-
راجع به این مسئله خیلی خیلی طبیعیه.شما اگه یه مقدار به خودتون فرصت میدادین کمترین ارزشی واسه حس اون پسر نسبت به خودتون قایل نبودید.قرار نیست همه ما رو قبول داشته باشن!!!!کسی که همه قبولش دارن اصلا یه جای کارش میلنگه. اگه فکر میکردی اون پسر مظهر اون چیزاییه که شما اخلاق ومنش خوب میدونیدش اون وقت نظرش راجع به شما مهم میبود. انقدم نشین فکر کن چرا تو رو نمیخواد.شاید اوج کمال زن در نظر اون فاحشه گری باشه. دوس داری فاحشه میبودی تا دوستت میداشت؟؟؟هر کس تعریف خودش رو از کمال داره. اگه تعریفش از کمال این باشه نزدیکت نمیشه چون از خانواده شو خانواده ت میترسه. میترسه ابروش بره و موقعیت شغلیش به خطر بیفته.مطمئن باش اگه غریبه تر بودی تا استفاده ی کامل ازت دوستت میداشت و حالا حالاها پست نمیزد. بعنوان زاپاسم شده نگهت میداشت. با امید موفقیت
-
سلام کتایون جان اون مظهراخلاقومنش خوب نبود اما من دوسش داشتم چون قبل اونکه بفهمم بده ویا بد شدتصویرخیلی قشنگی ازش ساخته بودم وخیلییی قبولش داشتم.میدونم قرارنیس هنه منوقبول داشته باشن اما اینش بده ک اون
از اول منو خواسته ک اومده براش با ارزش بودم یا خونوادش چقد مادرش منو میخواست اما این سوال شده ک من انقدبد بودم که این طوری عوض شع؟!! اون میکفت اخلاقمون بهم نمیخوره اما این حسو چرا من نداشتم یا میگفت باهات حال نمیکنم! نمیتونم دوست داشته باشم.نمیدونم شتید یه سری رفتارای من دلزده ش کرده ! خیلیا میگن تو مقصرنبودی ساده بودی و نمیخوای قبول کنی ک بازیت داده و همش دنبال اینی که تو بد باشی!! نمیدونم!خدایا امروزم بدجوری دلم گرفته خودت کمکم کن برام دعا کنید دوستای گلم . خیلی دلم براش تنگ شده اما چون میدونم که پیام
بدم بازم خوردم میکنه و تحقیر میشم سکوت میکنم و غرورمو بیشتراز این له نمیکنم! من اول باری که برا شیش ماه جدا شدیم خطشو عوض کردو اونقدی براش دلم تنگ نیشد که بزرگترین اشتباهو اونجا مرتکب شدم یکی اینکه به مادرش زنگ میزدمو میگفتم جریان بد رفتاری پسرشو یکیم با شماره های ناشناس زنگ میزدم خونشون به امید اینکه خودش برداره و صداشو بشنوم که فک کنم فهمیدن کار من بوده و خیلییی برام بد شد.مادرش اخراش حرفای بد بهم زد!! خلاصه دلم پره خیلیییم .برام دعا کنید
-
سلام عزیزم. سال پشت کنکوریت تلگرامتو پاک کن یا اگه نتونستی بلاکش کن بعدم از لیست گوشیت پاکش کن یا هم اگه باز اراده کافی نداری یه گوشی ساده تر بردار تا بعد کنکورت. بهترین موقعیت زندگیتو هدر نده.برادر منم امسال کنکور تجربی داره و کلا گوشیشو عوض کرد یه گوشی 70 تومنی ساده گرفت. این سخن کلیله و دمنه یادت نره; انسان بلند همت تا پایه بلند بدست نیارد از پای طلب ننشیند. موفق باشی
-
سلام.بازم دلم گرفته خیلی پریشونم مخصوصا که حدودیک هفته پیش یک پسری که دانشجوی ترم ده پزشکی بود شماره موازیکی از دوستام گرفته بود بهم پیشنهاداشنایی داد برا ازدواج من قبول نکردم گفتم دارم کنکور مبخونم گفت پس چه خوب کمکمتم میکنم البته باید بگم که ما یبار همو دیدیم اونم تو بیمارستان بود که من رفته بودم کتابخونش با دوستم که درس بخونیم اما من خوشم نیومد از محیطش دیگه نرفتم و اون پسره م منواونجادید.خلاصه اینکه تا دیروز پیام میداد و راجب خلق و خوی هم حرف میزدیم اما من باهاش بدو سرد برخورد کردم من دیگه به هیچ پسری اعتماد ندارم .اونم دیروز گفت ببخشید پشیمون شدم خداحافظ! و خطشم خاموش کرده.هرچند اصلا برام مهم نیس چون به نظرم اصلا به دلم نشست نه ظاهرش نه طرز رفتارش! ولی اون میگفت من خیلی ازت خوشم اومده از خوشکلیتو ساده بودنت جذابیت خاصی داری! خلاصه اینکه میترسم که این حالتام ادامه داشته باشه ازهمه کس بیزارم حوصله هیچ کسو ندترم میترسم گذشته و مقایسه ادما با گذشته م بهم لطمه بزنه.
