مي شه ديد چجوري جوابش رو مي دن!"شما نپخته رفتار كرديد- بايد مهريشو بديد.غرورتو بشكنو برو بيارش سر خونه وزندگيت. بايد دستشو ببوسيد و به اون عشقتون رو نشون بديد. بايد بايد بايد....."
در جواب صحبتهاي خانومها
"عزيز دل من پرروش نكنيا! بهتره بدونه كه چي كار كرده! تو سمتش نرو تا اون بياد!..."
اين مزخرفات وتناقضات رو نمي گن حرف منطقي. اينا كاملا احساسيه.
شما مي خواي جواب من بده مي خواي نده! اين كاملا فاقد اهميته براي من. اصلا حال مي كنم تا آخر تو همين تاپيك بيشتر جواب بدم!
ديگه كسي كه هزار تا گناه و خيانت هوسبازي و پشت كردن به دختر و همسر و خدا و... مرتكب شده كه نمي تونه يك دفعه اي بخواد زندگيش درست شه.همه چيز رو به خاطر زندگي خودش له ولورده كرده اين آقا پسرم روش!
آقاي محترم شما وقتي از چيزي خبر ندارين لطفا اظهار نظر نكنيد همسر اولم موقعي كه با من زندگي مي كرد رفت و عاشق يه دختر ديگه شد منم فهميدم و ازش طلاق گرفتم بعدش سه ماه بعدش رفت با همون دختر ازدواج كرد بعدشم اجازه نداد كه من بچمو ببينم انقدرم از من بهش بد گفته و اون بچرو ترسونده كه اصلا خود دخترمم نمي خواد منو ببينه .چطوره كه اين همه مرد با وجود اينكه زن دارن مي رن و زنا مي كنن و كسي اونارو گناهكار نمي دونه ولي زنا بايد سنگسار بشن جزاي گناه در مورد زن و مرد يكسانه.در ضمن من از شما آقاي محترم اصلا نظر نمي خوام لطفاٌ برين واسه كسايي كه از شما نظر خواهي كردن نظر بدين