نوشته اصلی توسط
mahasty
اول خطاب به آقای مددجو باید بگم بسیار ساده انگارانه نگاه میکنید اگر نظرتون اینه که زیبایی ظاهری یک ملاک برای جذاب شدن نیست. همه مردم سالم جهان ذاتا به دنبال زیبایی و کمال هستند. میانگین قد مردهای ایرانی هم بلندتره، مگر در مناطق یا اقلیتهای با نژاد خاص.
پس بله. شما کوتاه هستید. همچنان که یکی سیاهه. یکی کچله، یکی ابلهه، یکی...
خیلی ها هم از خودشون ناراضی هستند. از تحصیلاتشون. از شخصیتشون. از قیافشون. از... میلیونها نفر توی همین کشور خودشون رو سپردن و میسپرن به جراحیهای دردناک و گرون قیمت و پر ریسک زیبایی. یه عده یک سال تموم از خونه بیرون نمیرن تا بلکه رتبه کنکورشون دو تا بهتر بشه. هزاران نفر از هفت صبح تا 12 شب کار میکنن تا بلکه حساب بانکیشون راضیشون کنه... شما از کی بهترید؟!
منظورتون از مشکل ازدواج چیه؟! خب شما که مینیمال نیستید؛ با کسی که از شما کوتاهتره ازدواج کنید. نکنه یه مانکن هلندی میخواید؟! مثل اینه که کسی سیکل داشته باشه و فقط دکتر بخواد.(اتفاقا تحصیلات خیلی کمتر در کنترله تا قد! این هوش میخواد و پول پدر و شانس و استعداد و خانواده خوب و موقعیت جغرافیایی مناسب و... قد رو به راحتی میشه توی دوره بلوغ تغییر داد.) من نمیگم اونی که سیکل داره به فکر همسر دکتر نباشه؛ اما هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد. باید یه کارت دیگه رو کنه!
شما هم رفتارتون رو خوب کنید.
اعتماد به نفستون رو بالا ببرید.
وضعیت شغلی یا مالیتون رو بهبود بدید.
به دنبال یه دختر معمولی باشید و کاری کنید که احساس خوشبختی کنه. نه اینکه همون اول کار بهش بگید تو اگه خوب بودی زن من نمیشدی. حالا هم اقبالت سیاهه؛ من نمیتونم کاری برات بکنم!!!