-
کار خوبی کردی
یه پست اینجا گذاشتی هر چن که منم مثل خودت یک بار نقضش کردم اما رعایت همین نکته که خدا تو قرآنش این روابطو منع کرده خودش میتونه جلوی خیلی از مشکلات دیگرو بگیره
شمام برخورد درستی داشتی با ایشون
اگه او ن یا هر کس دیگه واقعا شما رو برای ازدواج بخواد خب از خونوادتون خواستگاری کنه
بشین درستو بخون که مث من نشی یه روزی عشق دانشگاه تهران بودم الان شاگرد آرایشگرم خخخ
-
یک سوال داشتم !ا اون پسری که گفته بودم دوسالی باهاش بودم مدتیه که وقتی یکی از دوستامو میبینه نگاش میکنه و لبخند ملیح میزنه دوستمم هم محله ی ماس و اون قبلا بارها مارو باهم دیده اما دوستم میگه الان میبینتم یه جورایی
ذوق میکنه من نمیدونم دلیلش چیه خیلی بعید و محاله که از دوستم خوشش اومده باشه اما به نظر شما به این خاطر نیس که میخواد به نوعی مسخره کنه؟!!!! چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
-
تو بگو چه اهمیتی میتونه برات داشته باشه که اون بی همه چیز چه فکری راجع به تو و دوستت میکنه که بهت بگم این رفتارش چه دلیلی میتونه داشته باشه
-
اهمیت نداره اما برام عجیبه این رفتارش اقای عباسپور.چن وقت پیشم مزاحم تلفنی خونه داشتیم که مطمنم خودش بود چون همیشه اون بوده. نمیدونم دلیل این که ادوستمو میبینه این کارو میکنه چیه میخواد چیو ثابت کنه .
-
سایه عزیز سلام
تایپیکتو خونده بودم اما حرفی نداشتم بزنم.الان هم اومدم دیدم تو هنوز تو فکرشی
مگه تو خودتو دوست نداری؟مگه واسه خودت ارزش قایل نیستی؟مس تصمیم بگیر از این به بعد هرکسی ارزشی واست قایل نشد از دایره ادمای دوست داشتنیت پرتش کتی بیرون
هرکسی ارزش این همه دوست داشتن نداره
این حالت هاتم خیلی طبیعیه ولی خودتو سرگرم کن و وقتی تو فکرت میاد بجای اینکه باز خوبیاشو پرورش بدی به این فکر کن که چقدر بدی داشته اونا رو جلو چشمت بیار تا یکم منطقی تر فگر گنی. و بفهمی اون ادم بدرد تو نمیخورده
-
آبی اسمان عزیزممنون از حرفات.واقعیتش الان که مدت زیادیه ازس فاصله گرفتم هرچی فکر میکنم هیچ خوبیی نداشته حتی حرفاشم اوثرشون یه مشت دروغ بودن الان شکر خداحالم خیلییی بهتره روزی ده ساعت درس میخونم مگه ببینمش بیاد تو ذهنم اونم فقط کثافت کاریاشو درخواستای بدشو بلاهایی که با دروغاش سرم اورد والا چیز خوبی جز اوایل حدود چهارسال پیش که اونم حس مبکنم اون موقعم نفهمیدم وجود نداره.اون آدمیه که هیچ حرمتی قایل نیس برادیگران هر روز با یکی دوسته وچن بار ناشناس امتحانش کردم و ازطرز حرفاش معلومه که با همه هم رابطه جنسی و بد داشته البته پارسال اینارو فهنیدم یعنی مطمنم که اون آدم هیچ وقت شوهر خوبی براهیچ کس نمیشه چون ذاتش کثیفه فقط به فکر خوش گذرونیه اصلا اون آدمی نیستش که من تو تصوراتم ساخته بودم واولین باری که مادرش غیرمستقیم از من خواستگاری میکرد بابام اینارو گفت گفتش که ادم سالمی نیس خدایی بابام خیلی روانشناسه و وقتبم که فهنید من باهاش حرف زدم گفت ساده نباش تو پنجاه امین نفری که دارهباهاش حرف میزنه و مطمنم باش هگین الانشم کا باتوه و این طوری مختو زده با خیلیایه دیگه م هس وخیلی حرفای دبگه و حتی گفت خونواده درستی نیستن وتک تک چیزایی که گفت به واقعیت تبدیل شد و ای کاش او وقتا کور نمیشدمو به خرفای بابام گوش میدادمو فکر نمیکردم بابام الکی میگه چون ازش بدش میاد. و شاید الان ترم چهارپزشکی بودم! ته اینکه امسال بخوام بخونم باز.
البته خوبیایه زیادیم برام داشت این قضیه الان تقریبا تا کسی مباد حلو تهشو میخونم ،دیگه احساستی نمیشم و از همه مهمتر تو اینده م هرچی بابام بگه نه نمیگم چون هرجی میگه حقیقت داره. الانم بعضی واکنشاش برام عجیبه والا دیگه شاید بگم نسبت بهش خنثی م مگر اینکه خودش یا خونوادشو ببینمو ازارببینم.