RE: من 2ساله كه عاشقه دختري هستم اما... از دختراي خوبه تالار ميخوام كم
دوسته عزيز ATRIN@A شايد واقعن شما درست ميگي . شايد به خاطره چنين مسائليه كه رابطمونو قطع كرده .
من الان از تنها كاري كه مطمئنم بايد انجام بدم اينه كه صبر كنمو همه چيو به خدا بسپارم
از تو دوسته خوبم ممنونم . اميدوارم رابطه ي شما هم زودتر به ازدواج (يا هر چي كه صلاحه) ختم بشه . تا هم عذاب وجدانه شما تموم بشه و هم به خوبيو خوشي به هم برسيدو خوشبخت بشيد .
از همگي ممنون
آقا محسن برای ازدواج برنامه ریزی کردید؟!! گشتی تو بقیه تاپیکها هم بزنید با انتظارات معمول خانومها آشنا بشید. من فکر می کنم برای برآورده کردن حداقل هایی که مورد درخواست دختران امروزی هست شما لااقل از نظر سنی مشکل بربخورید. دوست عزیز چقدر احساسی برخورد می کنی!؟ به این تاپیک سر بزنید!
"مشخصات فرد مورد علاقه شما" تا یه نمه با توقعات معمول دخترهای معمولی این زمان آشنا بشید. شما سنت کمه داداش من. شرمنده اما باید یخورده بیشتر بپرسی از مردهایی که وارد زندگی شدند ونه زنهایی که وارد زندگی شدند!!(یکی دوسال از ازدواجشون گذشته باشه)
(لینکشو فراموش کردم)
دکارت می گه ازدواج مثل یک شهر محاصره شده است اونایی که داخلشن می خوان بیان بیرون اونایی که خارجن می خوان برن داخل!
سلام santatian عزيز . اول از همه ازت ممنونم برام وقت گذاشتي .
دوسته عزيز منظورت از برنامه ريزي چيه ؟ كار . پس انداز . آينده نگري ؟؟؟ اگه منظورت اينا هستش . به طوره جدي و محكم براشون برنامه دارم و تا اونجايي كه بتونم براي كار كردن . پس انداز كردن و ... تلاشه خودمو ميكنم . حتي الانم كه رابطمون قطع شده هم (به اميده روزي كه برگرده) براي ساختنه آينده تلاشمو ميكنم .
منظورتون از احساسي برخورد كردن چيه ؟ دوست داشتنه بيش از حد ؟ ميشه منظورتونو واضحتر بگيد ؟ در مورده احساسي بودن . سن . ممنون ميشم ازتون
محسن جان سن شما سن برخورد احساسیه. خانومها اگر باهاشون خیلی احساسی برخورد کنید ازتون منزجر می شن اگر احساسی برخورد نکنید شما رو فردی می دونن که نمی تونید احساساتتون رو بروز بدید. عزیز دل من اگر گفته شده که اختلاف سنی باید وجود داشه باشه بین مرد و زن برای اینه که پروسه فهمیدن این که یک خانوم واقعا چی می خواد به ده سال زمان نیاز داره! شما برنامه ریزی داری؟ از لحاظ مادی تامینی؟ ماشین داری؟ خونه می تونی رهن کنی؟ چند سال دیگه؟ درآمد ماهیانه 700-800تومان برای ازدواج با یک دختر بسیار معمولی داری؟ می تونی برای هر مجلس عروسی که با خانومت تشریف می بری یک ست کامل لباس تهیه کنی؟! ببین اگر اینطوری مایوس شی خیلی بهتر از اینه که اون دختر له ولورده کنه احساسات تو رو بعد در شرایطی که عموما همه حق رو به اون می دن بذاره بره؟!(در حالی که در شرایط یکسان اگر تو این کارو کنی تو یک انسان بدون درک و بی احساس تلقی می شی)
من مثل برادر بزرگت دلم برات می سوزه . این تاپیک عمدتا خانومها هستند. برو با چند مرد ازدواج کرده صحبت کن آقای گلم. اگر کمکی خواستی برام پیغام خصوصی بزار. در صورت ضرورت شماره موبایلمو بهت می دم. باهام در تماس باشی.
لینکی که در مورد شخص مورد علاقه هست: این رو به دقت بخون پسر گل. همونی که امروز تو رو عاشق خودش کرده فردا منتظر یک بهونه است برای اینکه تو رو بابت همه نداشته هات تحقیر کنه:
http://hamdardi.net/showthread.php?tid=4129&page=2
دوسته عزيز اول اينكه اميدوارم زندگيت روز به روز بهتر بشه و خدايي نكرده زندگيت از هم نپاشه (منظورم اينه كه خدايي نكرده طلاق نگيري)
دوم اينكه به نظرت يه كوچولو سخت نميگيري ؟؟؟ دخترايي هم هستن كه به كم قانع باشن . همه ي زنها زياده خواه نيستن
سوم اينكه من كه الان نميخوام برم خواستگاري . من تا يه سه-چهار ساله ديگه خودمو از لحاظه مالي بهتر ميكنم . تا اون موقع خدا هم بزرگه .
از كمكت و آگاه كردنت ممنونم
من طلاق گرفتم.البته نه کامل( یعنی الان هتل هستم و خانومم خونست) شنبه می ریم برای اجرایی کردنش. من نمی گم به حرف من بسنده کن. عرض کردم به جای اینکه همه تصورات منطقیتو احساس الانت نابود کنه برو با چهار پنج تا مرد ( و نه زن) مزدوج 25-35 ساله که فکر می کنی از زندگیشون راضی راضین صحبت کن. ایشالله موفق باشی.
بازم ازت ممنونم اميدوارم هر چي كه به صلاحته برات پيش بياد
تو هم آقا پسر گل! ممنونم. یادت نره بپرسی و نتیجه بگیری! تو ذهن خودت بت نساز. باور کن همه اونهایی که اون بتو ساختند یک روز اونو شکستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen.s
دخترايي هم هستن كه به كم قانع باشن
.
امیدوارم. واقعا امیدوارم اونی باشه که می خوای!
سلام آقا محسن!
اميدوام حالت خوب باشه!
ميدونم روزاي بدي رو ميگذروني ولي اميدت به خدا باشه. هميشه قسمت هر كي مال خودشه و با بقيه فرق داره.توهم ان شائ الله كه يه روزي ميبيني تلاشهائي كه ميكني به بار نشسته و دارين كنار هم گل ميگين و گل ميشنوين!
زمان لازمه تا بعضي حقايقو متوجه بشيم مثل اينكه بعضي از حرفا رو نميشه گفت ولي اينو بدون:چيزي رو كه خيلي دوست داري آزاد بگذار اگه مال تو باشه به تو برميگرده!
موفق باشي!